Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος που αντιμετώπισε αντίστοιχο πρόβλημα πάντως, το έλυσε κάνοντας disable κάτι features στο bios σχετικά με τα c-states.

http://www.insomnia.gr/topic/652427-περιεργο-προβλημα-με-υπολογιστη/

οκ ρε φίλε για εσένα ας μην παίζει... ποτέ εξάλλου δεν πάνε μαζι malware και cracks επίσης όλα τα cracks τα έχουν γράψει τα πρωτοπαλίκαρα του gates και δεν έχουν κανένα bug

Δεν παίζει ρόλο ούτε για μένα ούτε για κανέναν που έχει εμπειρία στο χώρο. Τα cracks είναι τεσταρισμένα και λειτουργικά στο 99% των περιπτώσεων, ειδάλλως αν παραβιάζουν τους κανόνες του scene ή δεν δουλεύουν σωστά γίνονται Nuked. Δεν δημιουργούν bugs διότι δεν είναι πρoγράμματα (πλην των emulators). Τη προστασία παραβιάζουν. Πως μπορεί  ένα crack να σβήσει τον υπολογιστή και να απαιτεί αποφόρτιση μητρικής για να δουλέψει? Έχω δοκιμάσει χιλιάδες crack, βρίσκομαι στο χώρο είτε σαν uploader είτε σαν απλός χρήστης εδώ και δεκαετίες και ποτέ δεν συνάντησα αυτά που λες.

Επίσης, ναι. Oι περισσότεροι crackers παίζει να είναι καλύτεροι προγραμματιστές από τους υπαλλήλους του Gates.

Σε όσα έχω επισκευάσει εγώ κατα 99% ήταν το psu, ειδικά σε αναβαθμίσεις που έμεινε το psu απο το παλιό σύστημα.

Τώρα να σου πώ δέν κάνουμε και τηλεδιάγνωση, πάντως στα patch πιο πιθανό είναι να βγεί bsod παρά να σου κλείσει.

Έτσι ακριβώς. 

• Like 4
  • Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε ναι αν δεν εχεις και θεμα με την καρτα γραφικων με θερμοκρασιες ακραιες τοτε  βαζεις ενα αλλο psu δανικο να σιγουρευτεις οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι αυτο.Αν ηταν  θεμα μικροτερων τασεων η΄ προβληματικου cpu-gpu θα εβγαζε και καμια μπλε οθονη.. Αρα αφου σβηνει εντελως τοτε κατι κλαταρει εντελως.... 1ον psu ,  2ον gpu(που δεν νομιζω..)

Επισης αν εχεις 10-15 βαθμους στο δωματιο σου, μονο τοτε θα εχεις και 21 στην cpu..... :-)

Δημοσ.

Ε ναι αν δεν εχεις και θεμα με την καρτα γραφικων με θερμοκρασιες ακραιες τοτε βαζεις ενα αλλο psu δανικο να σιγουρευτεις οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι αυτο.Αν ηταν θεμα μικροτερων τασεων η΄ προβληματικου cpu-gpu θα εβγαζε και καμια μπλε οθονη.. Αρα αφου σβηνει εντελως τοτε κατι κλαταρει εντελως.... 1ον psu , 2ον gpu(που δεν νομιζω..)

Επισης αν εχεις 10-15 βαθμους στο δωματιο σου, μονο τοτε θα εχεις και 21 στην cpu..... :-)

έχω υδροψυξη
Δημοσ.

στο occt μεςτα απο κανα 15-20 λεπτα το πισι εβγαλε μαυρη οθόνη με τα ανεμηστηρια να δουλευουν τερμα,πάτησα ρισετ και ξαναμπήκα.

τροφοδοτικό;

Ωραια, στο δωματιο σου τι θερμοκρασια εχεις?

κάνα 27-30;

Δημοσ.

παιζει να ειναι το τροφοδοτικο σου μαν

εγω απο corsair εχω κακες εμπειριες

αν βρεις δανεικο κανενα αλλο δοκιμασε να δεις

κατα τις δοκιμες τσεκαρες θερμοκρασιες εκεινη την ωρα?

Δημοσ.

Κοιτα και θερμοκρασιες αλλα 99.9999% ειναι τροφοδοτικο...

Σου λεω για την cpu οτι παρα ειναι χαμηλη γιατι υποτιθεται οτι θα ναι παντα παρα πανω απο την θερμοκρασια  δωματιου.(με αερα) Αντε επειδη εχεις υδροψυξη να ναι λιγο πιο κατω λογο ανεμιστηρα κτλ...

• Like 1
Δημοσ.

Force 500 black edition  40+ dual platinum  με 25 ly (light years) εγγυηση,  164 ευρω απο Αλφα Κενταυρου με μεταφορικα δικα τους... Παραδοση στην αποβαθρα της Ανταρκτικης στις 24 Απριλιου 2022. Στην Ανδρομεδα αλλαζει λεωφορειο κι εχει αναμονη143 μισαωρα  γι αυτο αργει λιγο παρα πανω...(διαστημικο λεωφορειο  ε μην πουν οτι λεμε κι ο,τι να ναι!....) :-D

• Like 3
Δημοσ.

τςλικα έβαλα το νεο τροφοδοτικό αλλά και πάλι,μετά απο 5-6' παιγνιου.τεζα το πισι..

Ποιο πήρες; Ελπίζω κάποιο που να αντέχει το ρεύμα που θέλει ο υπολογιστής σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...