marksk Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ούτε στις διακοπές δεν θα ησυχάσουμε Ευχαριστώ ts 2
vixos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το έχω πάρει στον γιο μου σε λευκό πριν 2 μήνες στα 60 ευρώ και έμεινα ενθουσιασμένος από την απίστευτη ευανάγνωστη οθόνη του και την καλοσχεδιασμένη εφαρμογή του στο κινητό . Εχθες έστειλα το amazfit pace μου για free repair στο gearbest γιατί μετά από κολύμπι 5 λεπτών σε πισίνα γλυκού νερού , η μπαταρία από αυτονομία 6 μέρες πήγε στις 8-10 ώρες (συχνό φαινόμενο : https://forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/amazfit-battery-drain-issues-t3636166). Παράγγειλα το sony του τίτλου από Γερμανό , και αν εξαιρέσεις την αυτονομία , είναι απίστευτο, ειδικά στα 39,99 με δώρω το τσαντάκι . P.s : Στην ίδια πισίνα που χάλασε το amazfit , το sony του τίτλου του γιου μου σε κατι βουτιες που έκανε του ξεκούμπωσε από το χέρι και το "ψαρέψαμε από τον πάτο της πισίνας μετά από ένα μισάωρο , και δεν έπαθε τίποτα. Αυτά... 1
Grim Ripper Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αν κάποιος έχει κάνει παραγγελία και αλλάξει γνώμη (για το μαύρο πάντα) ας μου στείλει ένα pm. Θα κοιτάξω σε 1-2 καταστήματα αύριο και ελπίζω να έχει μείνει κανένα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Για εντός Αττικής μόνο το κατάστημα στα Πετράλωνα μου είπαν ότι εχει διαθεσιμότητα.
deadp Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ μόλις το παρήγγειλα από Cosmote. Θα ήθελα βέβαια κάτι άλλο εκτός από μαύρο, αλλά...
aspirini Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι διαθεσιμο το μαυρο και παλι https://www.germanos.gr/product/sony-smartband-talk-swr30-run-belt/20316126/
Grim Ripper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ το παρείγγειλα σήμερα από κοντινό κατάστημα και θα μου το φέρουν την Τετάρτη. Κάτι πήρε το μάτι μου ότι είναι μέχρι τις 15 του μήνα αλλά δεν παίρνω και όρκο. είναι πάντως μέρος της προσφοράς "Back to school" Καλό μήνα και ευχαριστώ τον ts.
lionheart75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Mας έχει καταστρέψει εντελώς αυτό το thread. Τελικά, αν και προσπάθησα, δεν κατάφερα να αντισταθώ. Ευχαριστώ @aspirini για την ενημέρωση διαθεσιμότητας!
fou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ωντος, καταστροφη ωρες - ωρες, μια ερωτηση μονο, υποστηριζει Ελληνικα;
twindrop Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Προτείνω να κλείσει και το thread και το insomnia... Γυναίκα έχει τρελαθεί... Με απειλεί με διαζύγιο και έκανα και 3 χρόνια να την βρω... Έλεος!
Grim Ripper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Ωντος, καταστροφη ωρες - ωρες, μια ερωτηση μονο, υποστηριζει Ελληνικα; Σαν γλώσσα συσκευής ή να μιλάς στα ελληνικά π.χ για αναζητήσεις; Με φωνητική αναζήτηση λέει υποστηρίζει ότι υποστηρίζει η εφαρμογή στο κινητό, άρα αν υποθέσουμε ότι έχεις το Google now τότε θα έχει ελληνικά. http://support.sonymobile.com/global-en/swr30/userguide/voice-search-function/
fou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Σαν γλώσσα συσκευής ή να μιλάς στα ελληνικά π.χ για αναζητήσεις; Με φωνητική αναζήτηση λέει υποστηρίζει ότι υποστηρίζει η εφαρμογή στο κινητό, άρα αν υποθέσουμε ότι έχεις το Google now τότε θα έχει ελληνικά. http://support.sonymobile.com/global-en/swr30/userguide/voice-search-function/ Για γραμματοσειρα εννοω, στα μηνηματα και στις επαφες
mpokwsths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Πλήρη ελληνική υποστήριξη. Μηνύματα, ειδοποιήσεις, συντομογραφίες ημέρας, μήνα, κτλ κτλ. 4
tomtoub Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Το παρήγγειλα κι εγώ την Παρασκευή από Cosmote. Εκτός από το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας, σας ήρθε κάποιο άλλο με κωδικό αποστολής;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα