Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, αυτό το περιμένω χρόνια τώρα :P

Βάζεις firefox, λειτουργία dektop απο τις ρυθμίσεις. Μπάινεις κανονικά στο λινκ στο youtube και βγαίνεις απο την εφαρμογή(firefox) ή κλείνεις την οθόνη. Συνεχίζει κανονικότατα.

• Like 2
Δημοσ.

μου μαμησε ολα τα addons/userstyles που ειχα για το παλιο layout. δεν δουλευει τιποτα τωρα. αντε παλι να ξαναφτιαξω το customization απο την αρχη και αν γινεται κιολας.

πφφφ...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω κατεβάσει το ogyoutube και είναι μπόμπα βγαίνω κλείνω οθόνη τα πάντα ,κρασαρει μερικές φορές αλλά τι να κάνεις κανένα δεν είναι τέλειο

Δημοσ.

Καινοτόμο logo, όπως κάθε χρόνο με τα νέα iPhone !

Επίσης, θα ήταν ακόμη ποιο καινοτόμο αν καταργούσαν τα likes/dislikes και βάζανε αστεράκια (1 μέχρι το 5) όσοι το πρόλαβαν. Το παλιό YouTube το ορθόδοξο.

• Like 6
Δημοσ.

Για οσους ρωτανε, υπαρχει εφαρμογη για το android που παιζει περιεχομενο απο το youtube με κλειστη την οθονη.

Λεγεται OGyoutube. ψαχτειτε λιγο πριν σπαμαρετε

Δημοσ.

Παιδιά οποίοι θετε να παίζει μουσική στο background η με κλειστή οθόνη δείτε το OGYoutube στο XDA. Αν και ακυρώθηκε το community το υποστηρίζει.

Edit : Τώρα είδα τον από πάνω .

Δημοσ.

Ρε Youtube ασε τα καινουρια logo και κοιταξε να φτιαξεις το ad revenue,μαζευουμε 150χιλ προβολες και αλλο τοσο watch time για 8 ευρω,ελεος πια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...