Everest Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα να συνδεθώ με το android κινητό μου στο οικιακό wifi στο οποίο μπαίνω καθημερινά και το antivirus του κινητού (McAfee Mobile Security) μου έβγαλε μήνυμα ότι δέχομαι επίθεση SSL Split τη στιγμή που συνδέθηκα. Απενεργοποίησα το ασύρματο δίκτυο από το desktop, μπήκα στο ρούτερ άλλαξα τον κωδικό και ξαναδοκίμασα, αλλά το antivirus του κινητού μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα. Έκανα έλεγχο με το antivirus του desktop (360 security) και δεν βρήκε κάτι. Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι; Υπάρχει περίπτωση να είναι προσπάθεια κλοπής του κωδικού του wifi από νέο γείτονα; Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2017 από Everest
mad-proffessor Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Την ειδοποίηση αυτη στην έβγαλε όταν πήγες να συνδεθείς στην σελίδα που διαχειρίζεσαι το router? Ή σε μια οποιαδήποτε σελίδα καθώς σέρφαρες;
rfc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μιλας για αντιβαιρους στο τηλεφωνο ή στο πισι? Οπως και να εχει πες μας πιο εχεις κιολας.
Everest Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Άλλαξα λίγο το μήνυμα πιο πάνω ώστε να είναι όλα πιο αναλυτικά. Τώρα που δοκίμασα να συνδεθώ με το κινητό δεν μου βγάζει κάποιο πρόβλημα. Θα γράψω πάλι εδώ αν το εμφανίσει. Μήπως έχετε καμιά ιδεά τι μπορεί να ήταν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα