GiannisT13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Προσφατα αγορασα ενα turbo x route με χαρτες ελλαδας και ευρωπης. Το προβλημα ειναι το εξης : Οταν εβαζα για προορισμο μια ευρωπαικη πολη στην συγκεκριμενη περιπτωση βιεννη δεν εβγαζε την διαδρομη και εγραφε αδυναμια ευρεσης οδικου χαρτη ,καπως ετσι.Αντιθετα για ελληνικες πολεις λειτουργει κανονικα. μηπως μπορει καποιος να εξηγησει γιατι συμβαινει αυτο? ειναι αδυνατη η μονομιας πλοηγηση απο μια ελληνικη πολη σε μια αλλη εκτος ελλαδος? Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μήπως δεν είναι ένας ο χάρτης και πρέπει να αλλαξεις χάρτη, για να πας πιο πέρα
bromiaris Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Έχεις καταρχήν τον χάρτη της Αυστρίας στο gps ή μόνο τον Ελληνικό?? Όχι τίποτε άλλο αλλά να μην ψάχνουμε άσκοπα
GiannisT13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ναι ειναι ο χαρτης της αυστριας κανονικα και ολες οι οδοι. Και ο χαρτης φαινεται ενιαιος αμα ξεζουμαρω
bromiaris Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Ωραία.. ένα δεύτερο τότε.. έχεις τους χάρτες των υπόλοιπων κρατών μέχρι την Αυστρία? Δηλαδή πχ Σκόπια, Ουγγαρία, Σερβία κλπ κλπ?
GiannisT13 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Θα το ελεγξω τωρα και θα σας πω! Ευχαριστω για το ενδιαφερον
GiannisT13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Πηγα σημερα το gps στο πλαισιο απο οπου και το πηρα και το παλικαρι μου ειπε οτι οταν βαζω πχ βιεννη και μου βγαζει ο οδικος χαρτης δεν ειναι προσβασιμος ειναι λογω της μεγαλης αποστασης και μου εδωσε για παραδειγμα οτι για πχ αλβανια εβγαζε κανονικα πλοηγηση.Ο ιδιος μου ειπε οτι το gps δεν εχει θεμα και οταν πλησιαζεις στα συνορα καθε χωρας να βαζεις καθε φορα τον επομενο προορισμο ωστε να μπορει να βγαζει την πλοηγηση ως εκει.Ο λογος που το ψαχνω τοσο ειναι οτι το gps θα χρησιμοποιηθει απο γονεις ( ουτε smartphone, ουτε φυσικα δεδομενα ) και θα ειναι το μοναδικο εργαλειο σε περιπτωση που γινει λαθος με τον δρομο. Εχει βαση το επιχειρημα ή απλα το ειπε για να με ξεπεταξει? Ωρες ωρες σκεφτομαι ποσο καλυτερα θα ταν αν αντι αυτου να ειχα αγορασει ενα απλο smartphone.
kostasbm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 me to google maps σιγουρα δεν θα χαθουν το εχω βρει ποιο βολικο ταξιδευοντας Ευρωπη αν εχουν smartphone ισως ειναι ποιο βολικο στο gps που εχεις παρει οταν πας να φορτωσεις χαρτη εχει ολη την Ευρωπη ενιαια???γιατι συνηθως εχουν ολα τα κρατη και αναλογα με το που εισαι φορτωνεις απο τις ρυθμισεις τον αναλογο χαρτη...
bromiaris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο και έχω χρησιμοποιήσει και αυτόνομο GPS αλλά και σε κινητό. Απλά χρειαζόταν να έχει όλες τις χώρες που πρόκριτε να περάσεις. Πχ επειδή έχω κατεβάσει όλη την Ευρώπη σε χάρτες βάζοντας πχ Λονδίνο με ενδιάμεσο σταθμό Βιέννη, δείχνει όλη την διαδρομή… μέσω Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα