Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Θα ηθελα τα φωτα σας για επιλογη οθονης για τον αδερφο μου μιας και δεν παρακολουθω πολυ στενα το κομματι.

Περασε Πληροφορικη οποτε θα περναει πολλες ωρες μπροστα απο την οθονη, ουτως ή αλλως περναει και τωρα.

1. Ποίο είναι το budget  (χρήματα) που μπορούμε να διαθέσουμε  
  2. 250​
  3. Για τι χρήση προορίζεται ;
  4. Κυριως Προγραμματισμο, δευτερευον Gaming(PUBG, ARMA3,RAINBOW6SIEGE, γνωριζει οτι θα τα παιζει σε μιντιουμ γραφικα ακομα και με την δικια μου οθονη)
  5. Πόσες ίντσες ψάχνουμε ή μέχρι πόσες ίντσες ;
  6. 24-27" θα ηταν ιδανικες πιστευω,
  7. εχει ενα vga monitor που το ειχε τωρα σαν κυρια οθονη οποτε οτιδηποτε HD και πανω θα δει διαφορα
  8. Από τι αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα με κυρίως μέρος του την κάρτα γραφικών
  9. intel i5 4460 kai nvidia Gtx760

Λογω του προγραμματισμου και για να ειναι ξεκουραστη στο ματι κοιτουσε την https://www.skroutz.gr/s/6962017/Dell-P2416D.html#reviews

Εγω εχω ενα Dell U2312HM(60hz 1080 IPS) τα τελευταια 4 χρονια με μια radeon hd 7850 και ειμαι ευχαριστημενος αν εξαιρεσω ενα πολυ ελαφρυ bleeding.

θα ηθελα την γνωμη σας. ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση, διαβασα και τις πηγες που παρεθεσες, η 2515 ξεφευγει απο το μπαντζετ, ειναι στα 250+- κατι λιγο

θεωρωντας οτι τρεχει τα παιχνιδια σε 1080 αναλυση μεσα απο το γκειμ θα σε μιντιουμ γραφικα, θα αντεξει η καρτα να βγαλει 50-60 φπς?

Γιατι μετα του εδιξα και τις ultrawide https://www.skroutz.gr/s/8287603/LG-29UM58-P.html

και σκεφτομουν οτι και multitasking θα μπορει να κανει για προγραμματισμο

και να παιζει κανενα παιχνιδι με μεγαλο field of view και δεν εχει και τοσα πιξελ για να φαει bottleneck απο την καρτα του

(μου αρεσε και εμενα στην αρχη το pivot της Dell αλλα 4 χρονια μετα το εχω χρησιμοποιησει 3 4 φορες μαξιμουμ) 

Δημοσ.

Τελικα κατελειξε στην  LG ultrawide 29um58-p. μπορει να κλεισει το θεμα ή θα ερθω μετα απο καιρο να γραψω δυο λογια για την εμπειρια του

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...