Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μ αρέσει που λες είναι πρακτικό και γι αυτό θες να της το πάρεις αλλά ταυτόχρονα για μη πρακτικούς λόγους θες να πάρεις και στον 16χρονο ανηψιο.

Επειδή του χρόνου θα δίνει πανελλήνιες προτείνω να μη δώσει και να γραφτεί στη σχολή της αδερφής του έτσι, αν του πουν δεν γίνεται να το απαιτήσει, πρέπει να κάνει ότι και η αδερφή του για να μη ζηλεύει.

Δεν είναι μη πρακτικοί οι λόγοι που θέλω να πάρω κάτι και στον ανιψιό ούτε σκοπεύω να του πάρω κάτι μη πρακτικό.

Αυτό που λες στο 2ο σκέλος δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με το ζήτημα.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε ρε φίλε τον μπελά σου βρήκες τελικά εδω μέσα....

Εγώ θα πρότεινα ένα PS4, για την ηλικία του το θεωρώ ειδανικό. Βέβαια μπορείς να τον ρωτήσεις κιόλας, πες του το ψήνεις για ps4 ή θα ήθελες κάτι άλλο. Μπορεί να θέλει κανα πατούμενο δυνατό για την παπάτζα (κανα ultraboost) που ξέρεις....

• Like 1
Δημοσ.

Ε ρε φίλε τον μπελά σου βρήκες τελικά εδω μέσα....

Εγώ θα πρότεινα ένα PS4, για την ηλικία του το θεωρώ ειδανικό. Βέβαια μπορείς να τον ρωτήσεις κιόλας, πες του το ψήνεις για ps4 ή θα ήθελες κάτι άλλο. Μπορεί να θέλει κανα πατούμενο δυνατό για την παπάτζα (κανα ultraboost) που ξέρεις....

Δεν είναι ωραίο να ρωτάς για τα δώρα, φέρνεις τον άλλο σε δύσκολη θέση, εκτός αν το φέρω απέξω απέξω.

Μπορώ να ρωτήσω όμως άλλο μέλος της οικογένειας που θα ξέρει.

Αυτό το ούλτρα τέτοιο που λες δεν ξέρω τι είναι αλλά αν είναι μηχανή, δεν υπάρχει περίπτωση.

Δημοσ.

To ps4 είναι η καλύτερη λύση. Πάρε του το pro αν η τιμή είναι που σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

To ps4 είναι η καλύτερη λύση. Πάρε του το pro αν η τιμή είναι που σε ενδιαφέρει.

Τί εννοείς; Για να είναι πιο ακριβό;

Απλά δεν ξέρω τι παιχνιδομηχανές έχει.

Αν έχει πχ ήδη το 3 δεν είναι μαλακία να του πάρω και το 4?

Δημοσ.

Ναι είναι πιο ακριβό, αν και δεν πολύ αξίζει χωρίς 4k τηλεόραση για να λέω την αλήθεια.

Τί εννοείς; Για να είναι πιο ακριβό;

Απλά δεν ξέρω τι παιχνιδομηχανές έχει.

Αν έχει πχ ήδη το 3 δεν είναι μαλακία να του πάρω και το 4?

Θα είναι το πιο καταπληκτικό πράγμα να του πάρεις και το 4. Δεν αμφιβάλλω πόσο φανταστική κονσόλα είναι το 3, την έχω ούτως ή άλλως αλλά βγήκε το 2006.

Το ps4 είναι current gen και αυτή τη στιγμή έχει και πολύ καλή βιβλιοθήκη παιχνιδιών που σίγουρα ένας 16χρόνος θέλει να παίξει.

Ούτε που θα κοιτάξει το λάπτοπ της αδερφής του με τέτοιο δώρο :P

Δημοσ.

Έχω μια ανιψιά φοιτήτρια που το λάπτοπ της παλιωσε και σκέφτηκα να της πάρω καινούριο. Ο ανιψιός-αδερφός της είναι 2α λυκείου και προφανώς θα του κακοφανεί αν δεν πάρει κι αυτός κάτι και δίκιο θα έχει.

Δεν θέλω τάμπλετ. Άλλες ιδέες;

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με τα τρία ξαδερφάκια μου, δεν μπορείς να μην κάνεις δώρο και στους τρείς και να κάνεις μόνο στον έναν ή στους άλλους δυο. Τρείς λύσεις υπάρχουν για μένα, αγοράζεις τα ίδια δώρα αλλά κάτι φθηνότερο και παράλληλα χρήσιμο για όλους. Αγοράζεις διαφορετικά δώρα που έχουν διαφορετική αξία για τον καθέναν, να είναι κοντά σε αξία, οχι π.χ να πάρεις δώρο 300ευρώ στον έναν και 50-100στον άλλο, τελευταία λύση δεν κάνεις καθόλου δώρο ή τους δίνεις κάτι πολύ φθηνό και εντελώς συμβολικό.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι ωραίο να ρωτάς για τα δώρα, φέρνεις τον άλλο σε δύσκολη θέση, εκτός αν το φέρω απέξω απέξω.

Μπορώ να ρωτήσω όμως άλλο μέλος της οικογένειας που θα ξέρει.

Αυτό το ούλτρα τέτοιο που λες δεν ξέρω τι είναι αλλά αν είναι μηχανή, δεν υπάρχει περίπτωση.

ultraboost ή nmd είναι παπούτσια της Adidas η κορυφαία σειρά ας πούμε. Τα nmd είναι πιο casual ενώ τα ultraboost για running, σε μαγαζί μπορεί να παίζει και στα 170€. 

Αν εχεις καλή σχέση μαζί του δεν θα ήταν κακό να τον ρωτήσεις απέξω απέξω. 

Από κινητό τι έχει τώρα ο πιτσιρικάς ξέρεις?

Δημοσ.

Αν του παρει το iphone7 το μονο σιγουρο ειναι οτι το δωρο του αδελφου θα κοστισει πιο πολυ απο το δωρο της ανιψιας (που ειναι και ο κυριος λογος του δωρου του αδερφου)

Παντως σαν προτασεις καλες αυτες που ανερφθηκαν ηδη οπως:

• κινητο (καλό) πχ s7 edge
  • console (ps4) αν δεν εχει ηδη.
Επισης και τα ρουχα καλη επιλογη αλλα για budget στα 500 (οπως το λαπτοπ) θα ειναι too much να πας με 3 σακουλες ρουχα (εκτος και πας με κανενα καλο (ακριβο) παπουτσι οπως ανεφερθηκε ηδη, ή κανενα καλό μπουφαν εν όψει χειμώνα σε λίγο καιρό.)

Τελος, για κάτι σχετικό με το λάπτοπ, θα ηταν χρησιμο και κανενα upgrade part του pc, πχ μια καλη καρτα γραφικων με κανα €400αρι, ή κανενας μεγάλος εξωτερικός σκληρός δίσκος. (ή και εκτυπωτή?)

Δεν με εστιάζω στην μαλακία που είπες αλλά στο ότι έσπευσε ο μάους να σου κάνει λάικ. :-D

Υπόψιν οτι δεν έκανε like το γνωστό μέλος Mau Maus, αλλα καποιο τρολοaccount με παραπλήσιο username,χωρίς posts.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Υπόψιν οτι δεν έκανε like το γνωστό μέλος Mau Maus, αλλα καποιο τρολοaccount με παραπλήσιο username,χωρίς posts.

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Mau έφαγε ban καιρό πριν, οπότε μπορεί να είναι το καινούριο του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...