thanasiskg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Γεια σας θελω να βαλω cosmote tv και εχω καποιες αποριες με το Tv go θα μπορω να βλεπω απο τον υπολογιστη χωρις να εχω προβληματα ?? και επισης στο σπιτι θα μπορω να βλεπω τα καναλια σε πανω απο μια τηλεοραση ??
makfil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Στη Nova δεν μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα στο Nova go και στην τηλεόραση. Υποθέτω ότι το ίδιο συμβαίνει και στον ΟΤΕ.
adsl2+ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ενημερωσου απο εδω https://www.cosmote.gr/cosmotetv/residential/choose/services/cosmotetvgo
makfil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ενημερωσου απο εδω https://www.cosmote.gr/cosmotetv/residential/choose/services/cosmotetvgo Στο γενικόλογο διαφημιστικό της Cosmote δεν αναφέρεται, για ευνόητους λόγους, αν μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα και στα δύο, όπως ρώτησε TS.
adsl2+ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Απο το σαιτ της cosmote [COSMOTE TV GO (για πελάτες COSMOTE TV) Η υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχεται σε συνδρομητές COSMOTE TV χωρίς επιπλέον χρέωση.Προσφέρεται ως πρόσθετη υπηρεσία στην υπηρεσία COSMOTE TV.Μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, ο COSMOTE TV συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει επιλεγμένο περιεχόμενο της υπηρεσίας COSMOTE TV, στο smartphone, στο tablet, στο PC/Laptop.Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία σε έως δύο συσκευές κάνοντας σύνδεση με τον λογαριασμό του ενώ η θέαση περιεχομένου είναι δυνατή μόνο από μια (1) συσκευή κάθε φορά.Για να ενεργοποιήσεις την COSMOTE TV GO συνδρομή σου on line θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό στο My COSMOTE Σταθερή. Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφτείς ένα κατάστημα COSMOTE ή να καλέσεις στο 13888. Επιπλέον, μέσω του My COSMOTE Σταθερή μπορείς να διαχειριστείς την ενεργή σου υπηρεσία COSMOTE TV GO. ] Βλεπεις ενα καναλι απο τον δορυφορο και ενα αλλο απο το COSMOTE TV GO με το wifi του σπιτιου η απο τα mb του κινητου
makfil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Απο το σαιτ της cosmote [COSMOTE TV GO (για πελάτες COSMOTE TV) Η υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχεται σε συνδρομητές COSMOTE TV χωρίς επιπλέον χρέωση.Προσφέρεται ως πρόσθετη υπηρεσία στην υπηρεσία COSMOTE TV.Μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, ο COSMOTE TV συνδρομητής έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει επιλεγμένο περιεχόμενο της υπηρεσίας COSMOTE TV, στο smartphone, στο tablet, στο PC/Laptop.Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία σε έως δύο συσκευές κάνοντας σύνδεση με τον λογαριασμό του ενώ η θέαση περιεχομένου είναι δυνατή μόνο από μια (1) συσκευή κάθε φορά.Για να ενεργοποιήσεις την COSMOTE TV GO συνδρομή σου on line θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό στο My COSMOTE Σταθερή. Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφτείς ένα κατάστημα COSMOTE ή να καλέσεις στο 13888. Επιπλέον, μέσω του My COSMOTE Σταθερή μπορείς να διαχειριστείς την ενεργή σου υπηρεσία COSMOTE TV GO. ] Βλεπεις ενα καναλι απο τον δορυφορο και ενα αλλο απο το COSMOTE TV GO με το wifi του σπιτιου η απο τα mb του κινητου Χρειάστηκε όλο αυτό το κατεβατό για να καταλήξουμε στο ότι η θέαση περιεχομένου είναι δυνατή μόνο από μια (1) συσκευή κάθε φορά, όπως σωστά υπέθεσα;
adsl2+ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Η θεαση ενος καναλιου απο τον δορυφορο στη τηλεοραση και απο το λαπτοπ αλλου καναλιου ειναι μια συσκευη ;
makfil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Προφανώς, δεν θέλεις να καταλάβεις τη διατύπωση με απλά ελληνικά ότι ο συνδρομητής της υπηρεσίας Cosmote go (όπως και εκείνος της Nova go) μπορεί να συνδέσει μέχρι δύο συσκευές στην υπηρεσία αλλά θα βλέπει μόνο σε μια.
adsl2+ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ας εξηγησει ο thanasiskg , πως και απο που θελει να βλεπει την cosmote tv
thanasiskg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Λοιπον εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να βαλω στο σπιτι μου στο χωριο cosmote tv . και να μπορω παραλληλα να βλεπω μεσω του go απο τον υπολογιστη σε αλλο σπιτι .Αυτο μπορει να γινει ?
ksessalonikios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Για θέαση εκτός σπιτιού πρέπει να δηλώσεις στην υπηρεσία ένα κινητό cosmote μέσω του οποίου θα γίνεται η προβολή. Θα πρέπει να ανοίγεις 3g/4g της συσκευής για λίγα δευτερόλεπτα και μετά θα συνεχίζεις από το wifi Επίσης η άλλη λύση ειναι να ορίσεις άλλο σπίτι από του χωριού σου στο οποίο να δηλωθεί η cosmote tv και μέσω του Ίντερνετ εκείνου του σπιτιού να βλέπεις. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν θέλει οπωσδήποτε σταθερή cosmote, νομίζω θέλει οποτε θα πρέπει να δηλώσεις και το σταθερό του σπιτιού 1
makfil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Λοιπον εγω αυτο που θελω να κανω ειναι να βαλω στο σπιτι μου στο χωριο cosmote tv . και να μπορω παραλληλα να βλεπω μεσω του go απο τον υπολογιστη σε αλλο σπιτι .Αυτο μπορει να γινει ? Εάν εννοείς να βλέπει κάποιος στο σπίτι στο χωριό, που έχεις κάνει την εγκατάσταση, και κάποιος άλλος ταυτόχρονα στο κινητό/laptop/tablet, όχι δεν γίνεται, με βάση αυτά που λέει η Cosmote. Άλλωστε, το ίδιο συμβαίνει και στη Nova, όπως έγραψα παραπάνω..
vdeseris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Επηρεάζεται καθόλου η βασική μου υπηρεσία από την υπηρεσία COSMOTE TV GO; Η συγκεκριμένη ερώτηση αφορά μόνο τους συνδρομητές COSMOTE TV Όχι, δεν επηρεάζεται. Μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα και από τις δυο υπηρεσίες (στη φορητή συσκευή ή στον υπολογιστή σου και στην τηλεόρασή σου) προγράμματα ίδια ή διαφορετικά.
fysikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Εχω cosmotetv και εννοείται πως μπορεις να βλέπεις ενα καναλι στην τηλεόραση και ενα διαφορετικό κανάλι στο ταμπλετ. Απλα στο ταμπλετ θα εχεις μια sim της οποιας τον αριθμο θα δηλωσεις στο mycosmote
thanasiskg Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Επειδη εγω μπερδευτηκα λιγο μπορω να κανω αυτο που λεω η οχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα