Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το LG Nexus 5X, έπαθε βλάβη και το έστειλα σε εταιρεία που είναι εξουσιοδοτημένη για τα κινητά της LG. Είμαι μέσα στην εγγύηση(2ετία).

Σήμερα, μετά από 8 μέρες με παίρνουν και μου λένε ότι δεν μπορούν να βρούν άμεσα τα ανταλλακτικά που χρειάζονται για την επισκευή, γιατί μπορεί να πάρει ένα μήνα και αν.

Και μου προτείνουν αντικατάσταση με άλλη συσκευή, το LG G5 SE.

Τους ρώτησα αν μπορώ να μου επιστρέψουν χρήματα, αλλά μου είπαν όχι.

Τελικά το δέχτηκα και στις επόμενες μέρες θα μου δώσουν το νέο κινητό.

Θέλω να ρωτήσω το εξής, σε τέτοια περίπτωση έχω δικαίωμα να επιμείνω να ζητήσω επιστροφή χρημάτων ή όχι;

Δημοσ.

Όχι δεν στα δίνουν.

Πάλι καλα να λες που σου δίνουν και κινητό.

Και δεν είσαι ο μόνος με το συγκεκριμένο κινητό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σου προσφέρουν ένα κινητό που είναι καλύτερο σε γενικές γραμμές από το δικό σου άρα καλώς.

Για επιστροφή χρημάτων θα έπρεπε να μιλάει με το κατάστημα αγοράς/πωλητή μόνο και με συνήγορο και ΓΓΚ για το αν μπορείς να πάρεις τα χρήματα πίσω.

Δημοσ.

Βάσει νομοθεσίας ΕΕ, αν δεν μπορεί να γίνει επισκευή της συσκευής σε ένα μήνα, σου δίνουν κινητό ίσης ή καλύτερης αξίας αναλόγως τι υπάρχει εκείνη την στιγμή. Φίλος με Note 4 εντός εγγύησης κοντά στην διετία, είχε καμμένα pixel στην οθόνη, η επισκευή δεν έγινε εντός μήνα και πήρε από την αντιπροσωπεία καινούριο Note 5. Εγώ παρακαλάω να μου βγάλει θέμα το S7 πριν την λήξη της εγγύησης μπας και τσιμπήσω τζαμπε S8 :P

Δημοσ.

Γενικότερα η επιστροφή χρημάτων είναι στην ευχαίρια τους (καταστήματος και αντιπροσωπείας) . Κατα κύριο λόγω μιλάμε για αλλαγή με ιδίων ή καλύτερων χαρακτηριστικών συσκευή η οποία λαμβάνει εκ νέου διετή εγγύηση. Άρα ή ψήνεις και το πουλάς ή το χρησιμοποποιείς. Εφόσον σου έδωσαν εναλλακτική μην περιμένεις να ασχοληθεί κάποιος φορέας. Συνήθως αυτοί μπαίνουν στην μέση όταν κάποιος αρνείτε να σε εξυπηρετήσει.

Θεωρητικά Procordia πήγε η συσκευή σου

Δημοσ.

Από το kaizershop.gr την είχα πάρει τη συσκευή.

Δεν μου έχουν δώσει ακόμα τη νέα συσκευή.

το kaizershop εχει παραεισαγωγης οποτε λιγο δυσκολο να σου δωσουν αλλη συσκευη οπως λες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...