26ska Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 1) Το ποσό που διαθέτουμε:300ευρω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):Facebook,youtube,καμερα 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:5,2-5,5 ιντσες 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):οτι εχει καλοδεχουμενο:δακτυλικο αποτυπωμα,nfc,radio 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;Δεν εχω προβλημα 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;Nαι και αν εχει 800αρα καλως,αλλιως δεν πειραζει,γιατι εχω cosmote 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;Δεν εχω προβλημα 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;oσο μεγαλυτερη,τοσο καλυτερα,γιατι το nexus 5x,που εχω,με εχει κουρασει πολυ με την μπαταρια του 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;μονο Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);Δεν εχω προβλημα 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;Καινουργιο Τωρα εχω το nexus 5x,καλο το τηλεφωνο,αλλα λογω κινδυνου bootloop,θα το δωσω.Η καμερα θελω να ειναι εφαμιλη του nexus,η μπαταρια θελω να ειναι πολυ καλυτερη και να γρηγορη φορτιση.Εχω ψιλοκαταληξει στο P9,αλλα με φρεναρει η αργη του φορτιση.Την συσκευη τη θελω με οριζοντα 3ετιας.Αναμενω προτασεις σας.
Κατερινα49 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Τα καλυτερα κινητα της αγορας σε θεμα σχεσης τιμης-ποιοτητας ειναι με διαφορα τα Xiaomi. Ψαξε συγκεκριμενα στην κατηγορια Redmi και Redmi Note και θα βρεις σιγουρα αυτο που ψαχνεις.
26ska Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Τα καλυτερα κινητα της αγορας σε θεμα σχεσης τιμης-ποιοτητας ειναι με διαφορα τα Xiaomi. Ψαξε συγκεκριμενα στην κατηγορια Redmi και Redmi Note και θα βρεις σιγουρα αυτο που ψαχνεις. Δεν θελω να μπλεξω με ρομ και φλασαρισματα,επισης απο καμερα ειναι πολυ πισω...
adiasistoss Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 P 10 lite, samsung a5 2017..φοβερές φωτό και τα δύο !Το samsung δεν έχει ois παρόλα αυτά φοβερές φωτό με λίγο σταθερό χέρι.
26ska Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 huawei honor 8 η μεταχειρισμένο 6p honor 8 το σκεφτηκα,νομιζω οτι ειναι καλυτερη συσκευη το p9.To 6p θα το σκευτομουν σοβαρα,αλλα θα ηθελα καινουργιο,επισης με προβληματιζει το μεγεθος του και οτι ειναι αρκετα παλιο. P 10 lite, samsung a5 2017..φοβερές φωτό και τα δύο !Το samsung δεν έχει ois παρόλα αυτά φοβερές φωτό με λίγο σταθερό χέρι. ειναι καποιο απο αυτα καλυτερο απο το p9,δεν ειναι και τα 2 mid-range συσκευες?
adiasistoss Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ναι mid-range είναι.Το p9 έχει μεγαλύτερη ισχύ επεξεργαστή και απο τα δύο.Το α5 2017 είναι dust & water resistant στα συν απο τα huawei και έχει περισσότερα megapixel και στην μπροστινή και στην βασική κάμερα(16 MP).Τώρα φωτό και το p 10 lite βγάζει πολύ καλές και το α5 2017.Το ότι εχει περισσότερα mp δεν σημαίνει ότι θα βγάζει καλύτερες απο το p9 αλλά το αναφέρω σαν διαφορά γιατί σε πολλές περιπτώσεις τα περισσότερα mp είναι μεγάλο συν (π.χ αν θες να περικόψεις μια φωτό). Εγώ α5 2017 έχω και είμαι ικανοποιημένος απο τις φωτό.Και τα p 10 πολύ καλή κάμερα έχουν απ ότι έχω δει.Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού δεν ξέρω πώς τα πάνε. Πάντως μην το σκέφτεσαι τόσο ότι δεν έχει γρήγορη φόρτιση αν θες το p9...μια χαρά γρήγορα φορτίζουν.Αν δεν κρατάει η μπαταρία αρκετά και έχει γρήγορη φόρτιση τι να το κάνεις; Είναι το λιγότερο.Αν ψήνεσαι για το p9 πάρτο είναι στις ναυρχίδες της huawei με πολύ καλές κριτικές.
26ska Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ειμαι αναμεσα σε αυτα :http://www.skroutz.gr/s/11573989/Huawei-P10-Lite-4GB-32GB.html, http://www.skroutz.gr/s/8791213/Huawei-P9-32GB.html, http://www.skroutz.gr/s/9956199/Huawei-Honor-8-32GB.html, http://www.skroutz.gr/s/11822409/Lenovo-Moto-G5-Plus-3GB-32GB.html και τελος http://www.skroutz.gr/s/10183106/Huawei-Honor-6X-3GB-32GB.html#reviews.Δεν ξερω κατα ποσο ειναι μεγαλες οι διαφορες στα p9 και honor 8 απο τα πιο οικονομικα που εχω παραθεσει.Επισης πανω που αρχισε να με ψηνει και η αγορα του 6p μεταχειρισμενου,ειδα οτι εχουνε θεμα και bootloop και αυτα.Ενας λογος ειναι και αυτος που δεν κοιταξα καν lg. Τα αποκλειω τα υπολοιπα και ειμαι αναμεσα σε P9 και honor 8.Ποιο να προτιμησω και γιατι?
AggelosTz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Είδα το α5 2017 στα public....είχε σπάσει η πλάτη. Πολύ ωραία πατέντα να βάζουν και στην πλάτη γυαλί. Huawei από μένα. 1
26ska Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Οι κάμερες του p9 και του honor 8, πως είναι συγκριτικά με του nexus 5x;
gsisr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 κάπως κατώτερες. φίλε μου για μενα το honor 8 ειναι η καλύτερη επιλογή. Έχουν κάποια ωραία mode πάντως που δεν τα χει το nexus Πανέμορφο και πολύ καλά σπεκ. Το p9 δε μ αρέσει σχεδιαστικά. Μεταξύ τους δεν εχουν διαφορές πάντως.
Κατερινα49 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δεν θελω να μπλεξω με ρομ και φλασαρισματα,επισης απο καμερα ειναι πολυ πισω... Δε χρειαζεται να μπλεξεις με ρομ. Αμα εχει global ROM θα εχεις τα παντα χωρις προβλημα. Και Google Play και ολες τις εφαρμογες χωρις κανενα προβλημα. Απο θεμα φωτογραφιας η καμερα ειναι πολυ καλη αλλα απο θεμα βιντεο συμφωνω ειναι λιγο πισω αλλα εξαρταται τι θελει ο καθενας στο κινητο.
26ska Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Τελικα ειπα να μην ζοριστω οικονομικα και προχωρησα στην αγορα του xiaomi redmi note 4 3/32 global edition με την 800αρα μπαντα.Οι φωτογραφιες του ειναι καλυτερες απο οτι περιμενα,ελπιζω να μου βγει καλο...
vchristod84 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Τελικα ειπα να μην ζοριστω οικονομικα και προχωρησα στην αγορα του xiaomi redmi note 4 3/32 global edition με την 800αρα μπαντα.Οι φωτογραφιες του ειναι καλυτερες απο οτι περιμενα,ελπιζω να μου βγει καλο...Αφού είσαι οκ με τις φωτογραφίες, τότε δεν έχεις θέμα... Θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο
saruman123 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Τελικα ειπα να μην ζοριστω οικονομικα και προχωρησα στην αγορα του xiaomi redmi note 4 3/32 global edition με την 800αρα μπαντα.Οι φωτογραφιες του ειναι καλυτερες απο οτι περιμενα,ελπιζω να μου βγει καλο...Καλορίζικο.Θα πάρεις και Android 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα