postfire Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 η καρτα ή το τροφοδοτικο δεν ζοριστηκε αφου δεν εδωσε εξτρα ρευμα?
trayban Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 η καρτα ή το τροφοδοτικο δεν ζοριστηκε αφου δεν εδωσε εξτρα ρευμα? δεν εχει θεμα το τροφοδοτικό,εδω έκλεισε με το κατακαινουριο κουλερμαστερ. πέραν αυτού,με την 290 δεν είχε θέμα
trayban Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2017 Δοκίμασα μια 290 και πάλι δουλεύει άψογα,έστειλα τη 480 εκεί που την πήρα για ρμα 1
trayban Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόνννννννν έστειλα την κάρτα για εγγύηση. Εν τω μεταξύ έβαλα πάνω μια 290 και το πισι έκτοτε δεν έχει κλείσει. Έβαλε ο άνθρωπος την 480 να δοκιμάσει και δουλεύει άψογα μου λέει.... Να του ρίξω αγιασμό; να ταξω γάμο στο τροφοδοτικό με την κάρτα; τι στο διάολο να κάνω;
benign Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Λοιπόνννννννν έστειλα την κάρτα για εγγύηση. Εν τω μεταξύ έβαλα πάνω μια 290 και το πισι έκτοτε δεν έχει κλείσει. Έβαλε ο άνθρωπος την 480 να δοκιμάσει και δουλεύει άψογα μου λέει.... Να του ρίξω αγιασμό; να ταξω γάμο στο τροφοδοτικό με την κάρτα; τι στο διάολο να κάνω; Για ποιο καταστημα μιλαμε? Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2017 από benign
Undertaker25 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Να του πεις να τη κρατήσει καμιά εβδομάδα, να την τσεκάρει συνέχεια και κυρίως πάνω σε παιχνίδι. Αυτός έτρεξε κανα furmark εκεί, είδε ότι το pc δεν έκλεισε και σου λέει είναι μια χαρά. Και δώσ' του χαιρετίσματα, η R9 290 είναι πιο βαριά από την RX 480. Αν είχε θέμα το τροφοδοτικό σου, θα σου εμφάνιζε πρόβλημα πρώτα-πρώτα με την 290. 3
Alexlooker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν βάζω ένα παιγνίδι με τέρμα γραφικά ή σε πλήρη οθόνη,μετά από 2-3 λεπτό κλείνει το πισι μια κι έξω. Πρέπει να κλείσω τροφοδοτικό,να φύγει το ρεύμα από τη μητρική και μετά να το ανοίξω.. Τροφοδοτικό μου είναι CORSAIR AX860 κάρτα γραφικών xfx rx480,ryzen 1700x 16g [email protected] Πείτε καμία ιδέα γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου,το κάνει από τότε που αναβάθμισα το πισι(εννοείται έχω κάνει φορμάτ κι έχω τελευταίους οδηγούς κλπ κλπ). Αν δε βάλω παιγνίδι σε πλήρη οθονη ή βαρύ,το σύστημα παίζει μια χαρά,μπορώ να έχω 300 παράθυρα ανοικτά μαζί με fusion360,nox,bluestacks όλα μαζί ανοικτά και να παίζει για μέρες.. Στην αναβαθμιση τη αλλαξεσ;
~Palpatin~ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιτα και θερμοκρασιες αλλα 99.9999% ειναι τροφοδοτικο... Σου λεω για την cpu οτι παρα ειναι χαμηλη γιατι υποτιθεται οτι θα ναι παντα παρα πανω απο την θερμοκρασια δωματιου.(με αερα) Αντε επειδη εχεις υδροψυξη να ναι λιγο πιο κατω λογο ανεμιστηρα κτλ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΧΑΜΗΛΌΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝΤΟΣ. Άκου εκεί έχω υδροψυξη χαχχαχαχαχ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα