Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.Έχω ενα ps4 πανω απο 2 χρόνια και εως και τις τελευταίες 2 εβδομάδες όλα καλά.Δυο βδομάδες λοιπόν τώρα εκεί που παιζω καποιο παιχνιδι ξαφνικα απο μονο του μπαινει σε rest mode.Αυτο συνηθως (οχι παντα) γινεται μετα απο καποιο update παρολο που εγω μετα απο game + software updates παντα κανω restart την κονσολα

Θεμα χωρου δεν υπαρχει καθως εχω βαλει εδω και ενα χρονο περιπου δισκο 1Τ (σε τεχνικο,δεν το εβαλα μονος μου) και παντα φροντιζω να μην ξεπερναω τα 500-600giga σε installed πραγματα.

Ανοιξα το καπακι μονο προσεκτικα απο ενα video guide που ειδα στο youtube και καθαρισα οτι σκονη υπηρχε (ελαχιστη)

Ελεγξα τα καλωδια και ειναι σε πολυ καλη κατασταση ολα.

Του εχω συνδεδεμενο στη δευτερη θυρα usb cooler με τρια ανεμιστηρακια οπως αυτα που βαζουμε στα laptops,και ειναι παντα σε καλη θερμοκρασια.

Εχω κανει rebuild database αρκετες φορες,κι ενω εδειχνε οτι μετα απο αυτο πηγαιναν ολα καλα εδω και δυο μερες ουτε αυτο δουλευει..ξαναμπαινει σε rest mode 

Ειχα 8-9 games κατεβασμενα απο το store και ινσταλαρισμενα ταυτοχρονα,παιζει να φταιει αυτο;

Δεν ξερω τι αλλο να κανω,εχω ψαξει στο google και δεν βγαζω ακρη.

Καμμια αλλη ιδεα εκτος απο το να αγορασω νεα κονσολα απτην αρχη,αν και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα;

ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Κατά 99% έχει πρόβλημα το κουμπάκι αφής και πατιέται μόνο του. Ψάξε στο google για διάφορες λύσεις και δοκίμασε. Σε ένα φίλο μου πάντως μόλις αρχίσει και το κάνει φτιάχνει βγάζοντας το PS4 από την πρίζα για περίπου 5 λεπτά. Λογικά φεύγει στατικός ηλεκτρισμός που επηρεάζει το κουμπί.

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

gRim δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω.Αυτο ητανε.Απο τοτε που το βγαζω απτην πριζα καθε βραδυ δεν ειχα προβλημα κανενα,και περασανε κοντα 25 μερες.Ευχαριστω και παλι

• Like 2
Δημοσ.

gRim δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω.Αυτο ητανε.Απο τοτε που το βγαζω απτην πριζα καθε βραδυ δεν ειχα προβλημα κανενα,και περασανε κοντα 25 μερες.Ευχαριστω και παλι

Νομίζω υπάρχουν και πιο μόνιμες λύσεις για να μην το βγάζεις κάθε μέρα από την πρίζα αλλά δεν τις θυμάμαι...κάτι με μία βίδα κοντά στο κουμπί θυμάμαι αλλά και μία λύση με το λαστιχένιο ποδαράκι κάτω από τα κουμπιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...