bad_freddy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Είμαι κάτοχος εδω και τρείς μήνες περίπου μιας Samsung SyncMaster 757 NF και έχω παρατηρήσει κάτι εδω και μιά εβδομάδα το οποίο ίσως και να το έκανε απο την αρχή απλά εμένα τώρα μου μπήκε στο μάτι και θα ήθελα να μου λύσετε την απορία. :idea: Λοιπόν έχω κάνει κάποιες ρυθμίσεις στην οθόνη όσο αφορά ύψος πλάτος κλπ. έτσι ώστε να φαίνονται όλα μιά χαρα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι όταν την ανοίγω "κόβει" λίγο τα πράγματα απο πάνω κ κάτω και μετά απο κανένα 5λεπτό που θα ανεβάσει λίγο θερμοκρασία επανέρχεται στις ρυθμίσεις που έχω κάνει και είναι όλα εντάξει... :? Είναι φυσιολογικό αυτό ή θα πρέπει να ανυσηχώ? :?: Ευχαριστώ προκαταβολικά...
FELIX Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Γεια σου Χανιωτη..και εγω sumsung exw,sm570b tft ,15αρα ειναι και παλια πλεον,αλλα ποτε δεν ρυθμισα αυτα που λες,απλα παταω το κουμπι για αυτοματο και το κανει μονη της,αλλα δεν ξερυθμισε και ποτε,μονο με μια αλλαγη καρτας γραφικων χρεαστηκε επαναρυθμιση και 1-2 φορες στο mame..δοκιμασε το αυτοματο μπας και λυθει το προβλημα σου(ελπιζω) το μονο κουφο ηταν μια φορα με κρυο οντως που εμεινε μια γκριζα γραμμη εκει που ηταν η μπαρα του εχπλορερ και φαινοταν σαν μια γραμμη απο καμενα πιχελ,την αλλη μερα εφυγε και δεν ξαναεγινε παντως οι tft & lcd εχουν ορια θερμοκρασιας που δουλευουν καλα και εκτος των οριων εχουν προβληματα
deathlok Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 bad_freddy einai apolita fisiologiko an anoixeis to manual apo to monitor sou tha deis oti leei pos meta apo 20 lepta kaneis opoiadipote rithisi allagi giati xreiazete kapio xrono mexri na zestathi opou xromata sximata orata plaisia ktl den exoun tin teliki tous morfi. koinos eisai ok!
bad_freddy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Κοίταξα στο manual αλλά δεν αναφέρει τίποτα, αν και μου φαίνεται αρκετά λογικό αυτό που λες. Απλά πήγα σε τρία καταστήματα υπολογιστών να ρωτήσω και οι απαντήσεις που πήρα ήταν οι εξής: 1) Είναι φυσιολογικό και φταίει το ρεύμα που συμβαίνει αυτό. 2) Είναι φυσιολογικό και φταίει οτι εχω την οθόνη στα 100Hz 3) Είναι πρόβλημα στις λάμπες της οθόνης και πρέπει να πάει service! Οπότε καταλαβαίνεις πως μπερδεύτηκα με ολα αυτά που άκουσα...
IKARIWTHS Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 einai fysiologiko file mou kai exei na kanei me th thermokrasia ths othonhs,thelei dhl ligo xrono gia na zestathei,kyriws ayto symbainei stis crt gia tft den eimai sigouros
bad_freddy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2004 Οk ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.