trayban Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Όταν βάζω ένα παιγνίδι με τέρμα γραφικά ή σε πλήρη οθόνη,μετά από 2-3 λεπτό κλείνει το πισι μια κι έξω. Πρέπει να κλείσω τροφοδοτικό,να φύγει το ρεύμα από τη μητρική και μετά να το ανοίξω.. Τροφοδοτικό μου είναι CORSAIR AX860 κάρτα γραφικών xfx rx480,ryzen 1700x 16g ram@2666. Πείτε καμία ιδέα γιατί έχουν σπάσει τα νεύρα μου,το κάνει από τότε που αναβάθμισα το πισι(εννοείται έχω κάνει φορμάτ κι έχω τελευταίους οδηγούς κλπ κλπ). Αν δε βάλω παιγνίδι σε πλήρη οθονη ή βαρύ,το σύστημα παίζει μια χαρά,μπορώ να έχω 300 παράθυρα ανοικτά μαζί με fusion360,nox,bluestacks όλα μαζί ανοικτά και να παίζει για μέρες..
meletis_m Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Όταν παίζεις το παίχνιδι πόσο χρήση επεξεργαστή έχεις; Επιπλέον απο θερμοκρασίες πώς πηγαίνει,έχει καθαριστεί;
EktaktiSimetoxi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μόνο όταν παίζεις το συγκεκριμένο παιχνίδι στο κάνει; Ποιο είναι το παιχνίδι; είναι αυθεντικό η με crack? για αρχή πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να βγάλεις το τροφοδοτικό απλά κράτα πατημένο συνεχόμενα μερικά δευτερόλεπτα το κουμπί του κουτιού (αυτό που πατάς για να το ανοίξεις)
Undertaker25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Κατέβασε το Furmark και τρέξε ένα GPU stress test. Πες μας σε τι θερμοκρασίες φτάνει και αν θα κλείσει πάλι. Κατέβασε το AIDA64, τρέξε ένα CPU stress test αρχικά, δες θερμοκρασίες κτλ και αν δεν σου βγάλει πάλι πρόβλημα, τρέξε ένα πλήρες τεστ για όλο το σύστημα και πες μας αν γινει κάτι. Σου ζητάω ξεχωριστά τεστ για να αποκλείουμε ένα-ένα τα διάφορα μέρη. 2
kyriakidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Λογικα το προβλημα πρεπει να ειναι στο τροφοδοτικο εχεις καποιο αλλο να δοκιμασεις?
trayban Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 21 βαθμούς σηκώνει ο επεξεργαστής,σκεφτόμουν τροφοδοτικό αλλά με την 290 δε το έκανε ποτέ...Δεν εχω δευτερο τροφοδοτικό..
Undertaker25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Έκανες τα τεστ που σου είπα? Δεν έχει σημασία αν σηκώνει 21 βαθμούς. Μπορεί να μην αντέχει το τροφοδοτικό, μπορεί να φταίει η κάρτα γραφικών, μπορεί η μητρική, μπορεί το οτιδήποτε. Πιθανόν να φταίει το τροφοδοτικό αλλά το ότι χρειάζεται να αποφορτίσεις τη μητρική για να ανοίξει πάλι, μου θυμίζει ένα παρόμοιο πρόβλημα που είχα με την μητρική MSI 770-G45 (η οποία είχε χαλάσει φυσικά και την άλλαξα με την παρούσα).
EktaktiSimetoxi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 21 βαθμούς σηκώνει ο επεξεργαστής,σκεφτόμουν τροφοδοτικό αλλά με την 290 δε το έκανε ποτέ...Δεν εχω δευτερο τροφοδοτικό.. Το κάνει μόνο όταν παιζεις το παιχνίδι;;;;;; το έχεις σπασμένο;;; μην ψαχνόμαστε τζάμπα
cpc464 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αν είναι βαρύ το παιχνίδι και το σύστημα τρέχει full load cpu και gpu ο ένοχος είναι κατα πάσα πιθανότητα το τροφοδοτικό. 1
Undertaker25 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το κάνει μόνο όταν παιζεις το παιχνίδι;;;;;; το έχεις σπασμένο;;; μην ψαχνόμαστε τζάμπα Δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι σπασμένο. 4
EktaktiSimetoxi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αν είναι βαρύ το παιχνίδι και το σύστημα τρέχει full load cpu και gpu ο ένοχος είναι κατα πάσα πιθανότητα το τροφοδοτικό. η μπορεί να είναι μαι συγκεκριμένη έκδοση παιχνιδιού για την οποία έχει βγεί patch και κρεμάει το σύστημα ή μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο crack που κρεμάει το σύστημα οπότε πριν βγάλει κάρτες και αλλάζει τροφοδοτικά ας μας πει αν το πρόβλημα βγαίνει μόνο όταν παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και το pc ειναι καινούργιο και οι θερμοκρασίες χαμηλές ένας λόγος παραπάνω να ελέγξουμε αν ειναι θέμα software δηλαδή του bugαρισμένου game... Δεν παίζει κανένα ρόλο αν είναι σπασμένο. οκ ρε φίλε για εσένα ας μην παίζει... ποτέ εξάλλου δεν πάνε μαζι malware και cracks επίσης όλα τα cracks τα έχουν γράψει τα πρωτοπαλίκαρα του gates και δεν έχουν κανένα bug 1
trayban Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το κάνει μόνο όταν παιζεις το παιχνίδι;;;;;; το έχεις σπασμένο;;; μην ψαχνόμαστε τζάμπα δοκίμασα το ντεστινι 2 μπετα αλλα και οτι παίγνιο δοκίμαζα τα ιδια. Εννοείται αυθεντικό Έκανες τα τεστ που σου είπα? Δεν έχει σημασία αν σηκώνει 21 βαθμούς. Μπορεί να μην αντέχει το τροφοδοτικό, μπορεί να φταίει η κάρτα γραφικών, μπορεί η μητρική, μπορεί το οτιδήποτε. Πιθανόν να φταίει το τροφοδοτικό αλλά το ότι χρειάζεται να αποφορτίσεις τη μητρική για να ανοίξει πάλι, μου θυμίζει ένα παρόμοιο πρόβλημα που είχα με την μητρική MSI 770-G45 (η οποία είχε χαλάσει φυσικά και την άλλαξα με την παρούσα). το φερμαρκ οκ(ανέβασα φωτο πιο πάνω) το αιντα πόση ώρα να το αφήσω; εβαλα και αιντα με επεξεργαστη μνημη για 8:30 λεπτα,ολα οκ. Εβαλα με επεξεργαστη,μνημη,καρτα γραφικων,εχει 10' παλι οκ..
cpc464 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 η μπορεί να είναι μαι συγκεκριμένη έκδοση παιχνιδιού για την οποία έχει βγεί patch και κρεμάει το σύστημα ή μπορεί να είναι ένα συγκεκριμένο crack που κρεμάει το σύστημα οπότε πριν βγάλει κάρτες και αλλάζει τροφοδοτικά ας μας πει αν το πρόβλημα βγαίνει μόνο όταν παίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και το pc ειναι καινούργιο και οι θερμοκρασίες χαμηλές ένας λόγος παραπάνω να ελέγξουμε αν ειναι θέμα software δηλαδή του bugαρισμένου game... Σε όσα έχω επισκευάσει εγώ κατα 99% ήταν το psu, ειδικά σε αναβαθμίσεις που έμεινε το psu απο το παλιό σύστημα. Τώρα να σου πώ δέν κάνουμε και τηλεδιάγνωση, πάντως στα patch πιο πιθανό είναι να βγεί bsod παρά να σου κλείσει.
EktaktiSimetoxi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Σε όσα έχω επισκευάσει εγώ κατα 99% ήταν το psu, ειδικά σε αναβαθμίσεις που έμεινε το psu απο το παλιό σύστημα. Τώρα να σου πώ δέν κάνουμε και τηλεδιάγνωση, πάντως στα patch πιο πιθανό είναι να βγεί bsod παρά να σου κλείσει. είμαι gamer απο το 1990 μέσα σε αυτές τις 3 σχεδόν δεκαετίες άπειρες φορές κρεμάστηκαν PC λόγω του game ή του crack τεσπα θα καταλήξει να τις μετράμε στο τέλος και το θέμα δεν ειναι αυτό όπως έγραψα και πιο πάνω δεν ακυρώνω κάποια άποψη αλλά καλό είναι πριν πάμε να βγάζουμε πράματα απο το PC κτλ να έχουμε μια πλήρη εικόνα του hardware και του software το ένα δεν αναιρεί το άλλο εξάλλου ούτε κοστίζει να μας πει αν το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο στο παιχνίδι που αναφερόταν (μιας και έτσι όπως γράφτηκε στο OP φαίνεται να εμφανίζει πρόβλημα όταν τρέχει "το παγνίδι" άρα ένα παιχνίδι ... ) 1
GPOWERR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Κατεβασε αυτο και κανε τεστ για το τροφοδοτικο http://www.ocbase.com/index.php/download δες και εδω https://www.youtube.com/watch?v=bkGYAwAkqvQ Επειδη αντιμετωπισα κι εγω παρομοιο προβλημα κατα 99,999% ειναι τροφοδοτικο προβληματικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα