Προς το περιεχόμενο

cosmote tv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θελω να βαλω cosmote tv και εχω καποιες αποριες με το Tv go θα μπορω να βλεπω απο τον υπολογιστη χωρις να εχω προβληματα ?? και επισης στο σπιτι θα μπορω να βλεπω τα καναλια σε πανω απο μια τηλεοραση ??

Δημοσ.

Απο το σαιτ της cosmote [COSMOTE TV GO (για πελάτες COSMOTE TV) Η υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχεται σε συνδρομητές COSMOTE TV χωρίς επιπλέον χρέωση.Προσφέρεται ως πρόσθετη υπηρεσία στην υπηρεσία COSMOTE TV.Μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, ο COSMOTE TV συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει επιλεγμένο περιεχόμενο της υπηρεσίας COSMOTE TV, στο smartphone, στο tablet, στο PC/Laptop.Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία σε έως δύο συσκευές κάνοντας σύνδεση με τον λογαριασμό του ενώ η θέαση περιεχομένου είναι δυνατή μόνο από μια (1) συσκευή κάθε φορά.Για να ενεργοποιήσεις την COSMOTE TV GO συνδρομή σου on line θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό στο My COSMOTE Σταθερή.  Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφτείς ένα κατάστημα COSMOTE ή να καλέσεις στο 13888. Επιπλέον, μέσω του My COSMOTE Σταθερή μπορείς να διαχειριστείς την ενεργή σου υπηρεσία COSMOTE TV GO. ]    Βλεπεις ενα καναλι απο τον δορυφορο και ενα αλλο απο το COSMOTE TV GO με το wifi του σπιτιου η απο τα mb του κινητου 

Δημοσ.

Απο το σαιτ της cosmote [COSMOTE TV GO (για πελάτες COSMOTE TV) Η υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχεται σε συνδρομητές COSMOTE TV χωρίς επιπλέον χρέωση.Προσφέρεται ως πρόσθετη υπηρεσία στην υπηρεσία COSMOTE TV.Μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, ο COSMOTE TV συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει επιλεγμένο περιεχόμενο της υπηρεσίας COSMOTE TV, στο smartphone, στο tablet, στο PC/Laptop.Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία σε έως δύο συσκευές κάνοντας σύνδεση με τον λογαριασμό του ενώ η θέαση περιεχομένου είναι δυνατή μόνο από μια (1) συσκευή κάθε φορά.Για να ενεργοποιήσεις την COSMOTE TV GO συνδρομή σου on line θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό στο My COSMOTE Σταθερή.  Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφτείς ένα κατάστημα COSMOTE ή να καλέσεις στο 13888. Επιπλέον, μέσω του My COSMOTE Σταθερή μπορείς να διαχειριστείς την ενεργή σου υπηρεσία COSMOTE TV GO. ]    Βλεπεις ενα καναλι απο τον δορυφορο και ενα αλλο απο το COSMOTE TV GO με το wifi του σπιτιου η απο τα mb του κινητου 

Χρειάστηκε όλο αυτό το κατεβατό για να καταλήξουμε στο ότι η θέαση περιεχομένου είναι δυνατή μόνο από μια (1) συσκευή κάθε φορά, όπως σωστά υπέθεσα;

Δημοσ.

Η θεαση ενος καναλιου απο τον δορυφορο στη τηλεοραση και απο το λαπτοπ αλλου καναλιου ειναι μια συσκευη ;

Δημοσ.

Προφανώς, δεν θέλεις να καταλάβεις τη διατύπωση με απλά ελληνικά ότι ο συνδρομητής της υπηρεσίας Cosmote go (όπως και εκείνος της Nova go) μπορεί να συνδέσει μέχρι δύο συσκευές στην υπηρεσία αλλά θα βλέπει μόνο σε μια.

Δημοσ.

Λοιπον εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να βαλω στο σπιτι μου στο χωριο cosmote tv . και να μπορω παραλληλα να βλεπω μεσω του go απο τον υπολογιστη σε αλλο σπιτι .Αυτο μπορει να γινει ?

Δημοσ.

Για θέαση εκτός σπιτιού πρέπει να δηλώσεις στην υπηρεσία ένα κινητό cosmote μέσω του οποίου θα γίνεται η προβολή. Θα πρέπει να ανοίγεις 3g/4g της συσκευής για λίγα δευτερόλεπτα και μετά θα συνεχίζεις από το wifi

Επίσης η άλλη λύση ειναι να ορίσεις άλλο σπίτι από του χωριού σου στο οποίο να δηλωθεί η cosmote tv και μέσω του Ίντερνετ εκείνου του σπιτιού να βλέπεις. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν θέλει οπωσδήποτε σταθερή cosmote, νομίζω θέλει οποτε θα πρέπει να δηλώσεις και το σταθερό του σπιτιού

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να βαλω στο σπιτι μου στο χωριο cosmote tv . και να μπορω παραλληλα να βλεπω μεσω του go απο τον υπολογιστη σε αλλο σπιτι .Αυτο μπορει να γινει ?

Εάν εννοείς να βλέπει κάποιος στο σπίτι στο χωριό, που έχεις κάνει την εγκατάσταση, και κάποιος άλλος ταυτόχρονα στο κινητό/laptop/tablet, όχι δεν γίνεται, με βάση αυτά που λέει η Cosmote.

Άλλωστε, το ίδιο συμβαίνει και στη Nova, όπως έγραψα παραπάνω..

Δημοσ.

Επηρεάζεται καθόλου η βασική μου υπηρεσία από την υπηρεσία COSMOTE TV GO;

Η συγκεκριμένη ερώτηση αφορά μόνο τους συνδρομητές COSMOTE TV

Όχι, δεν επηρεάζεται. Μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα και από τις δυο υπηρεσίες (στη φορητή συσκευή ή στον υπολογιστή σου και στην τηλεόρασή σου) προγράμματα ίδια ή διαφορετικά.

Δημοσ.

Εχω cosmotetv και εννοείται πως μπορεις να βλέπεις ενα καναλι στην τηλεόραση και ενα διαφορετικό κανάλι στο ταμπλετ. Απλα στο ταμπλετ θα εχεις μια sim της οποιας τον αριθμο θα δηλωσεις στο mycosmote

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...