SuPerMaNrE Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα , Επειδή από εδώ και πέρα πρόκειται να χρησιμοποιώ καθημερινά το ποδήλατο για τις μετακινήσεις στα Γιάννενα , θα ήθελα να αγοράσω μια κλειδαριά καλή και ασφαλή ( όσο γίνεται ) έτσι ώστε να έχω το κεφάλι μου όσο πιο ήσυχο γίνεται . Μετά από λίγο διάβασμα είδα πως τα πέταλα είναι τα καλύτερα μαζί με τις κλειδαριές μηχανής . Οι τελευταίες όμως είναι πολύ ακριβές . Επίσης να σημειώσω πως ήδη έχω μια από αυτές που τυλίγονται , αλλά θα ήθελα και μια ακόμη για έξτρα ασφάλεια . Λοιπόν , τι λέτε ;
41ex Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 !! μόνο πέταλο !! δες onguard, abus ή kryptonite που είναι για μηχανές. 1
γροσερισοπ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 kryptonite αν θες έξτρα kryptonite NYC υπολόγιζε 50-80€. έχω 2-3 πετάλα της και κλειδώνω ποδηλατα αξίας 3Κ+ αλλα όχι για πολύ ώρα (κανένα τέταρτο μισή ώρα μαξ). γιατί και αυτά ανοίγουν με τροχό. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αυτές τις μάρκες είχα και εγώ στο μυαλό μου αλλά δεν ξέρω ποιο ακριβώς να διαλέξω .
SuPerMaNrE Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Για αυτό τι λέτε ; https://www.podilatis.gr/axesoyar/kleidaries/author-aul-flexguard-x7-l-800-mm-black.html
41ex Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 το συγκεκριμένο δεν το ξέρω αλλά είχε βγάλει κι η αμπους ένα πτυσσόμενο που ανοίγει εύκολα (υπάρχουν βιντεάκια στο γιουτουμπ). μπορεί να φαίνεται βολικό αλλά δεν είναι ασφαλές. ΜΟΝΟ ΠΕΤΑΛΟ. πιο οικονομική είναι η ονγκαρντ, τώρα για μοντέλο δες πόσα αστέρια έχει το καθένα. εξαρτάται βέβαια κι από την τιμή του ποδηλάτου και πόσο εύκολα μπορείς να πάρεις άλλο αν στο κλέψουν.
epp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 γενικα λενε οτι η αλυσιδα πρεπει να ναι περιπου στο 10% της αξιας του ποδηλατου
krot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Πάρε ένα μικρό πέταλο να μπορείς να το παίρνεις όπου πας και ένα συρματόσχοινο, από αυτά που έχουν για τις μηχανές για εκεί που το δένεις μόνιμα (πέταλο και συρματόσχοινο) Καλύτερα να δώσεις λεφτά για πέταλο και κλειδαριές παρά για καινούργιο ποδήλατο
SuPerMaNrE Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 χμμ Μόνιμα δεν το δένω πουθενά, καθώς το παίρνω στο σπίτι. Τώρα κοιτάω για πέταλο μόνο , όπως μου είπες.
γροσερισοπ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 για μένα πάρε την Kryptonite NYC https://www.amazon.co.uk/Kryptonite-York-Fahgettaboudit-Mini-Lock/dp/B000OZ9VLU/ref=sr_1_fkmr0_4?ie=UTF8&qid=1504174478&sr=8-4-fkmr0&keywords=Kryptonite+NYC χοντρή δεν έχει χώρο να κάνει ο κλέυτης μανούβρες γενικά ειναι τοπ νοτσ. τσουχτερή αλλά κανεις δεν θα κάτσει να ασχωληθει με τετοιες κλειδαριές. ναι δεν λέω κοβεται και αυτη με τροχό αλλα προφανώς κοιτάνε να κλέψουν ποδήλατα με κλειδαρίες της πλάκας (που ειναι το 99% περιπτώσεων που κόβονται σε 5 δευτερόλεπτα) έχει πολλη σημασία ο χρόνςο καθηστέρησης γι αυτόυς. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Αν την πάρω από το amazon τι μεταφορικά έχει ; Φόρους;
wizzy Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Φόρους κτλ δεν θα έχει επειδή γίνεται αγορά εντός Ε.Ε.. Για μεταφορικά, μπορείς να την προσθέσεις στο καλάθι σου και πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα σου εμφανίσει επιλογές μεταφορικών και το συνολικό κόστος θα μεταβληθεί αναλόγως της επιλογής που θα καταλήξεις. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Είναι ακόμα η Αγγλία στην ΕΕ; Δεν το ξερα OK , κάνω αυτό που μου είπες . γροσερισοπ Εννοείς την απλή ή την μινι; Η μινι δεν είναι πάρα πολύ μικρή;; Που θα χωρέσει αν δεν έχεις αλυσίδα;
γροσερισοπ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Είναι ακόμα η Αγγλία στην ΕΕ; Δεν το ξερα OK , κάνω αυτό που μου είπες . γροσερισοπ Εννοείς την απλή ή την μινι; Η μινι δεν είναι πάρα πολύ μικρή;; Που θα χωρέσει αν δεν έχεις αλυσίδα; εγώ τη μίνι έχω.. τι εννωεις που θα χωρέσει αν δεν εχεις αλυσίδα;
SuPerMaNrE Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Θέλω να πω , μπορείς να κλειδώσει το ποδήλατο με αυτήν απλώς σε ένα κάγκελο ; Δηλαδή φτάνει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα