Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για καινουργιο λαπτοπ. Ζω στη Ρουμανια κι εχω βρει αυτες τις 2 επιλογες που βλεπετε στις φωτο.Τα πουλαει καινουργια ενας γνωστος μου. ΟΙ μαρκες τους μου ειναι αγνωστες αλλα οι τιμες πολυ καλες. Το Novatech πολυ καλυτερο το αλλο και η τιμη αξιζει πολυ.
Τη μαρκα Medion τη θυμαμαι απο το ALDI. Και οι 2 ειναι Βρετανικες

Εχεις κανεις καμια ιδεα τι παιζει με αυτες τις μαρκες? Αξιζουν? 

Εχει παρει κανεις?

Ευχαριστω!

post-410993-0-54827600-1504034835_thumb.jpg

post-410993-0-41867000-1504034839_thumb.jpg

Δημοσ.

παρε αυτο με τα καλυτερα χαρακτηριστικα,medion ειχα παλια ενα dual core laptop και θα ταν ακομα ζωντανο αν δεν επεφτε απο το τραπεζι.

Δημοσ.
  Στις 30/8/2017 στις 9:05 ΠΜ, Eliaskat είπε

απο χαρακτηριστικα ειναι καλυτερο το novatech

ναι και στη τιμη μια χαρα ,οποτε ας παρει novatech,επωνυμα στα ιδια λεφτα παιρνει ισως με i7 αλλα χωρις gpu

Δημοσ.

καλησπερα! αρχικα, σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Σαφως τα χαρακτηριστικα ειναι πολυ καλυτερα στο Novatech.  Για την ακριβεια ειναι παρα πολυ καλυτερο γι αυτη την τιμη, κατι λιγοτερο απο 545 ευρω και 40 ευρω ακριβοτερο απο το Medion. 

Ο προβληματισμος μου ειναι αν ειναι αξιοπιστο, γιατι σε περιπτωση που παθει κατι δεν εχει εγγυηση. Μου ειπαν απο τη Novatech οτι εχουν μονο  ενα καταστημα στην Αγγλια, οπου θα πρεπει να το παω η να το στειλω σε περιπτωση που χρειαστει Service.

Αυτο ειναι που με αγχωνει. πο την αλλη επωνυμο με παρομοια χαρακτηριστικα παμε σιγουρα στα 150ευρω παραπανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...