Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τις επόμενες μέρες θα πάρω μια GTX 1050 Ti. Θέλω να είναι λειτουργική και τίποτα παραπέρα. Να μου βγάζει 150+ καρέ στο csgo και μέχρι εκεί. Όμως κοιτάζω τις εκδόσεις και μπερδεύομαι.

Ποια η διαφορά της MSI που παίζει στα €210 και της G1 Gaming που παίζει στα €180; Είναι τόσο valuable λίγο oc; Εγώ κοιτάζω την απλή gigabyte με το double fan.

Θα παίξω μερικά άλλα παιχνίδια όπως Need For Speed, Doom και Wolfenstein (που βγαίνει τώρα), τα οποία φαντάζομαι θα τα παίζει άνετα, αλλά επειδή το cs είναι η main ασχολία μου και παίζει και στο Linux (όπου έχει και καλύτερες επιδόσεις και την ευκολία ότι δεν πρέπει να κάνω reboot) θέλω να μην είναι fancy και απλά να παίζει.

Κοιτάζω μόνο Nvidia γιατί δεν έχω πάνω από €180 και έχει καλό Linux support

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε διαφορα σε fps πανω απο 2-3 δν θα δεις ειτε παρεις την πιο ακριβη ειτε παρεις την πιο φτηνη..Ολο θεμα ειναι αισθητικης κ λιγο το συτημα ψυξης που αλλαζει, που κ παλι ειναι 75 watts καρτες νομιζω δν εχουν κ τρελο θεμα..

Θα τα παιζει ολα τα συχρονα games σιγουρα αλλα μην περιμνεις τπτ high η ultra settings,αναλογα κ το game παντα..

Καλησπέρα. Τις επόμενες μέρες θα πάρω μια GTX 1050 Ti. Θέλω να είναι λειτουργική και τίποτα παραπέρα. Να μου βγάζει 150+ καρέ στο csgo και μέχρι εκεί. Όμως κοιτάζω τις εκδόσεις και μπερδεύομαι.

Ποια η διαφορά της MSI που παίζει στα €210 και της G1 Gaming που παίζει στα €180; Είναι τόσο valuable λίγο oc; Εγώ κοιτάζω την απλή gigabyte με το double fan.

Θα παίξω μερικά άλλα παιχνίδια όπως Need For Speed, Doom και Wolfenstein (που βγαίνει τώρα), τα οποία φαντάζομαι θα τα παίζει άνετα, αλλά επειδή το cs είναι η main ασχολία μου και παίζει και στο Linux (όπου έχει και καλύτερες επιδόσεις και την ευκολία ότι δεν πρέπει να κάνω reboot) θέλω να μην είναι fancy και απλά να παίζει.

Κοιτάζω μόνο Nvidia γιατί δεν έχω πάνω από €180 και έχει καλό Linux support

Δημοσ.

Εχεις οθονη 144Hz και θες πανω απο 150FPS στο CS:GO?

Όχι. Σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια φαίνονται τα fps στο cs. Ακόμα και τα 200 με τα 400 έχουν διαφορά οπτικά. Και είναι αποδεδειγμένο
Δημοσ.

Όχι. Σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια φαίνονται τα fps στο cs. Ακόμα και τα 200 με τα 400 έχουν διαφορά οπτικά. Και είναι αποδεδειγμένο

Όχι οπτικά δεν έχουν καμία διαφορά πέρα από το tearing. Μόνο στο latency θα δεις διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

That. Είναι πιο άμεσο αυτό που γίνεται. Κάθε ms μετράει. Βέβαια το σημαντικό bottleneck που έχω είναι το internet, περιμένω το VDSL να στρώσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...