Προς το περιεχόμενο

htc u11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να παρω αυτο το κινητο. και θα ήθελα να μάθω 2 πράγματα. αρχικά άν είναι ανθεκτικό και δεύτερον  αν εχει ανθεκτικη μπαταρία

Δημοσ.

Θέλει οπωσδήποτε θήκη, γυάλινη πίσω επιφάνεια, όσο όμορφο κι αν είναι. Όσον αφορά την μπαταρία διαρκεί ολόκληρη μέρα άνετα με ανοιχτά Wi-Fi, Bluetooth, δεδομένα όπου χρειάζεται, ατελείωτα τηλέφωνα λόγω δουλειάς, αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με παιχνίδια και μουσική γιατί εγώ δεν τα χρησιμοποιώ. Στο τέλος της ημέρας μένει περίπου 25% .Ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.

θελω να παρω αυτο το κινητο. και θα ήθελα να μάθω 2 πράγματα. αρχικά άν είναι ανθεκτικό και δεύτερον  αν εχει ανθεκτικη μπαταρία

αδιάβροχο είναι τώρα αν φάει καμία καλή εννοείται θα σπάσει δεν είναι rugged η κάτι τέτοιο ... η μπαταρία για τέτοιες επιδόσεις είναι καλή άλλα γενικά σαν μπαταρία είναι μέτρια 

Δημοσ.

Το κινητό τα σπάει. Το πήρε ενα φιλαράκι και όποτε βγαίνουμε για καφέ το λιώνω. Νομίζω αυτη τη στιγμή ειναι στα τοπ κινητά

S8+

Htc u11

Mate 9

Κατα τη δικη μου αποψη. Οσο αν ειναι εύθραυστο, ναι σίγουρα θελει καποια θηκουλα. Μπαταρία μια μέρα σου βγάζει σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...