Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Επειδή από εδώ και πέρα πρόκειται να χρησιμοποιώ καθημερινά το ποδήλατο για τις μετακινήσεις στα Γιάννενα , θα ήθελα να αγοράσω μια κλειδαριά καλή και ασφαλή ( όσο γίνεται ) έτσι ώστε να έχω το κεφάλι μου όσο πιο ήσυχο γίνεται .

Μετά από λίγο διάβασμα είδα πως τα πέταλα είναι τα καλύτερα μαζί με τις κλειδαριές μηχανής . Οι τελευταίες όμως είναι πολύ ακριβές .

Επίσης να σημειώσω πως ήδη έχω μια από αυτές που τυλίγονται , αλλά θα ήθελα και μια ακόμη για έξτρα ασφάλεια .

Λοιπόν , τι λέτε ;

Δημοσ.

kryptonite

αν θες έξτρα kryptonite NYC

υπολόγιζε 50-80€.

έχω 2-3 πετάλα της και κλειδώνω ποδηλατα αξίας 3Κ+ αλλα όχι για πολύ ώρα (κανένα τέταρτο μισή ώρα μαξ). γιατί και αυτά ανοίγουν με τροχό.

• Like 1
Δημοσ.

το συγκεκριμένο δεν το ξέρω αλλά είχε βγάλει κι η αμπους ένα πτυσσόμενο που ανοίγει εύκολα (υπάρχουν βιντεάκια στο γιουτουμπ).

μπορεί να φαίνεται βολικό αλλά δεν είναι ασφαλές.

ΜΟΝΟ ΠΕΤΑΛΟ.

πιο οικονομική είναι η ονγκαρντ, τώρα για μοντέλο δες πόσα αστέρια έχει το καθένα.

εξαρτάται βέβαια κι από την τιμή του ποδηλάτου και πόσο εύκολα μπορείς να πάρεις άλλο αν στο κλέψουν.

Δημοσ.

Πάρε ένα μικρό πέταλο να μπορείς να το παίρνεις όπου πας και ένα συρματόσχοινο, από αυτά που έχουν για τις μηχανές για εκεί που το δένεις μόνιμα (πέταλο και συρματόσχοινο)

Καλύτερα να δώσεις λεφτά για πέταλο και κλειδαριές παρά για καινούργιο ποδήλατο

Δημοσ.

χμμ

Μόνιμα δεν το δένω πουθενά, καθώς το παίρνω στο σπίτι. Τώρα κοιτάω για πέταλο μόνο , όπως μου είπες.

Δημοσ.

για μένα πάρε την Kryptonite NYC

https://www.amazon.co.uk/Kryptonite-York-Fahgettaboudit-Mini-Lock/dp/B000OZ9VLU/ref=sr_1_fkmr0_4?ie=UTF8&qid=1504174478&sr=8-4-fkmr0&keywords=Kryptonite+NYC

χοντρή

δεν έχει χώρο να κάνει ο κλέυτης μανούβρες

γενικά ειναι τοπ νοτσ.

τσουχτερή αλλά κανεις δεν θα κάτσει να ασχωληθει με τετοιες κλειδαριές. ναι δεν λέω κοβεται και αυτη με τροχό αλλα προφανώς κοιτάνε να κλέψουν ποδήλατα με κλειδαρίες της πλάκας (που ειναι το 99% περιπτώσεων που κόβονται σε 5 δευτερόλεπτα)

έχει πολλη σημασία ο χρόνςο καθηστέρησης γι αυτόυς.

• Like 1
Δημοσ.

Φόρους κτλ δεν θα έχει επειδή γίνεται αγορά εντός Ε.Ε.. Για μεταφορικά, μπορείς να την προσθέσεις στο καλάθι σου και πριν την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα σου εμφανίσει επιλογές μεταφορικών και το συνολικό κόστος θα μεταβληθεί αναλόγως της επιλογής που θα καταλήξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ακόμα η Αγγλία στην ΕΕ;

Δεν το ξερα :)

OK , κάνω αυτό που μου είπες .

γροσερισοπ

Εννοείς την απλή ή την μινι;

Η μινι δεν είναι πάρα πολύ μικρή;; Που θα χωρέσει αν δεν έχεις αλυσίδα;

Δημοσ.

Είναι ακόμα η Αγγλία στην ΕΕ;

Δεν το ξερα :)

OK , κάνω αυτό που μου είπες .

γροσερισοπ

Εννοείς την απλή ή την μινι;

Η μινι δεν είναι πάρα πολύ μικρή;; Που θα χωρέσει αν δεν έχεις αλυσίδα;

εγώ τη μίνι έχω..

τι εννωεις που θα χωρέσει αν δεν εχεις αλυσίδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...