postfire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 ναι βγαλε το απο το ups αμεσως και βαλε το σε πριζα χωρις το ups αυτο πρεπει ειναι! 2 ειναι οι αιτιες που σου εξηγησα πιο πανω
trayban Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 ναι βγαλε το απο το ups αμεσως και βαλε το σε πριζα χωρις το ups αυτο ειναι! Οκ ,εξηγείς; θα καραφλιασω
Undertaker25 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Όντως. Για τσέκαρε χωρίς το UPS! Postfire, έτρεξε την κάρτα γραφικών με το furmark και η μέγιστη θερμοκρασία ήταν 80.
trayban Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δλδ θυμήθηκε το ups μετα απο 3 χρόνια με τον 4770-290, να τα παίξει Μόλις έβαλα ζεν-480;
postfire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 κανε το χωρις το ups και πες μας περιμενουμε. υ,γ πιο ups ειναι?
trayban Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις έφυγα από το σπίτι, σαν πάω σας πω.
postfire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 δοκιμασε χωρις το ups και θα δεις περιμενουμε
trayban Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 αυτο ειν το ups http://www.skroutz.gr/c/41/ups.html?keyphrase=apc+es+700
benign Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 αυτο ειν το ups http://www.skroutz.gr/c/41/ups.html?keyphrase=apc+es+700 Tray που σε βρισκω μετα απο το GOT thread. Για δοκιμασε αυτο που σου ειπαν,και βλεπουμε.Το τροφοδοτικο που πηρες μπορει να ειναι coolermaster αλλα δεν ειναι single rail και ειναι και φτηνο και μη τοσο ποιοτικο,μπορει να μην επαρκει οριακα. Αλλα ελπιζω να φταιει το ups.
trayban Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 λοιπόν. δοκίμασα άνευ ups,έκλεισε. έριξα τα ρολόγια της μνήμης στα 2400ΜΗΖ,έκλεισε. άλλαξα ρυθμίσεις στο παίγνιο,δούλεψε μόνο παράθυρο,στο low-μόλις έβαλα τέρμα τα γραφικά se παράθυρο,η οθόνη έχασε το σήμα από την κάρτα,ενω ακουγόταν η μουσική,οπότε έκανα ρισετ. άλλαξα το καλώδιο της κάρτας γραφικών,έκλεισε. Οι τιμές της φώτο,ήταν οι υψηλότερες.
postfire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 θυμισε μας καρτα γραφικων εχεις δοκιμασει αλλη?
Undertaker25 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Θα το ξαναπω για άλλη μια φορά... Δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών...
trayban Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Θα το ξαναπω για άλλη μια φορά... Δοκίμασε με άλλη κάρτα γραφικών... δεν εχω αλλη,σε δυο μερες θα εχω,κανω συνδυασμους με οτι εχω ως να εχω
postfire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 τρεξε ενα παιχνιδι με πολυ χαμηλη αναλυση και ολα σε low επιτηδες να δουμε αν θα το κανει
trayban Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 τρεξε ενα παιχνιδι με πολυ χαμηλη αναλυση και ολα σε low επιτηδες να δουμε αν θα το κανει σε ολα λοου παιζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα