gatokoritso Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Άμα πιάνει σήμα στη περιοχή σου κάνε την αλλαγη εχει καλές προσφορές.
bsp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Η wind στο χωρο μου δεν εχει καλο σημα, αν ειναι το ιδιο και η Q, τοτε νομιζω δεν θα εχει και η Q...
gatokoritso Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ναι το ιδιο ειναι.για οικονομικα επισης κοιταξε και για frog.αν θυμαμαι καλα απο cosmote περνει σημα.
bsp Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ναι το ιδιο ειναι.για οικονομικα επισης κοιταξε και για.αν θυμαμαι καλα απο cosmote περνει σημα. Ξερεις τιποτα για την frog?
Pelvic Thrust Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Wind η εταιρία του γυφτοβούλγαρου και του απατεώνα... 3
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 εχω q αρκετα χρονια.πολυ καλα πακετα.δεν εχω καποιο παραπονο.σιγουρα σε σημα δεν ειναι top αλλα σε παρα πολλα σημεια εχω κανονικα 4g. 1
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Λειτουργούν ακομα η Q και η Frog? η q κανονικοτατα.δικτυο της wind στην ουσια αλλα πολυ καλες προσφορες.προσωπικα ευχαριστημενος.
vairass Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 ειχα πανω απο 10 χρονια q... στην ουσια wind δηλαδη.. πολυ καλες τιμες αλλα οπως αποδειχθηκε χαλια σημα... χαλια ομως.. σε μια περιοχη επιανα gprs (ουτε καν edge) ενω ο διπλανος μου εβλεπε live streaming αγωνα με κοσμοτε... οποτε το εκανα κι εγω κοσμοτε και σωθηκα..τουλαχιστον εχω σημα παντου...πλεον με τις ελαχιστες χρεωσεις και τα χρηματα που "ληγουν" καθε 3μηνο πολλα θα δινεις παντου... παντως δεν ξανα αλλαζω απο κοσμοτε... θυμαμαι αν και καρτοκινητο q μολις εκανα φορητοτητα με πηρανε τηλεφωνο να κλαφτουν που φευγω αλλα επεμενα να φυγω και για εμενα επραξα σωστα... για εμενα δεν αξιζει να ασχοληθεις..πλεον.. Κάτσε σε ποια περιοχή Δηλσδη;
tonkpils Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Q έχω κ εγώ κ αυτό για το σήμα που λένε είναι αλήθεια. Προσωπικά μένω σε πόλη κ δεν έχω πρόβλημα. Αλλα αν απομακρυνθώ κ ανέβω κ σε υψόμετρο χανεται... Για κατσικοχώρια δεν είναι. Για πόλη είναι οκ κ αν βάλετε έσύ και η παρέα σου έχει όντως πολύ οικονομικά πακέτα.
bsp Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη και στην Αθηνα θα εχω προβληματα με το σημα ? Δεν φευγω εκτος Αττικης.
vairass Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη και στην Αθηνα θα εχω προβληματα με το σημα ? Δεν φευγω εκτος Αττικης. Θεσσαλονίκη έχω πιάσει 6 bps σιγά μην έχεις πρόβλημα Αθήνα.
djcat Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ είχα πρόβλημα και Αθήνα με τα δεδομένα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαρτάται από την περιοχή. Εγώ είχα πρόβλημα με cosmote στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πήγα στην q! Σε τελική ανάλυση ας πάρει μια κάρτα των 5 ευρώ από κάθε εταιρεία να δοκιμάσει. Αν κάνει τη δουλειά του, μετά μπορεί να προχωρήσει σε φορητότητα στο σημερινό του νούμερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα