Zoggito Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Γεια σας Εδώ και ενάμιση χρόνο χρησιμοποιώ το samsung galaxy s4 mini και λόγω μικροπροβλημάτων που έχει παρουσιάσει τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να το αλλάξω. Το θέμα είναι ότι μπορώ να διαθέσω μέχρι 250 ΕΥΡΩ και το πιο τίμιο κινητό κοντά σε αυτήν την τιμή κατά την γνώμη μου είναι το iphone se.Τώρα θέλω να ρωτήσω αν έχει παρουσιάσει προβλήματα σε κάποιον που το έχει αγοράσει από τότε που κυκλοφόρησε στην αγορά,καθώς και τι όφελος θα έχω αν το αγοράσω από το skroutz στο θέμα της τιμής.Επιπλέον θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλύτερο να περιμένω να κυκλοφορήσει το iphone 8 (σε περίπου 2 εβδομάδες) μήπως και πέσει ακόμα περισσότερο η τιμή του.Το τελευταίο που θέλω να ρωτήσω για αυτήν την συσκευή είναι αν θα κολλάει με ενδεχόμενη αναβάθμιση του IOS. Επίσης, εφόσον κάποιος από εσάς ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα και έχει κάποιες γνώσεις παραπάνω, θα ήθελα αν μπορεί να μου προτείνει κάποιο άλλο τηλέφωνο (στο ίδιο εύρος τιμής) όπως το samsung a5 για παράδειγμα, ή κάποιο τηλέφωνο διαφορετικού κατασκευαστή (xiaomi κ.τ.λ) Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
vargas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Εγώ το έχω κ είναι εξαιρετικό . Είναι ένα μικρό 6s με πολύ ανώτερη μπαταρία . Βέβαια δεν το χω από την μέρα που κυκλοφόρησε αλλά δεν έχω ακούσει κ για προβλήματα .Σε ότι αφορά το Σκρουτζ νομίζω δίνουν ένα χρόνο εγγύηση αντί για δυο . Συνολικά νομίζω κάτω από 260 ευρώ δεν πρόκειται να πέσει κ αυτό στο Σκρουτζ . Στα μαγαζιά αλυσίδες το βρίσκεις στα 349 κ δε νομίζω ότι θα πέσει κάτω από τα 300. Αυτά που είναι στην ίδια κατηγορία τιμής είναι πολύ πίσω αε θέμα απόδοσης . Α5 p10 lite p9 honor 8 κλπ . Χωρίς υπερβολή το αυγκεκρομενο κινητό είναι pocket rocket
basilis5 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Εφοσον η συσκευη ειναι ευρωπαικης ενωσης (ακομα και παραισαγωγη) εχεις 2 χρονια εγυυηση, τα οποια αναγνωριζονται κανονικα απο την Apple και τους εδω official service providers (infoquest-document-isystem) αλλα ενω για τον 1ο χρονο σου αρχει το s/n, για τον δευτερο χρονο σου ζητανε και την αποδειξη αγορας, να συμπληρωσεις επι τοπου μια αιτηση προς apple, και τα στελνουν αυτοι, και μετα απο 1-2 μερες η αιτηση γινεται αποδεκτη. Τα παραπανω δεν ισχυουν (λενε) για αγορα με τιμολογιο, οπου εχεις μονο 1χρονο εγγυηση. 1
CheOnWeb Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Έχω το 64άρι από 8 Απριλίου 2016, κανένα πρόβλημα (και με πολλές τούμπες). Ο μόνος λόγος που θα περίμενα το event σε 2 βδομάδες είναι μήπως βγάλει καινούριο (που δεν το βλέπω). Δεν νομίζω να αλλάξει η τιμή λόγω του 8. Στα 290 πάντως, είναι, η πιο VFM συσκευή τής Apple.
vargas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μάλλον γοα το νέο έτος πάει το καινούργιο .. κ λίγο of topic. Ποιο κινητό λέτε να σταματήσει η apple με την έλευση του 8 ;
xgol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ερωτηση: πως και που σφραγιζει η απλ τη συσκευασία του iphone? Περιμενω το κινητο και θελω να δω αν ειναι σφραγισμενο.
SaFiS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει κάποιο αυτοκόλλητο ασφαλείας, αν εννοείς αυτό. Ζελατίνα στο κουτί και ζελατίνα τυλιγμένη στην συσκευή όπως και στα υπόλοιπα περιεχόμενα... https://www.youtube.com/watch?v=rP6xX9jRDV8 1
xgol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ. Τσεκαρω μετα κατι με το serial number? Πρεπει να κανω register καπου για την εγγυηση?
SaFiS Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν κανεις ενεργοποιηση, βαλε το Serial Number της συσκευης στο παρακατω link. Θα πρεπει να σου πει οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο. Αν υπαρχει ημερομηνια, το κινητο εχει ενεργοποιηθει, οποτε η εγγυηση ηδη τρεχει και εννοειται το γυρνας πισω. Η εγγυηση ξεκιναει με το που κανεις ενεργοποιηση της συσκευης και περασεις ενα Apple ID που θα φτιαξεις αν δεν εχεις. Προσεξε να σημειωσεις το email και κωδικο που θα βαλεις μιας και το κινητο θα παντρευτει με το Apple ID σου και σε ενδεχομενο restore δεν ενεργοποιειται η συσκευη αν δεν τα περασεις. Αυτο ειναι ενα μετρο προφυλαξης για κλοπη... https://checkcoverage.apple.com 1
diamandar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε μου έχω το SE, το πήρα στις εκπτώσεις και γενικά είναι καλύτερο από οτιδήποτε άλλο είχα πριν από αυτό. Αν είχα τη δυνατότητα να δώσω περισσότερα θα έπαιρνα κάποιο επόμενο μοντέλο, αλλά αν όχι, όπως κι έγινε, είναι τιμιότατο. Δεν κολλάει σε καμία περίπτωση με οποιαδήποτε αναβάθμιση λογισμικού. Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
xgol Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν κανεις ενεργοποιηση, βαλε το Serial Number της συσκευης στο παρακατω link. Θα πρεπει να σου πει οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο. Αν υπαρχει ημερομηνια, το κινητο εχει ενεργοποιηθει, οποτε η εγγυηση ηδη τρεχει και εννοειται το γυρνας πισω. Η εγγυηση ξεκιναει με το που κανεις ενεργοποιηση της συσκευης και περασεις ενα Apple ID που θα φτιαξεις αν δεν εχεις. Προσεξε να σημειωσεις το email και κωδικο που θα βαλεις μιας και το κινητο θα παντρευτει με το Apple ID σου και σε ενδεχομενο restore δεν ενεργοποιειται η συσκευη αν δεν τα περασεις. Αυτο ειναι ενα μετρο προφυλαξης για κλοπη... https://checkcoverage.apple.com Τα έκανα όλα όσα μου είπες, σε ευχαριστώ πολύ! Το κινητό είναι πάρα πολύ καλό για όσους θέλουν μικρό μέγεθος. Μια τελευταία απορία: Πως βλέπω τη χώρα για την οποια προοριζόταν?
panoskatos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Μια τελευταία απορία: Πως βλέπω τη χώρα για την οποια προοριζόταν? Απο τον ουρανό το παρέλαβες ? Είναι γνήσιο το κινητό σου ? Είναι σε άρτια κατάσταση ? Υποστιρίζει την γλώσσα που θέλεις και περίμενες ? Αυτα αρκούν.. Κάτσε να χαρείς το κινητό σου και καλοριζικο ! 1
xgol Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Για θεμα εγγυησης και μόνο ρωταω, αν ειναι εκτος ΕΕ η χωρα προορισμού της συσκευής νομιζω υπαρχει θεμα. Κατα τα αλλα, κινητο είναι, μην εχεις την εντυπωση οτι σκαω για οτιδηποτε εχει υλικη υποσταση. Υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα πραγματα.
dreamer12 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν κανεις ενεργοποιηση, βαλε το Serial Number της συσκευης στο παρακατω link. Θα πρεπει να σου πει οτι δεν ειναι ενεργοποιημενο. Αν υπαρχει ημερομηνια, το κινητο εχει ενεργοποιηθει, οποτε η εγγυηση ηδη τρεχει και εννοειται το γυρνας πισω. Η εγγυηση ξεκιναει με το που κανεις ενεργοποιηση της συσκευης και περασεις ενα Apple ID που θα φτιαξεις αν δεν εχεις. Προσεξε να σημειωσεις το email και κωδικο που θα βαλεις μιας και το κινητο θα παντρευτει με το Apple ID σου και σε ενδεχομενο restore δεν ενεργοποιειται η συσκευη αν δεν τα περασεις. Αυτο ειναι ενα μετρο προφυλαξης για κλοπη... https://checkcoverage.apple.com καλησπερα,ηθελα την γνωμη σου σε κατι.ειμαι νεος στον μακ.αγορασα ενα αρχες του μηνα,ειδα το ποστ σου και πηγα να κανω ενεργοποιηση,μονο που επειδη ειχα βγει απο το φορουμ δεν θυμομουν το λινκ και το γκουγκλαρα σαν εγγυηση,τσκ απλ.δεν θυμαμαι που μπηκα αλλα μου εβγαλε το εξης: Τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη: ΕληξεΠληροίτε τις προϋποθέσεις για αγορά τηλεφωνικής τεχνικής υποστήριξης από έναν Σύμβουλο της Apple. Επικοινωνία με την Υποστήριξη της Apple Κάλυψη επισκευών και σέρβις: ΕνεργήΤο προϊόν σας καλύπτεται για επισκευές και σέρβις υλικού που πληρούν τις προϋποθέσεις στο πλαίσιο της Περιορισμένης εγγύησης της Apple. Εκτιμώμενη ημερομηνία λήξης: 2 Αυγούστου 2018 " μονο που εγω το ειχα αγορασει ενα μηνα μετα δλδ. 2/09/2017...και με το Apple call center ειχα μιλησει λιγο πριν.πως γινεται να ειχα μιλησει και να έχει απο πανω οτι εληξε και πως μου λεει οτι εχω ενα μηνα λιγοτερο? το λινκ που ειχα μπει ηταν αυτο: https://checkcoverage.apple.com/updateDop μονο που δεν θυμαμαι πως μπηκα αφου πατας το λινκ σου ζηταει apple id και οχι σειριακο.μετα ομως τιποτα. λοιπον το αναφερω στο Apple call center μου λεει ξαναμπες γιατι εγω μπηκα με το σειριακο σου και ειδα οτι ειναι ολα κανονικα.μπαινω λοιπον σαυτο το λινκ και βλεπω οτι η σελιδα δεν υπαρχει.μετα μπαινω απο google / checkcoverage και με βαζει στο δικο σου λινκ.και ειναι ολα σωστα. τι ειναι αυτο το αλλο λινκ και γιατι δεν βγαζει τωρα στοιχεια? τον μακ τον αγορασα απο αντιπροσωπειας μαγαζι.σφραγισμενο.και το μονο μου αγχος ειναι μην τυχον και τον ειχαν ανοιξει για κανα μηνα να παιζει και μετα τον σφραγισαν ,οποτε η εγγυηση ετρεχε για ενα μηνα πριν τον αγορασω.και μετα η κυρια απο το Apple call center καταλαβε τι εγινε και μπηκε και αλλαξε τις ημερομηνιες για να μην εκτεθουν,αν μπορουν να το κανουν αυτο.ξερω σεναρια ολα αυτα αλλα στην ελλαδα ζουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα