antirix024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μου ήρθε σήμερα το Nougat update για το Samsung A5 (2017). Επειδή είμαι μια χαρά ευχαριστημένος όπως είμαι δεν ξέρω αν το περάσω ή όχι. Επίσης αν το βάλω, θα μπορώ μετά να κάνω downgrade σε περίπτωση που μου lag-άρει το τηλεφωνο; Γενικά ξέρω πως τα upgrades τις περισσότερες φορές δεν είναι για καλό. Και μετά αναγκάζεσαι να πάρεις καινούργιο τηλέφωνο πριν την ώρα του. Τι να κάνω; Το έχει βάλει κανείς; Θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του; Θενκς εκ των προτέρων.
kodorevi8ulis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αν αναγκάζεσαι μετά να πάρεις καινούριο τηλέφωνο ε θα σου έλεγα να πάρεις ένα 3310 να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Και να lagarei όπως λες δεν είναι απαραίτητο το να κάνεις downgrade , απλά να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να "στρώσει"
papp0us Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δε σας πιάνω πουθενά. Δε δίνει αναβαθμίσεις; κράξιμο γιατι δεν υπάρχει ασφάλεια. Δίνει αναβαθμίσεις; Κράξιμο γιατι δεν είναι για καλό. Στο θέμα τώρα, περίμενε λίγο καιρό, να το δοκιμάσουν άλλοι πιο γενναίοι απο σένα, και αν πάνω στο μήνα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, τότε κάντο. Οπως είπε και ο κοντορεβ.. ΟΟΥ ΜΑΙ ΓΚΑΝΤ ΔΕΙ ΚΙΛΝΤ ΚΕΝΥ απο πάνω, οπως και να έχει, μια καθαρή εγκατάσταση δεν κάνει ποτέ κακό 1
antirix024 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δε σας πιάνω πουθενά. Δε δίνει αναβαθμίσεις; κράξιμο γιατι δεν υπάρχει ασφάλεια. Δίνει αναβαθμίσεις; Κράξιμο γιατι δεν είναι για καλό. Στο θέμα τώρα, περίμενε λίγο καιρό, να το δοκιμάσουν άλλοι πιο γενναίοι απο σένα, και αν πάνω στο μήνα δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα, τότε κάντο. Οπως είπε και ο κοντορεβ.. ΟΟΥ ΜΑΙ ΓΚΑΝΤ ΔΕΙ ΚΙΛΝΤ ΚΕΝΥ απο πάνω, οπως και να έχει, μια καθαρή εγκατάσταση δεν κάνει ποτέ κακό Ο καθένας με τις εμπειρίες του. Εγώ όποτε έχω κάνει upgrade (όχι update) το έχω μετανοιώσει. Όταν κατασκευάζεται μια συσκευή δοκιμάζεται και χτίζεται με βάση τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου λειτουργικού που έρχεται μαζί. Αν το αλλάξεις προς τα πάνω ρισκάρεις να το "μπουκώσεις" με features που το hardware του κινητού (εκτός αν πρόκειται για κάποιο high-range) δεν αντέχει. Για παράδειγμα και στο LG G2 που είχα και στο Google Nexus tablet μου το μετανοιωσα που έκαντα το upgrade. Το ίδιο και στο iPhone 3GS που είχα στο παρελθόν, όπως και σε ένα Sony Xperia (που ήταν και ένας από τους λόγους που δεν ξαναγοράζω Sony κινητό στη ζωή μου, ever again). Όπως λες, θα περιμένω. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) The new conspiracy theory... They pushing you to an update,just to buy a new device.... Και οπως ηδη ειπε ο παππους,αν δεν ειχες την αναβαθμιση,θα "εκραζες" που δεν την πηρες... Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2017 από tsilitheo1
antirix024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 The new conspiracy theory... They pushing you to an update,just to buy a new device.... Και οπως ηδη ειπε ο παππους,αν δεν ειχες την αναβαθμιση,θα "εκραζες" που δεν την πηρες... Κανένα conspiracy theory. Πάτα φρένο γιατί θα τσακωθούμε. Το Google Nexus το tablet που όταν είχε βγει πετούσε μετά το upgrade σέρνεται. Το έκανα downgrade και ξαναπετούσε. Μετά το πήγα για σέρβις γιατί η κόρη μου το έριξε και έσπασε η οθόνη και την άλλαξα και μου ξανακάνανε upgrade και βαρέθηκα να το κάνω ξανά downgrade. Έλα πάρτο στο χαρίζω αν το θες. (enlighten yourself here: https://goo.gl/L7xiYk) Επίσης το ίδιο που λέω ισχύει για τα πάντα. Ακόμα και στα Windows και στο Linux και (ειδικά) στο MacOS. Όλα τα hardware φτάνουν μέχρι κάποιες δυνατότητες. Φίλε, ασχολούμαι με την πληροφορική από το 1985 και το ζω από τότε αυτό το σενάριο. Εσύ μπορεί να αγόρασες τον πρώτο υπολογιστή πριν από 5 χρόνια. Αν έχω άδικο βρες επειχηρήματα και άσε τα τσουβαλιάσματα. Οι εταιρείες εξαναγκάζονται να "πειράζουν" τα firmware για να τα περνάνε στις mid-range (και ενίοτε στις low-range) συσκευές για πολλούς λόγους (ρώτα με αν δεν τους ξέρεις), άλλα just because they can doesn't mean the should. Επαναλαμβάνω, δεν μιλάω για update (security, bugfixes κλπ). Μιλάω για firmware upgrade.
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 1ον:Δεν βλεπω τον λογο να τσακωθουμε. Δεν εγραψα κατι παραπανω απο ο.τι εσυ εγραψες..."Γενικά ξέρω πως τα upgrades τις περισσότερες φορές δεν είναι για καλό. Και μετά αναγκάζεσαι να πάρεις καινούργιο τηλέφωνο πριν την ώρα του." Αυτο ακριβως εγραψες. 2ον:Ρωτας αν θα μπορεσεις να το κανεις downgrade αν δεν σου αρεσει. Και βεβαια θα μπορεις. Παντα μπορεις. 3ον:Δεν θελω να μου χαρισεις τιποτα. Αν θες ,μπορεις να μου το στειλεις να σου κανω εγω το downgrade. Δεν χρεωνω παρα μονο την αποστολη. 4ον:Απο marshmallow τωρα πας σε nougat. Δεν ειναι σαν το νεξους που γραφεις το οποιο μπορει να ειχε παρει 4-5 αναβαθμισεις. Αυτο,οντως τα ειχε φτυσει σαν hardware. 5ον:Οι εταιρειες οντως πειραζουν το λειτουργικο(vanilla android). Μονο και μονο για να προσθεσουν το δικο τους σκιν και τις δικες τους προεγκατεστημενες εφαρμογες. Το δικο σου hardware δεν ειναι ακομα ξεπερασμενο(κινητο του '17) και μπορει να σηκωσει 1 update. Και να μην περιμενεις αλλο(oreo). Στις ναυαρχιδες μονο δινουν 2 updates. Αυτα απο εμενα... Και οσον αφορα το λινκ που εδωσες,μπορω να στο γυρισω πισω αλλαζοντας μονο το νεξους στην αναζητηση με οποιο τηλεφωνο της αρεσκειας σου. Ή μπορω και να το αντιστρεψω αλλαζοντας το slower σε faster.... Φιλικα παντα
antirix024 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 1ον:Δεν βλεπω τον λογο να τσακωθουμε. Δεν εγραψα κατι παραπανω απο ο.τι εσυ εγραψες..."Γενικά ξέρω πως τα upgrades τις περισσότερες φορές δεν είναι για καλό. Και μετά αναγκάζεσαι να πάρεις καινούργιο τηλέφωνο πριν την ώρα του." Αυτο ακριβως εγραψες. 2ον:Ρωτας αν θα μπορεσεις να το κανεις downgrade αν δεν σου αρεσει. Και βεβαια θα μπορεις. Παντα μπορεις. 3ον:Δεν θελω να μου χαρισεις τιποτα. Αν θες ,μπορεις να μου το στειλεις να σου κανω εγω το downgrade. Δεν χρεωνω παρα μονο την αποστολη. 4ον:Απο marshmallow τωρα πας σε nougat. Δεν ειναι σαν το νεξους που γραφεις το οποιο μπορει να ειχε παρει 4-5 αναβαθμισεις. Αυτο,οντως τα ειχε φτυσει σαν hardware. 5ον:Οι εταιρειες οντως πειραζουν το λειτουργικο(vanilla android). Μονο και μονο για να προσθεσουν το δικο τους σκιν και τις δικες τους προεγκατεστημενες εφαρμογες. Το δικο σου hardware δεν ειναι ακομα ξεπερασμενο(κινητο του '17) και μπορει να σηκωσει 1 update. Και να μην περιμενεις αλλο(oreo). Στις ναυαρχιδες μονο δινουν 2 updates. Αυτα απο εμενα... Και οσον αφορα το λινκ που εδωσες,μπορω να στο γυρισω πισω αλλαζοντας μονο το νεξους στην αναζητηση με οποιο τηλεφωνο της αρεσκειας σου. Ή μπορω και να το αντιστρεψω αλλαζοντας το slower σε faster.... Φιλικα παντα Το πρόβλημά μου είναι ότι το κινητό επιμένει να θέλει να περάσω την αναβάθμιση σώνει και καλά. Το ίδιο πρόβλημα εκτός από το Nexus το είχα και με το Sony Xperia και με το LG G2 μετά. Πρέπει να googl-άρω για να δω πως να αφαιρέσω αυτό το -μην-εκφραστώ- notification που επιμένει να αναβαθμίσω το κινητό με το έτσι-θέλω. Και δεν μιλάμε για 2-3 αναβαθμίσεις μετά. Μιλάμε για την αμέσως επόμενη ***official*** αναβάθμιση. Δηλαδή την αναβάθμιση που η ίδια η εταιρεία προτείνει(!!). Και οι 3 συσκευές ήταν για πέταμα μετά. Το LG G2 πατούσε κάπως καλύτερα. Το downgrade δεν είναι πάντα εύκολο και για κάποιον που έχει ένα κάρο υποχρεώσεις (δουλειά, οικογένεια, κλπ) είναι pain-in-the-ass για να μην πω τίποτα χειρότερο και γίνω ban. Τέλος πάντων, δοκίμασα από περιέργεια να κάνω αυτό που λες με το λινκ και πήρα μια από τα ίδια. Δες: https://goo.gl/Ca9cw5 Δεν υπάρχει σωτηρία.
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Στο δικο μου g5 ετσι γινεται αυτο που ζητας. Παντως επειδη ειναι το μονο μεγαλο update που θα παρεις,σου προτεινω να το κανεις. Νομιζω οτι αλλαξε και το ui η samsoung στο 7
gusdevelopers Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Στο δικο μου g5 ετσι γινεται αυτο που ζητας. Παντως επειδη ειναι το μονο μεγαλο update που θα παρεις,σου προτεινω να το κανεις. Νομιζω οτι αλλαξε και το ui η samsoung στο 7 ναι το αλλαξε εχει επισης αρκετες βελτιωσεις 1
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ναι το αλλαξε εχει επισης αρκετες βελτιωσεις Ευχαριστω φιλε μου.... Ελπιζω να το δει και ο t.s 1
adiasistoss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Προσωπικά το έκανα το upgrade σήμερα.Το κινητό είναι του 17 με μια χαρά hardware γιατί να έχει θέμα με μία αναβάθμιση ; Πολύ ωραία η skineed έκδοση του android,το game launcher κ.α .Νομίζω είναι λίγο παράλογο να δίνονται αναβαθμίσεις και να μην τις βάζουμε και όταν σταματάνε ή δεν τις δίνουν να γκρινίαζουμε αλλά τεσπα. Αυτά τα ολίγα από εμένα..
Sordnaxela Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Στο δικο μου g5 ετσι γινεται αυτο που ζητας. Παντως επειδη ειναι το μονο μεγαλο update που θα παρεις,σου προτεινω να το κανεις. Νομιζω οτι αλλαξε και το ui η samsoung στο 7 Γιατί είναι το μόνο μεγάλο update που θα πάρει η συσκευή? To Α5 2016 πήρε nougat, αν δεν κάνω λάθος. Γιατί να μην πάρει Oreo το A5 2017?
Eddy_Gordo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί απλά είναι samsung . Έχοντας το samsung galaxy tab pro 8.4 έχω να σου πω πως έχει μείνει στην 4.4.2 !!! Που αν το ψάξεις και το μονταρεις φτάνει στην 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα