Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να παω σε καρτοκινητο στην Q. Θελω να σας ρωτησω απο την εμπειρια σας με την εταιρεια κινητης τηλεφωνιας Q, αν εχει καλο σημα, και ποσο ευχαριστημενοι ειστε απο την συγκεκριμενη εταιρεια?

Περιμενω απαντησεις απο οσους εχουν Q..

Eυχαριστω!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω Q από το 2013 που έφυγα από vodafone CU. Από σήμα δεν έχω πρόβλημα, τα πακέτα τους είναι φτηνότερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό και γενικά είμαι ευχαριστημένος για την χρήση που κάνω. Το μόνο που με χάλασε τελευταία είναι η λήξη του χρόνου ομιλίας που άλλαξε, αλλά απ'ότι μαθαίνω έχει αλλάξει σε όλες τις εταιρίες από το 12μηνο στο 6μηνο και τώρα στο 3μηνο.

• Like 1
Δημοσ.

ειχα πανω απο 10 χρονια q... στην ουσια wind δηλαδη.. πολυ καλες τιμες αλλα οπως αποδειχθηκε χαλια σημα...

χαλια ομως.. σε μια περιοχη επιανα gprs (ουτε καν edge) ενω ο διπλανος μου εβλεπε live streaming αγωνα με κοσμοτε...

οποτε το εκανα κι εγω κοσμοτε και σωθηκα..τουλαχιστον εχω σημα παντου...πλεον με τις ελαχιστες χρεωσεις και τα χρηματα που "ληγουν" καθε 3μηνο πολλα θα δινεις παντου...

παντως δεν ξανα αλλαζω απο κοσμοτε...

θυμαμαι αν και καρτοκινητο q μολις εκανα φορητοτητα με πηρανε τηλεφωνο να κλαφτουν που φευγω αλλα επεμενα να φυγω και για εμενα επραξα σωστα...

για εμενα δεν αξιζει να ασχοληθεις..πλεον..

• Like 2
Δημοσ.

Ρωτα αν η περιοχη που εισαι συγκεκριμενα, εχει καλο σημα wind ή οχι, και internet. Ισως να ανοιξεις αλλο thread.

Εχει ακομα προβληματικο σημα η wind? Cosmote ειμαι.

Δημοσ.

οτι ειπα κι εγω δηλαδη..

γενικα η wind μου βγαζει πλεον μια "κακομοιρια" ασε που πολλα μαγαζια στην περιοχη μου εχουν ηδη κλεισει... βλεπω οτι παραπαιει γενικα..

Δημοσ.

Σήμα χάλια μαύρα. Εχει πολύ συγκεκριμένες περιοχές που μπορείς να πιάσεις σήμα της wind. Θα πρέπει να "παντρευτείς" το μέρος που έχει σήμα αλλιώς ακόμα και ταξίδια να κάνεις εντός Ελλάδας θα βλαστημάς την ώρα και στιγμή και πήγες σε Q. Οπως είπε γνωστός μου "απεριόριστα τα πάντα όλα να με δώσουν τι να τα κάνω αν δεν πιάνει σήμα;". Θεωρώ ότι έχει δίκιο. Δώσε κατιτίς παραπάνω και πάρε κάτι σοβαρό. 

• Like 3
Δημοσ.

Η Q ειναι στην ουσια Wind οποτε ΧΑΛΙΑ σημα.

Πατρα/Αθηνα το ιντερνετ ωρες ωρες ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ, τα ιδια και με τις κλησεις σε παρα πολλα σημεια.

Εβαλα cote και σωθηκα.

• Like 2
Δημοσ.

Οι διαφορά στις τιμές είναι τεράστια. Είναι πολύ φθηνή η q. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο 8 ευρώ με για 8 μήνες με 1gb / μήνα.

Το σήμα αναλόγως την περιοχή. Σε μεγάλα αστικά κέντρα δεν είχα πρόβλημα, το 4g Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις πετάει. 

Σε πιο δύσκολα μέρη, πχ κάποιες παραλίες δύσκολα τα πράγματα. Ούτε ο ανταγωνισμός πιάνει βέβαια 4g σε αυτές τις περιοχές αλλά είναι τουλάχιστον πιο λειτουργική και με πιο μεγάλη κάλυψη η κοσμοτε.

Δημοσ.

εχω Q απο τοτε που ξεκινησε να υπαρχει ( διαφημιση : φανταζεσαι να μιλας τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο και να πληρωνεις....τοσο? )ή βασικα ειχα, διοτι τωρα που θα ληγει ανα 3μηνο την εγκατελειψα ! Ψιλοκαλο σημα ειχε , οποτε την εβαζα σε smartphone σερφαρα σε Η σιγουρα , ειχα και ευκολο αριθμο του στυλ 699 751 5 752 :P

Δημοσ.

Οι διαφορά στις τιμές είναι τεράστια. Είναι πολύ φθηνή η q. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο 8 ευρώ με για 8 μήνες με 1gb / μήνα.

Το σήμα αναλόγως την περιοχή. Σε μεγάλα αστικά κέντρα δεν είχα πρόβλημα, το 4g Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις πετάει. 

Σε πιο δύσκολα μέρη, πχ κάποιες παραλίες δύσκολα τα πράγματα. Ούτε ο ανταγωνισμός πιάνει βέβαια 4g σε αυτές τις περιοχές αλλά είναι τουλάχιστον πιο λειτουργική και με πιο μεγάλη κάλυψη η κοσμοτε.

χαλαλι... κοσμοτε και παλι κοσμοτε...

τι να τα κανω τα μβ αν δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω και η ποιοτητα κλησεων ειναι λες και μιλαω μεσω vhs κατω απο τριγωνικο ρανταρ σε πυλωτικη διαβαση σε πι ερ τοουν?? :P

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ Q...αλλά άμα δε σου πρήζουνε τα ουμπαλα όπως η Vodafone (10-15 φορές με έχουν πάρει το τελευταίο μήνα και δε το έχω σηκώσει ούτε μια)...αξίζει να αλλάξεις.

εχω Q απο τοτε που ξεκινησε να υπαρχει ( διαφημιση : φανταζεσαι να μιλας τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο και να πληρωνεις....τοσο? )ή βασικα ειχα, διοτι τωρα που θα ληγει ανα 3μηνο την εγκατελειψα ! Ψιλοκαλο σημα ειχε , οποτε την εβαζα σε smartphone σερφαρα σε Η σιγουρα , ειχα και ευκολο αριθμο του στυλ 699... :P

Κανόνισε να υπάρχει όντως αυτό το νούμερο. Κάνε edit asap.
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ Q...αλλά άμα δε σου πρήζουνε τα ουμπαλα όπως η Vodafone (10-15 φορές με έχουν πάρει το τελευταίο μήνα και δε το έχω σηκώσει ούτε μια)...αξίζει να αλλάξεις.

Κανόνισε να υπάρχει όντως αυτό το νούμερο. Κάνε edit asap.

δοκιμασε να τον καλεσεις :P βγαζει δεν υπαρχει ή δεν ειναι προσβασιμος απο το δικτυο μας ;)  τετοιονν ειχα και εγω με τεσσαρια μεσα χεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...