Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρισκομαι στο παρακατω διλλημα (1150 η 1151) καθως θελω να διαθεσω 300-500 ευρω για ενα Η/Υ.

Εχω ηδη μια καρτα γραφικων οχι τοσο καινουρια ωστε να υποστηριζει τα νεα παιχνιδια.

Τι μου προτεινετε εσεις αυτην τη στιγμη;

Δημοσ.

Βρισκομαι στο παρακατω διλλημα (1150 η 1151) καθως θελω να διαθεσω 300-500 ευρω για ενα Η/Υ.

Εχω ηδη μια καρτα γραφικων οχι τοσο καινουρια ωστε να υποστηριζει τα νεα παιχνιδια.

Τι μου προτεινετε εσεις αυτην τη στιγμη;

Πέρα από κάρτα γραφικών ....τι άλλο part έχεις για τον Η/Υ που θες να στήσεις?Απλά για να δούμε πως θα απλώσουμε το budjet στα διάφορα parts!

Δημοσ.

Πέρα από κάρτα γραφικών ....τι άλλο part έχεις για τον Η/Υ που θες να στήσεις?Απλά για να δούμε πως θα απλώσουμε το budjet στα διάφορα parts!

Αυτην την στιγμη εχω για καρτα γραφικων την gtx 750 gigabyte oc 2gb δεν ειναι τοσο καλη αλλα θα την αλλα ξω σε κανα χρονο.

Ολα τα αλλα μητρικη μνημες και επεξεργαστης χρειαζονται αλλαγη. 

Σκεφτομαι να αγορασω την ι3 7350κ 4.2GHZ απο το e-shop που εχει 178.60. Εσυ τι μου προτεινεις;

Δημοσ.

Πιπερι στο στομα! Αν δεν ηρθες για ψυχαγωγια, εχεις κανει την πιο αθλια επιλογη επεξεργαστη!

Με 30 ευρω επιπλεον παιρνεις ryzen 5 1600 που εχει συνολο 12 νηματα εναντι 4ων που εχει το ψεμα που ανεφερες!(7350Κ) :-)

http://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600.html

Ο Μπαμπης δεν σου ξανα απαντησε μολις του ειπες γι αυτη την cpu και σε αυτη την τιμη γιατι ακομα πεσμενος στο πληκτρολογιο ειναι λιποθυμος! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να πάρεις ολοκληρωμένες προτάσεις 

i) Το ποσό που διαθέτουμε:

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.)

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν:

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.)

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας 

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:

Δημοσ.

Τα λεφτα που διαθετω οπως ανεφερα και παραπανω ειναι 300-500 μονο για μητρικη μνημη και επεξαργστη.

Δεν γνωριζω πως να κανω overclocking τη cpu και τη gpu.

Δεν θελω AMD επεξεργαστες και το pc θελω να το κανω ψηλο-gaming.

Ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.

Κουτί, τροφοδοτικό έχεις; Και αν ναι ποια; Επειδή έχω ακόμα την gtx750 2gb (σε backup σύστημα πλέον) μπορώ να πώ ότι τα βρίσκει δύσκολα σε αρκετούς τίτλους. Για AAA τίτλους μέχρι το 2015 είναι οκ πάντως (1080p low-medium).

AMD υπάρχει λόγος που δεν θες; H τελευταία γενιά amd ryzen είναι πάρα πολύ δυνατή.

Δημοσ.

To γνωριζω για την καρτα γραφικων την οποια θα αλλαξω το επομενο καλοκαιρι η πασχα οχι ομως συντομα.

Κουτι και τροφοδοτικο εχω το τροφοδοτικο δεν γνωριζω ποιο ακριβως ειναι πρεπει να το δω.

Για τους AMD γενικα εχω ακουσει οτι σε σχεση με τους intel δεν ειναι τοσο καλοι και εχουν προβληματα για τους καινουριους τους ryzen δεν γνωριζω οπως και για τους νεους της intel π.χ intel i3 που βγαζει 4πυρηνους.

Η επιλογη μου αυτην την στιγμη ειναι ο intel core i5 6600k ειναι καλη επιλογη;

Δημοσ.

Η επιλογη μου αυτην την στιγμη ειναι ο intel core i5 6600k ειναι καλη επιλογη;

Απτις χειροτερες. i5 δεν προτεινουμε ουτε στον εχθρο μας, ειναι πολυ ακριβος και πολυ λιγος ταυτοχρονα. Η πας σε R5 1600 που στην τιμη που τον δινουν με stock cooler της προκοπης ειναι κλοπη, η πας σε 7700k η περιμενεις για τη νεα γενια Intel. 

Τωρα το οτι δεν θες AMD γιατι καπου καποτε ακουσες οτι δεν ειναι καλοι, τοτε τι ηρθες σε αυτο το forum να κανεις? Αμα δεν μας εμπιστευεσαι να σου προτεινουμε τι ειναι καλο και τι οχι τι κανεις εδω εξαρχης?

• Like 2
Δημοσ.

Συμβουλή αν μου επιτρέπεται...μην πάρεις επεξεργαστή λόγω κάποιον πραγμάτων που άκουσες. Δες εδώ τις απαντήσεις των παιδιών, ορισμένοι από αυτούς έχουν τους επεξεργαστές που σου προτείνουν όπως ο strawman. Πάρε γνώμες και μην βιαστείς να επιλέξεις...Από μένα R5 1600, ή αν δεν θες ντε και καλά amd περίμενε μέχρι μέσα Οκτωβρίου (μάλλον;; ;)) ώστε να δεις τι παίζει και με τους νέους coffee lake της intel.

Δημοσ.

Απτις χειροτερες. i5 δεν προτεινουμε ουτε στον εχθρο μας, ειναι πολυ ακριβος και πολυ λιγος ταυτοχρονα. Η πας σε R5 1600 που στην τιμη που τον δινουν με stock cooler της προκοπης ειναι κλοπη, η πας σε 7700k η περιμενεις για τη νεα γενια Intel. 

Τωρα το οτι δεν θες AMD γιατι καπου καποτε ακουσες οτι δεν ειναι καλοι, τοτε τι ηρθες σε αυτο το forum να κανεις? Αμα δεν μας εμπιστευεσαι να σου προτεινουμε τι ειναι καλο και τι οχι τι κανεις εδω εξαρχης?

Καλα αραξε με τσαμπουκα πισω απο την οθονη κανενας δεν ειναι μαγκας. Εγω γνωμες απο οσους  μου απαντησουν και οτι ακουγεται καλυτερο σε εμενα θα παρω. Μπορει να εκανα λαθος με τους AMD και το παραδεχομαι αλλα δεν χρειαζεται να μιλας ετσι.

Συμβουλή αν μου επιτρέπεται...μην πάρεις επεξεργαστή λόγω κάποιον πραγμάτων που άκουσες. Δες εδώ τις απαντήσεις των παιδιών, ορισμένοι από αυτούς έχουν τους επεξεργαστές που σου προτείνουν όπως ο strawman. Πάρε γνώμες και μην βιαστείς να επιλέξεις...Από μένα R5 1600, ή αν δεν θες ντε και καλά amd περίμενε μέχρι μέσα Οκτωβρίου (μάλλον;; ;)) ώστε να δεις τι παίζει και με τους νέους coffee lake της intel.

Ολες οι συμβουλες επιτρεπονται φιλε μου. Και οπως ειπα παραπανω συμφωνω εκανα λαθος με τους amd.

Επειδη ξεκιναω  σπουδες χρειαζομαι κατι τωρα σχετικα.

Μου προτειενεις να παρω τον R5 η κατι λιγο καλυτερο η να περιμενω μεχρι να βγουν της νεας γενιας οι intel; 

Δημοσ.

Σου προτεινει-νουν  να παρεις Τον R5 1600 που ειναι το αστερι της εποχης μας  η΄ αν εχεις τοσο μεγαλη αρνητικοτητα για τους amd τοτε περιμενε coffee lake που ουτε εγω θα στο συνιστουσα...Κι αφου βιαζεσαι κιολας.... :-)  

Α...! Και ειρηνη υμιν!

Δημοσ.

Σου προτεινει-νουν  να παρεις Τον R5 1600 που ειναι το αστερι της εποχης μας  η΄ αν εχεις τοσο μεγαλη αρνητικοτητα για τους amd τοτε περιμενε coffee lake που ουτε εγω θα στο συνιστουσα...Κι αφου βιαζεσαι κιολας.... :-)  

Α...! Και ειρηνη υμιν!

Δεν υπαρχει λογος για επιθετικοτητα φιλε καμια εκτος και αμα την αναζητεις.

Θα ακουσω την προταση ολων σας και θα αγορασω αυτον τον cpu που μου προτεινετε.

1.Εχω τροφοδοτικο 450W με καρτα γραφικων αυτη που αναφερω παραπανω μηπως πρεπει να το αλλαξω;

2.Απο μητρικη και μνημη τι μου προτεινεις αν γνωριζεις.

3.Τι cooler χρειαζεται να αγορασω

Δημοσ.

Καλα αραξε με τσαμπουκα πισω απο την οθονη κανενας δεν ειναι μαγκας. Εγω γνωμες απο οσους  μου απαντησουν και οτι ακουγεται καλυτερο σε εμενα θα παρω. Μπορει να εκανα λαθος με τους AMD και το παραδεχομαι αλλα δεν χρειαζεται να μιλας ετσι

Δεν εχω προβλημα να σου στειλω και διευθυνση, κανεναν τσαμπουκα δεν πουλησα. Εκανα μια απλη ερωτηση, για ποιο λογο ερχεσαι σε αυτη τη σελιδα να ζητησεις συμβουλες οταν ηδη εμπιστευτηκες μια αλλη σελιδα και κατεληξες οτι οι AMD δεν κανουν? Δεν θα ηταν λογικοτερο και καλυτερο για σενα να πας στην σελίδα που ηδη εμπιστευτηκες και που βγαλαν τους AMD ανικανους να ζητησεις εκει συμβουλες? 

Δεν υπαρχει λογος για επιθετικοτητα φιλε καμια εκτος και αμα την αναζητεις.

Θα ακουσω την προταση ολων σας και θα αγορασω αυτον τον cpu που μου προτεινετε.

1.Εχω τροφοδοτικο 450W με καρτα γραφικων αυτη που αναφερω παραπανω μηπως πρεπει να το αλλαξω;

2.Απο μητρικη και μνημη τι μου προτεινεις αν γνωριζεις.

3.Τι cooler χρειαζεται να αγορασω

1) 450 απο 450 εχει διαφορα. Στειλε ακριβως το τροφοδοτικο που εχεις να δουμε. Παντως γενικα ο 1600 ειναι φειδωλος οποτε θα εισαι okay

2) Μνημες 3200c16, αναλογα την mobo που θα παρεις checkaris πρωτα QVL

3) Cooler δεν χρειαζεσαι, αυτο που εχει στο κουτι ειναι ηδη τερας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα να σου στειλω και διευθυνση, κανεναν τσαμπουκα δεν πουλησα. Εκανα μια απλη ερωτηση, για ποιο λογο ερχεσαι σε αυτη τη σελιδα να ζητησεις συμβουλες οταν ηδη εμπιστευτηκες μια αλλη σελιδα και κατεληξες οτι οι AMD δεν κανουν? Δεν θα ηταν λογικοτερο και καλυτερο για σενα να πας στην σελίδα που ηδη εμπιστευτηκες και που βγαλαν τους AMD ανικανους να ζητησεις εκει συμβουλες? 

1) 450 απο 450 εχει διαφορα. Στειλε ακριβως το τροφοδοτικο που εχεις να δουμε. Παντως γενικα ο 1600 ειναι φειδωλος οποτε θα εισαι okay

2) Μνημες 3200c16, αναλογα την mobo που θα παρεις checkaris πρωτα QVL

3) Cooler δεν χρειαζεσαι, αυτο που εχει στο κουτι ειναι ηδη τερας.

Το τροφοδοτικο ειναι 450W της PREMIER.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...