Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω το λαπτοπ του τίτλου εδώ και 8 χρόνια περίπου. Η χρήση του είναι πάρα πολύ σπάνια. Τον τελευταίο μήνα του έβαλα windows 10 (από lububntu που του είχα, δεν ξέρω αν αυτό σχετίζεται με το πρόβλημα) και τις τελευταίες 2-3 μέρες μου εμφανίζει μεγάλα θέματα με τα γραφικά. Συγκεκριμένα μου εμφανίζει τα πάντα παραμορφωμένα με τα χρώματα διαχωρισμένα σε μωβ πράσινο μπλε. Σήμερα όταν άνοιξα η οθόνη ήταν τελείως μαύρη, στη συνέχεια έδειχνε αλλά παραμορφωμένα και μετά από δύο ώρες έδειχνε κανονικά σαν καινούριο. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι βοήθησε η αυξημένη θερμοκρασία άρα πιθανόν η κάρτα γραφικών θέλει κάποιο rebailing?

Τι πιστεύετε εσείς? Μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου στο σπίτι? Δεν νομίζω ότι αξίζει να δώσω χρήματα για τόσο παλιό λάτποπ και γενικά δεν μου περισσεύουν αλλά έχω όρεξη να ασχοληθώ.

Δημοσ.

Δύσκολο "κομμάτι" το reballing,πείρα & καλό μηχάνημα

το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ,ζέσταμα πάνω-κάτω(reflow & flux)) και όσο αντέξει. ;)

Δημοσ.

Το δούλεψα λίγο το λάπτοπ να ζεσταθεί και μου δουλεύει τέλεια τώρα! Πιστεύω όμως ότι μπορεί να επανέλθει σύντομα το πρόβλημα...

Καλή ιδέα αυτή, αν ξαναπαρουσιαστεί θα συνδέσω εξωτερική οθόνη! Το λάπτοπ έχει ενσωματωμένα γραφικά intel, αυτά θα μπορέσω να τα ζεστάνω κάπως αν χρειαστεί ή είναι ενσωματωμένα στη motherboard?

Δημοσ.

Καλο θα ηταν να κανεις αναβαθμιση τα drivers της καρτας γραφικων(αν δεν τα εχεις ηδη αναβαθμιση) και να αλλαξεις την θερμοαγωγημη παστα στον επεξεργαστη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...