TriLoBiTe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Υπόψιν οτι δεν έκανε like το γνωστό μέλος Mau Maus, αλλα καποιο τρολοaccount με παραπλήσιο username,χωρίς posts. Δεν είναι τρολοaccount, ο Μάουζ είναι ο (γνωστός) Μάουζ :ρ
Ρεkλα Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ωχ παιδια, sorry, λαθος μου τοτε. Οντως το profil δεν ανοιγει :/ http://www.insomnia.gr/user/282658-mau-maus/
funbreaker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 http://www.skroutz.gr/s/9783214/Apple-iPhone-7-Plus-32GB.html Είπαμε έχω και κάποιες αρχές. Αν είναι να του πάρω iphone καλύτερα να τον πάω στο μπουρδέλο που λέγαμε. :-D
Hlapatsas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Όχι εντάξει, το πσπ είναι καλή ιδέα και την είχα σκεφτεί ήδη. Το σκέφτηκα κι αυτό (για 500 σκέφτηκα) αλλά δεν είναι γυφτιά να δίνεις ρευστό; Θείε μου;!!
TriLoBiTe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 καλύτερα να τον πάω στο μπουρδέλο Κονδυλώματα - Μεγάλη προσοχή !
BlueBlade Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Με το κινητό πάλι μπορεί να έχεις θέμα με την ανιψιά αν δεν έχει εκείνη ένα καλό κινητό. Μην κολλάς στην τιμή του Ps4, μπορεί να μην είναι ίδια αξία με το Laptop αλλά δεν έχει σχέση. Ένας 16χρονος όντως θα το αγαπήσει ακόμα και αν πάρεις 1000€ Laptop στην κοπέλα. Ακόμα και αν έχει το 3 δεν σημαίνει ότι θα κάνεις βλακεία αν του πάρεις το 4, μιλάμε για διαφορετικές κονσόλες εντελώς.
funbreaker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Με το κινητό πάλι μπορεί να έχεις θέμα με την ανιψιά αν δεν έχει εκείνη ένα καλό κινητό. Μην κολλάς στην τιμή του Ps4, μπορεί να μην είναι ίδια αξία με το Laptop αλλά δεν έχει σχέση. Ένας 16χρονος όντως θα το αγαπήσει ακόμα και αν πάρεις 1000€ Laptop στην κοπέλα. Ακόμα και αν έχει το 3 δεν σημαίνει ότι θα κάνεις βλακεία αν του πάρεις το 4, μιλάμε για διαφορετικές κονσόλες εντελώς. Το δίλλημα είναι ανάμεσα σε κινητό και ps4. Επίσης με το ps4 θα πρέπει να μπαίνει και σε έξοδα να αγοράζει παιχνίδια;
funbreaker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ποια έξοδα μωρε; και τον θείο τι τον έχουμε; Ένας φτωχός θείες είμαι ρε. Σοβαρά τώρα, τί παίζει με το κόστος των παιχνιδιών;
BlueBlade Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το δίλλημα είναι ανάμεσα σε κινητό και ps4. Επίσης με το ps4 θα πρέπει να μπαίνει και σε έξοδα να αγοράζει παιχνίδια; Κινητό εγώ λέω μόνο αν έχει καλύτερο η ανιψιά, αν έχει καμία μπακατέλα μπορεί να προτιμούσε και εκείνη τηλέφωνο. Ναι το Ps4 θέλει και παιχνίδια και συνδρομή για Online, μπορείς να του πάρεις εσύ μερικά για να φτάσεις και το ποσό των 500€ Σοβαρά τώρα, τί παίζει με το κόστος των παιχνιδιών; Τα παιχνίδια ξεκινάνε στα 60€ όταν κυκλοφορούν πρώτη φορά και από εκεί και πέρα βρίσκει μέχρι και 15€ παιχνίδια.
fastnq2 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Καλα 2 ωρες κοιμηθηκα ποτε πηγε κιολας 2007? 1
bromiaris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Είπαμε έχω και κάποιες αρχές. Αν είναι να του πάρω iphone καλύτερα να τον πάω στο μπουρδέλο που λέγαμε. :-D Τότε πάρε αυτό και καθάρισες και για την στιγμή που θα περάσει πανεπιστήμιο. Επίσης δεν χρειάζεται ούτε μπουρδέλο γιατί με αυτό θα βγάλει γκόμενα γρήγορα και θα σε ευγνωμονεί όταν..ξέρεις…. 1
sphinxgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Υποθετικό σενάριο. Έχω 2 παιδιά και δεν μπορώ να διαθεσω 1000€ για δώρα. Για την ακρίβεια δύσκολα βγάζω τα τρέχοντα έξοδα μου. Έρχεται ο θείος και δίνει δώρα 1000€. Μόνο σε εμένα φαίνεται κάπως περίεργο? Δεν τίθεται αμέσως θέμα σύγκρισης στα παιδιά μου θείος vs πατέρας? Δεν τίθεται αυτομάτως θέμα έμμεσης υποχρέωσης απέναντι στο Θειο? Υπάρχει κάτι πίσω απ όλα αυτά που κρύβεται?! Θα το δεχόμουν σαν σενάριο ΜΟΝΟ εφόσον είχαν την ίδια οικονομική δυνατότητα και οι γονείς και συνήθιζαν σε τέτοια πόσα και δώρα.
Lanike71 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό το "κάτσε να του πάρω κάτι,μην πληγωθεί". Θα ήθελα να ξέρω τι θα έκανες, αν ήταν 5 αδέρφια. Τέλος πάντων, αφού επιμένεις, ένα κινητό xiaomi στα 150, θα του ερχόταν λουκούμι.
Anorymous Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό το "κάτσε να του πάρω κάτι,μην πληγωθεί". Θα ήθελα να ξέρω τι θα έκανες, αν ήταν 5 αδέρφια. Τέλος πάντων, αφού επιμένεις, ένα κινητό xiaomi στα 150, θα του ερχόταν λουκούμι. το σωστο ειναι να παρεις κατι εστω και μικρης αξιας και στον αλλο γιατι παιδι ειναι θα στεναχωριθει το ξερω απο προσωπικη εμπειρια που επαιρναν δωρα στον αδερφο μου και εμενα τιποτα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις