black66.gr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ο Pentium έχει καλύτερο single core power ενώ ο Ryzen έχει καλύτερο overall core power. Ας μας πει ο θεματοθετης τι παιχνίδια σκοπεύει να παίζει ο φίλος του για να δούμε αν θέλει single η multi core. ΑΚΡΙΒΩΣ. Στα games που χρησιμοποιούν 1-2 πυρήνες ο 4650 δεν πιάνεται. Σε εφαρμογές που χρειάζονται περισσότεροι, τότε υπερτερεί ο Ryzen. Εμείς το pc το θέλουμε για 80% gaming και 20% browsing, youtube, facebook κλπ. Τα παιχνίδια τα έχω αναφέρει στην αρχή. BF3, BF4, και θα αγοραστούν τα BF1 και COD WW2 2017. https://www.youtube.com/watch?v=VcVYLWkN934 https://www.youtube.com/watch?v=SbjrKMYkYYU
tanasen01 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το BF1 είναι πολύ βαρύ παιχνίδι για διπύρηνο επεξεργαστή. Αν παίζει μόνο single player οκ, στο multi όμως θα τα βρει σκούρα. Το COD μπορεί να είναι πιο ελαφρύ, δεν γνωρίζω.
Pstathece Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Οχ ναι σορρυ μου διέφυγε ότι τα αναφέρεις.
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Απλα επειδη βρισκομαστε σε μια μεγαλη μεταβατικη περιοδο αυτον τον καιρο, να ξερεις οτι ο g4560 ειναι ο νεος g3258... Το πολυ μεχρι του χρονου τετοιον καιρο θα γελαμε με αυτον ενω ο R5 1600 αναγκασε την ΙΝΤΕΛ να βγαλει ι7 με 12 νηματα... Σκεψου πριν αγορασεις.... Βεβαια και ο g4560 λογο AMD εμφανιστηκε γιατι στη ουσια ειναι "pentium" και καλα αλλα λεμε τωρα... R3 αν παρεις, θα κρατησεις πολυ περισσοτερο...Αυτο ειναι το νοημα τεσπα..... 2
benign Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 ΑΚΡΙΒΩΣ. Στα games που χρησιμοποιούν 1-2 πυρήνες ο 4650 δεν πιάνεται. ΛΑΘΟΣ O Ryzen 3 1200 ειναι περιπου στα ιδια στοκ,αλλα με ενα ελαφρυ overclock θα τον ξεπερασει,εχει 2 επιπλεον νηματα και ειναι πιο future proof. Κοιτα μην παρεις τον φιλο σου στον λαιμο σου. Αυτο που λεγαμε παλια οτι οι intel εχουν καλυτερο single core,ανηκει στην ιστορια. Πλεον διπυρηνο οποιος παρει μαλλον δεν ξερει τι γινεται,εδω οι 4πυρηνοι ειναι πια ιστορια,οχι οι διπυρηνοι. https://www.youtube.com/watch?v=hvcyi1tWrPw
black66.gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 ΛΑΘΟΣ O Ryzen 3 1200 ειναι περιπου στα ιδια στοκ,αλλα με ενα ελαφρυ overclock θα τον ξεπερασει,εχει 2 επιπλεον νηματα και ειναι πιο future proof. Κοιτα μην παρεις τον φιλο σου στον λαιμο σου. Αυτο που λεγαμε παλια οτι οι intel εχουν καλυτερο single core,ανηκει στην ιστορια. Πλεον διπυρηνο οποιος παρει μαλλον δεν ξερει τι γινεται,εδω οι 4πυρηνοι ειναι πια ιστορια,οχι οι διπυρηνοι. https://www.youtube.com/watch?v=hvcyi1tWrPw 1) Τα υπόλοιπα που του λείπουν του φίλου μου του τα δωρίζεις εσύ; 2) Αν σε κάποιον που θέλει να πηγαίνει σε χωματόδρομο του φτάνει και του περισσεύει ένα αγροτικό αυτοκίνητο,τι να την κάνει την Porsche; Είναι φίλε μου όλα θέμα χρημάτων.Αν υπήρχε το τιμημένο δεν θα είχαμε ανοίξει καν αυτό το νήμα.Ξέραμε ακριβώς τι θα κάναμε. ....Και μην πει κάποιος ότι ρε φίλε η διαφορά είναι είναι μόνο 30-40 ευρώ και τι έγινε. Σε αυτή την περίπτωση απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και τα 150 που διαθέτει είναι τεράστια υπέρβαση του οικογενειακού του προϋπολογισμού. Το παρόν νήμα το ξαναλέω δεν άνοιξε με σκοπό την βοήθεια ως προς την αγορά των εξαρτημάτων,αλλά αν αξίζει η μετάβαση από τον xeon στον συγκεκριμένο pentium με βάση την απόδοση των δυο επεξεργαστών αλλά και του υπόλοιπου συστήματος στα συγκεκριμένα παιχνίδια για το ποσό των 150 ευρώ της διαφοράς.
benign Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 1) Τα υπόλοιπα που του λείπουν του φίλου μου τα δωρίζεις εσύ; 2) Αν σε κάποιον που θέλει να πηγαίνει σε χωματόδρομο του φτάνει και του περισσεύει ένα αγροτικό αυτοκίνητο,τι να την κάνει την Porsche; Είναι φίλε μου όλα θέμα χρημάτων.Αν υπήρχε το τιμημένο δεν θα είχαμε ανοίξει καν αυτό το νήμα.Ξέραμε ακριβώς τι θα κάναμε. ....Και μην πει κάποιος ότι ρε φίλε η διαφορά είναι είναι μόνο 30-40 ευρώ και τι έγινε. Σε αυτή την περίπτωση απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και τα 150 που διαθέτει είναι τεράστια υπέρβαση του οικογενειακού του προϋπολογισμού. Το παρόν νήμα το ξαναλέω δεν άνοιξε με σκοπό την βοήθεια ως προς την αγορά των εξαρτημάτων,αλλά αν αξίζει η μετάβαση από τον xeon στον συγκεκριμένο pentium με βάση την απόδοση των δυο επεξεργαστών αλλά και του υπόλοιπου συστήματος στα συγκεκριμένα παιχνίδια για το ποσό των 150 ευρώ. Το καταλαβαινω γιατι και εγω εχω οικονομικες δυσκολιες αλλα για 40 ευρω ειναι κριμα.Ας τα δανειστει απο σενα που εχεις συστηματαρα και τον αγαπας. 1
black66.gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το μόνο που μπορώ να του δώσω εγώ αυτή τη στιγμή είναι ο πυρετός μου. Αχ και νάξερες τι έχω στερηθεί για την συστηματάρα ....... Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2017 από black66.gr 1
cpttony Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Είπαμε καλοί χρυσοί οι ZEN, ήρθαν και ταρακούνησαν τα νερά, αλλά αν δεν μπορεί να γίνει η υπερβαση δεν τίθεται ζήτημα συζήτησης, γνώμη μου. Όταν δει και δεν σηκώνει, παίρνει έναν i7 μεταχειρησμένο. Μόλις είδα τον Petium στα 80, πότε εκτοξεύτηκε εκεί? Τέλος πάντων. Δείτε και σε μεταχειρισμένα μήπως βρείτε κάποιο DDR4 combo (CPU, M/B, RAM) ή ξεχωριστά, φθηνότερα απ' ότι βγαίνει απο το skroutz. Για το πως θα τρέχει ο Pentium (αν καταλήξετε εκεί) με την 270Χ το BF1, δείτε βίντεο με τον Pentium + RX 460. Η RX 460 είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις με την 270Χ. Λογικά, θα τρέχει στα medium για να έχεις καλά frametimes και fps 1080p@60fps. 1. Γιατί όχι MSI? Τι έχει?2. Επίσης από ότι κατάλαβα είναι σε budget άρα αν βρει 2133 ποιο φτηνά τότε ας πάρει 2133mhzΩραία άρα θα μπορούσες να κάνεις ένα overclock έτσι ώστε να φτάσεις επιδώσεις του Pentium αν θέλεις να ανέβεις σε επιδόσεις αλλά να μην ξοδευτεις. 1. Ποιότητα κατασκευής. Δεν είναι και από τις καλύτερες. Επίσης, οι φθηνότερες Asrock που πρότεινα έρχονται φθηνότερα και υποστηρίζουν Kabylake. 2. Θα προτιμούσα 2400MHz σε κάθε περίπτωση.
life is music Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Το μόνο που μπορώ να του δώσω εγώ αυτή τη στιγμή είναι ο πυρετός μου. Αχ και νάξερες τι έχω στερηθεί για την συστηματάρα ....... ειδαλλως μπορει να παει σε ι5 2500 στα 65 μαζι με μητρικη κανα 45 και να δωσει και αλλα 40 να παρει και μια ραμ 8αρα και ολα κομπλε
black66.gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Είπαμε καλοί χρυσοί οι ZEN, ήρθαν και ταρακούνησαν τα νερά, αλλά αν δεν μπορεί να γίνει η υπερβαση δεν τίθεται ζήτημα συζήτησης, γνώμη μου. Όταν δει και δεν σηκώνει, παίρνει έναν i7 μεταχειρησμένο. Μόλις είδα τον Petium στα 80, πότε εκτοξεύτηκε εκεί? Τέλος πάντων. Δείτε και σε μεταχειρισμένα μήπως βρείτε κάποιο DDR4 combo (CPU, M/B, RAM) ή ξεχωριστά, φθηνότερα απ' ότι βγαίνει απο το skroutz. Για το πως θα τρέχει ο Pentium (αν καταλήξετε εκεί) με την 270Χ το BF1, δείτε βίντεο με τον Pentium + RX 460. Η RX 460 είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις με την 270Χ. Λογικά, θα τρέχει στα medium για να έχεις καλά frametimes και fps 1. Ποιότητα κατασκευής. Δεν είναι και από τις καλύτερες. Επίσης, οι φθηνότερες Asrock που πρότεινα έρχονται φθηνότερα και υποστηρίζουν Kabylake. 2. Θα προτιμούσα 2400MHz σε κάθε περίπτωση. Καπετάνιο του το είχα προτείνει για μεταχειρισμένα αλλά μου είπε και με το δίκιο του ο άνθρωπος "να ξεφορτωθώ την μια σαβούρα και να πάω σε άλλη;". Τέλος πάντων αφού το βρήκαμε το συστηματάκι θέλω να ξέρω αν αξίζει να δώσει 150 γιούρια για την αλλαγή. Από ότι βλέπω πάντως στο ίντερνετ θα τα πάει μια χαρά σε mid settings.
Pstathece Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Είπαμε καλοί χρυσοί οι ZEN, ήρθαν και ταρακούνησαν τα νερά, αλλά αν δεν μπορεί να γίνει η υπερβαση δεν τίθεται ζήτημα συζήτησης, γνώμη μου. Όταν δει και δεν σηκώνει, παίρνει έναν i7 μεταχειρησμένο. Μόλις είδα τον Petium στα 80, πότε εκτοξεύτηκε εκεί? Τέλος πάντων. Δείτε και σε μεταχειρισμένα μήπως βρείτε κάποιο DDR4 combo (CPU, M/B, RAM) ή ξεχωριστά, φθηνότερα απ' ότι βγαίνει απο το skroutz. Για το πως θα τρέχει ο Pentium (αν καταλήξετε εκεί) με την 270Χ το BF1, δείτε βίντεο με τον Pentium + RX 460. Η RX 460 είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις με την 270Χ. Λογικά, θα τρέχει στα medium για να έχεις καλά frametimes και fps 1080p@60fps. 1. Ποιότητα κατασκευής. Δεν είναι και από τις καλύτερες. Επίσης, οι φθηνότερες Asrock που πρότεινα έρχονται φθηνότερα και υποστηρίζουν Kabylake. 2. Θα προτιμούσα 2400MHz σε κάθε περίπτωση. Συμφωνώ για τις μνήμες αλλά όχι με την άποψη σου για την msi. Τεσπα,άποψη του καθενός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα