ioakim100 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Καλησπερα εχω το συστημα της υπογραφης μου και σκευτομαι να παρω την gtx 1070 gigabyte g1 θα αντεξει το τροφοδοτικο ? η θελω καινουργιο ?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 και να ανοίξει οριακά θα είσαι καλύτερα άλλο ή άλλη κάρτα.
ioakim100 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Και σε τι τροφοδοτικο παμε μετα ? Τι αξιζει ποιο πολυ ?
Anastazio Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 και να ανοίξει οριακά θα είσαι καλύτερα άλλο ή άλλη κάρτα. 150w tdp εχει η 1070.
aOUaS88 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 150w tdp εχει η 1070. Oi FE Μπορει οι custom ιδικα με oc παει 200 για πλακα... Καλησπερα εχω το συστημα της υπογραφης μου και σκευτομαι να παρω την gtx 1070 gigabyte g1 θα αντεξει το τροφοδοτικο ? η θελω καινουργιο ? Ti games παιζεις γτ το να πεταξεις μια 1070 στο ι5 αμα το εχεις κ στοκ σε 1080p κιολας αναλυση παιζει να μν τερματιζει η καρτα κ ποτε..
Whitefanged Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Χοντρικά το σύστημά σου με την 1070 θα τραβάει 300w μέγιστο. Συνεπώς βρίσκεται μέσα στα όρια του psu. Από την άλλη βέβαια, το cx είναι ένα μέτριας ποιότητας τροφοδοτικό, δεν βλέπω σε κάποιο review, υπόθετω όμως ότι έχει rating για 40c ambient άρα Ελληνικό καλοκαίρι + operation @ 65% load με τα caps που 'χει πάνω... και φυσικά πρέπει να λάβουμε υπ'οψη και τη πρόταση του κατασκευαστή της κάρτας για min 500w psu. Είσαι στο μεταίχμιο για αλλάγη, αν είσαι στενά οικονομικά, πάρε την κάρτα κι αν σου κάνει νερά το αλλάζεις, ή ακόμα καλύτερα το αλλάζεις με το που έχεις άνεση. Πιστεύω αν έχεις κρατήσει την εγγύηση θα φύγει εύκολα 30+. Μετά τσιμπάς ένα tx6/550m ή rm6/550x ανάλογα πόσο άπλας είσαι ή αν σκέφτεσαι μελλοντικά να βάλεις πιο δυνατό cpu κλπ... 2
thor777 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εγώ στην θέση σου θα έπαιρνα καινούριο , τόσα λευτά θα δώσεις για την κάρτα πάρε και ένα τροφοδοτικό της προκοπής για να είσαι άνετος. 550 - 650W gold κατά προτίμηση Ti games παιζεις γτ το να πεταξεις μια 1070 στο ι5 αμα το εχεις κ στοκ σε 1080p κιολας αναλυση παιζει να μν τερματιζει η καρτα κ ποτε.. Εντάξει τελευταίας γενιάς i5 έχει και μάλιστα το Κ μοντέλο , μην είμαστε υπερβολικοί. Όταν αλλάξει πλατφόρμα θα αλλάξει και επεξεργαστή , μέχρι τότε μπορεί να έχει αλλάξει και κάρτα γραφικών.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Καλησπερα εχω το συστημα της υπογραφης μου και σκευτομαι να παρω την gtx 1070 gigabyte g1 θα αντεξει το τροφοδοτικο ? η θελω καινουργιο ? Καλησπέρα! Ποιο monitor έχεις και ποια παιχνίδια παίζεις φίλε;
ioakim100 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Πριν απο αυτη ειχα πανω την rx 480 sapphire nitro+ και επαιζα μια χαρα... Νομιζω οτι θελει ποιο λιγο ρευμα η 1070... Οποτε αν αντεχει οπως μου λετε θα κρατησω για λιγο το τροφοδοτικο και θα παω σε gold... Απλα φοβαμε μην γινει τιποτα και παθω καμια ζημια σε καρτα γραφικων ή επεξεργαστη απο τα ρευματα(δεν ξερω τι γινεται αν δεν σεικωνει το τροφοδοτικο το συστημα γιαφτω ρωτησα). Οσο για τα παιχνιδια bf1,crysis,farcry για την ωρα και μετα βλεπουμε.... Για την οθονη για την ωρα ειμαι με αυτη που εχω στην υπογραφη αλλα μαζευω λεφτα για 2Κ ή 144Hz παιζει και ultra wide(δεν εχω αποφασισει ακομα τι αξιζει ποιο πολυ) γιαφτω σκευτομε να αλλαξω το τροφοδοτικο αλλιως θα το ειχα αλλαξει χωρις δευτερη σκεψη
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Πριν απο αυτη ειχα πανω την rx 480 sapphire nitro+ και επαιζα μια χαρα... Νομιζω οτι θελει ποιο λιγο ρευμα η 1070... Οποτε αν αντεχει οπως μου λετε θα κρατησω για λιγο το τροφοδοτικο και θα παω σε gold... Απλα φοβαμε μην γινει τιποτα και παθω καμια ζημια σε καρτα γραφικων ή επεξεργαστη απο τα ρευματα(δεν ξερω τι γινεται αν δεν σεικωνει το τροφοδοτικο το συστημα γιαφτω ρωτησα). Οσο για τα παιχνιδια bf1,crysis,farcry για την ωρα και μετα βλεπουμε.... Για την οθονη για την ωρα ειμαι με αυτη που εχω στην υπογραφη αλλα μαζευω λεφτα για 2Κ ή 144Hz παιζει και ultra wide(δεν εχω αποφασισει ακομα τι αξιζει ποιο πολυ) γιαφτω σκευτομε να αλλαξω το τροφοδοτικο αλλιως θα το ειχα αλλαξει χωρις δευτερη σκεψη Πρώτα θα κοιτούσα την οθόνη. Άν έβλεπα οτι δεν με καλύπτει η 1060 τότε θα υπήρχε ουσιαστικός λόγος αλλαγής, Βάλε προτεραιότητες.
ioakim100 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αλλο αυτο απλα μου εκατσε πολυ καλη φαση με την gpu και την πουλησα αρκετα καλα και βρηκα 1070 την ιδια μερα με πολυ μικρη χρηματικη διαφορα και λεω γιατι οχι ? Ακομα δεν την εχω την καρτα ... Αλλα το πολυ σε 1 μηνα θα παρω οθονη απλα θελω να ψαξω λιγο ποια αξιζει ποιο πολυ και η αληθεια ειναι οτι κλεινω προς την 144hz αλλα εχουμε βγει εκτος θεματος τελικα να το κρατησω το τροφοδοτικο θα αντεξει ? Και αν δεν κανει απλα θα κλεισει ο υπολογιστης και δεν θα εχω θεμα ? ή θα μου καψει τιποτα και θα τρεχω και δεν θα φτανω ?
tolisrx8 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Αντέχει μια χαρά. Το σύστημα σου πάνω από 300 watt full load δεν καταναλώνει...
ioakim100 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Τέλεια οπότε το κρατάω για την ώρα και στο μέλλον βλέπουμε Και θα αρχίσω να ψάχνω οθόνη. Ευχαριστώ για τη βοήθεια
Menelegr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 37.4A στο +12 για την καρτα οποτε δες ποσα χρειαζεται η gtx 1070 φανταζομαι η εισαι στο οριο η ζηταει παραπανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα