vageelis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ψαχνω για καινουργιο λαπτοπ. Ζω στη Ρουμανια κι εχω βρει αυτες τις 2 επιλογες που βλεπετε στις φωτο.Τα πουλαει καινουργια ενας γνωστος μου. ΟΙ μαρκες τους μου ειναι αγνωστες αλλα οι τιμες πολυ καλες. Το Novatech πολυ καλυτερο το αλλο και η τιμη αξιζει πολυ.Τη μαρκα Medion τη θυμαμαι απο το ALDI. Και οι 2 ειναι ΒρετανικεςΕχεις κανεις καμια ιδεα τι παιζει με αυτες τις μαρκες? Αξιζουν? Εχει παρει κανεις?Ευχαριστω!
forgotten Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 παρε αυτο με τα καλυτερα χαρακτηριστικα,medion ειχα παλια ενα dual core laptop και θα ταν ακομα ζωντανο αν δεν επεφτε απο το τραπεζι.
nikοs Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 To Novatech νομίζω είναι clevo δλδ μια φάση σαν τα Turbox! Εγώ θα πήγαινα στην medion...
Eliaskat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 απο χαρακτηριστικα ειναι καλυτερο το novatech
forgotten Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Στις 30/8/2017 στις 9:05 ΠΜ, Eliaskat είπε απο χαρακτηριστικα ειναι καλυτερο το novatech ναι και στη τιμη μια χαρα ,οποτε ας παρει novatech,επωνυμα στα ιδια λεφτα παιρνει ισως με i7 αλλα χωρις gpu
vageelis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 καλησπερα! αρχικα, σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Σαφως τα χαρακτηριστικα ειναι πολυ καλυτερα στο Novatech. Για την ακριβεια ειναι παρα πολυ καλυτερο γι αυτη την τιμη, κατι λιγοτερο απο 545 ευρω και 40 ευρω ακριβοτερο απο το Medion. Ο προβληματισμος μου ειναι αν ειναι αξιοπιστο, γιατι σε περιπτωση που παθει κατι δεν εχει εγγυηση. Μου ειπαν απο τη Novatech οτι εχουν μονο ενα καταστημα στην Αγγλια, οπου θα πρεπει να το παω η να το στειλω σε περιπτωση που χρειαστει Service.Αυτο ειναι που με αγχωνει. πο την αλλη επωνυμο με παρομοια χαρακτηριστικα παμε σιγουρα στα 150ευρω παραπανω.
Eliaskat Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 εχουν μεγαλη διαφορα στην Cpu https://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp[]=2607&cmp[]=2586
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα