NicholasART Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το Samsung Galaxy a5 2017 θα πάρει Android 8 και μάλλον και 9 αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάρει Android 8 100% Έχει ανακοινωθεί!!! Το Samsung Galaxy a5 2017 θα πάρει Android 8 και μάλλον και 9 αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάρει Android 8 100% Έχει ανακοινωθεί!!! Γιατί απλά είναι samsung . Έχοντας το samsung galaxy tab pro 8.4 έχω να σου πω πως έχει μείνει στην 4.4.2 !!! Που αν το ψάξεις και το μονταρεις φτάνει στην 7 Γιατί είναι το μόνο μεγάλο update που θα πάρει η συσκευή? To Α5 2016 πήρε nougat, αν δεν κάνω λάθος. Γιατί να μην πάρει Oreo το A5 2017? Το Samsung Galaxy a5 2017 θα πάρει Android 8 και μάλλον και 9 αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάρει Android 8 100%Έχει ανακοινωθεί!!! Γιατί είναι το μόνο μεγάλο update που θα πάρει η συσκευή? To Α5 2016 πήρε nougat, αν δεν κάνω λάθος. Γιατί να μην πάρει Oreo το A5 2017? Μου ήρθε σήμερα το Nougat update για το Samsung A5 (2017). Επειδή είμαι μια χαρά ευχαριστημένος όπως είμαι δεν ξέρω αν το περάσω ή όχι. Επίσης αν το βάλω, θα μπορώ μετά να κάνω downgrade σε περίπτωση που μου lag-άρει το τηλεφωνο; Γενικά ξέρω πως τα upgrades τις περισσότερες φορές δεν είναι για καλό. Και μετά αναγκάζεσαι να πάρεις καινούργιο τηλέφωνο πριν την ώρα του. Τι να κάνω; Το έχει βάλει κανείς; Θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του; Θενκς εκ των προτέρων. Εγώ ακόμα δεν το έχω πάρει!! Έλεος!! Σχεδόν όλοι το έχουν πάρει εγώ τίποτα!!
tsilitheo1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το Samsung Galaxy a5 2017 θα πάρει Android 8 και μάλλον και 9 αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάρει Android 8 100% Έχει ανακοινωθεί!!! Το Samsung Galaxy a5 2017 θα πάρει Android 8 και μάλλον και 9 αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάρει Android 8 100% Έχει ανακοινωθεί!!! Το Samsung Galaxy a5 2017 θα πάρει Android 8 και μάλλον και 9 αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάρει Android 8 100% Έχει ανακοινωθεί!!! Εγώ ακόμα δεν το έχω πάρει!! Έλεος!! Σχεδόν όλοι το έχουν πάρει εγώ τίποτα!! Διαδωστε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα