K_Papagia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 θελω να παρω αυτο το κινητο. και θα ήθελα να μάθω 2 πράγματα. αρχικά άν είναι ανθεκτικό και δεύτερον αν εχει ανθεκτικη μπαταρία
stsamp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Θέλει οπωσδήποτε θήκη, γυάλινη πίσω επιφάνεια, όσο όμορφο κι αν είναι. Όσον αφορά την μπαταρία διαρκεί ολόκληρη μέρα άνετα με ανοιχτά Wi-Fi, Bluetooth, δεδομένα όπου χρειάζεται, ατελείωτα τηλέφωνα λόγω δουλειάς, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με παιχνίδια και μουσική γιατί εγώ δεν τα χρησιμοποιώ. Στο τέλος της ημέρας μένει περίπου 25% .Ελπίζω να βοήθησα
tarirs Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μάλλον έπρεπε να ρωτήσεις πρώτα αν έχει service....
stsamp Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Από τη στιγμή που το φέρνει σε λίγο ο Γερμανός λογικά θα έχει και service
ziaba Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 θελω να παρω αυτο το κινητο. και θα ήθελα να μάθω 2 πράγματα. αρχικά άν είναι ανθεκτικό και δεύτερον αν εχει ανθεκτικη μπαταρία αδιάβροχο είναι τώρα αν φάει καμία καλή εννοείται θα σπάσει δεν είναι rugged η κάτι τέτοιο ... η μπαταρία για τέτοιες επιδόσεις είναι καλή άλλα γενικά σαν μπαταρία είναι μέτρια
Ntelosxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το κινητό τα σπάει. Το πήρε ενα φιλαράκι και όποτε βγαίνουμε για καφέ το λιώνω. Νομίζω αυτη τη στιγμή ειναι στα τοπ κινητά S8+ Htc u11 Mate 9 Κατα τη δικη μου αποψη. Οσο αν ειναι εύθραυστο, ναι σίγουρα θελει καποια θηκουλα. Μπαταρία μια μέρα σου βγάζει σίγουρα.
Castiel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Σε σχέση με το 10ρι έχει μεγάλη διαφορά στη μπαταρία;
stsamp Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Μη φανταστείς καμία τεράστια διαφορά, αλλά καλύτερη
Castiel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Αξίζει η μετάβαση για την μπαταρία; Αυτό με ενδιαφέρει για να είμαι ειλικρινής.
Finn Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ που τα έχω και τα δυο βλέπω σαφώς καλύτερη διαχείριση μπαταρίας στο U11. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα