Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις αναλογη εμπειρια ? 420 ευρω κληση και ζητανε διπλωμα/αδεια κυκλοφοριας για 20 μερες... τωρα το ερωτημα μου ειναι το εξης.. αν δεν πληρωσω την κληση και παραδωσω τα παραπανω θα μπορεσω μετα απο 30 μερες να τα παρω πισω? οι υπαλληλοι της τροχαιας μου λενε ναι , παλιοτερα θυμαμαι σε κατι αναλογο ζητουσαν να πληρωθει το προστιμο πρωτα οποτε μαλλον υποψιαζομαι οτι λενε μλκιουλες προκειμενου να τα παραδωσω χωρις να χρειαστουν να ταλεπαιπωρηθουν..σκεφτομαι να μην παραδωσω τιποτα , συμβουλες ? 

παρακαλω , οσοι εχουν την ταση για κυρηγμα κτλπ να πατησουν ενα backspace κ να προχωρησουν παρακατω.

Δημοσ.

παρακαλω , οσοι εχουν την ταση για κυρηγμα κτλπ να πατησουν ενα backspace κ να προχωρησουν παρακατω.

Οταν εκθετεις το οτιδηποτε ετσι δημοσια,να περιμενεις οποιουδηποτε ειδους αντιδραση.Αλλιως το backspace σου πριν ξεκινησεις το θεμα και προχωρα παρακατω!

• Like 7
Δημοσ.

Τι παράβαση έκανες τότε και τι τώρα; Από κει θα εξαρτηθεί αν λένε μαλακιούλες.

Δημοσ.

ανασφαλιστο οχημα πρεπει να ηταν παλια.. τωρα ειναι κρανος και ανυπακοη σε σημα στασης τροχονομου..καπου , καποια στιγμη , πιθανοτατα κριμενος κατω απο κανα αμαξι η καναν θαμνο μου εκανε σημα να σταματησω και προφανως εγω δεν σταματησα.

Δημοσ.

Στο ανασφάλιστο αν δεν πληρώσεις την κλήση και δεν προσκομίσεις νέο ασφαλιστήριο, δεν παίρνεις τίποτα πίσω. Αντιθέτως, για κράνος μόλις παρέλθει το χρονικό διάστημα αφαίρεσης παίρνεις πίσω τα έγγραφα, άσχετα αν πληρώσεις ή όχι την κλήση.

Αν δεν τα παραδώσεις, τότε, κάποια στιγμή, θα βγει απόφαση του διοικητή και θα σε "εξαναγκάζει" σε παράδοση των στοιχείων. Αν και πάλι δεν συμμορφωθείς, μπορεί να κατηγορηθείς για απείθια.

Δημοσ.

Στο ανασφάλιστο αν δεν πληρώσεις την κλήση και δεν προσκομίσεις νέο ασφαλιστήριο, δεν παίρνεις τίποτα πίσω. Αντιθέτως, για κράνος μόλις παρέλθει το χρονικό διάστημα αφαίρεσης παίρνεις πίσω τα έγγραφα, άσχετα αν πληρώσεις ή όχι την κλήση.

Αν δεν τα παραδώσεις, τότε, κάποια στιγμή, θα βγει απόφαση του διοικητή και θα σε "εξαναγκάζει" σε παράδοση των στοιχείων. Αν και πάλι δεν συμμορφωθείς, μπορεί να κατηγορηθείς για απείθια.

συγκεκριμενα ηταν κρανος παραβαση κοκ αρθρο (12) και ανυπακοη σε σημα τροχονομου (αρθρο 3).. περιτο να σημιωσω οτι δεν μπηκα καν στην διαδικασια να αναζητησω το δικιο μου για το 2ο , μιας και με τα χρονια στην δουλεια εχω μαθει οτι οι αντιλογιες τους εξαγριωνουν χειροτερα.

Δημοσ.

Πληρωνεις τωρα που εχει έκπτωση. Αλλιως θα εχεις προβληματα στο μελλον και θα κράζεις τον εαυτο σου που δεν πλήρωσε.

Φυσικα ειναι ασχετο αν εφταιγες ή οχι.

• Like 1
Δημοσ.

ανασφαλιστο οχημα πρεπει να ηταν παλια.. τωρα ειναι κρανος και ανυπακοη σε σημα στασης τροχονομου..καπου , καποια στιγμη , πιθανοτατα κριμενος κατω απο κανα αμαξι η καναν θαμνο μου εκανε σημα να σταματησω και προφανως εγω δεν σταματησα.

Βλέπω έχεις πολύ καλό ιστορικό...Κατά τα άλλα οι τροχονόμοι δεν είναι σπουργίτια ή λαγοί να κρύβονται σε θάμνους οπότε μάλον δεν μας τα λες καλά.

Εύχομαι να μην την πληρώσεις την κλήση , να σου έρθει στο 10 πλάσιο μέσω taxis , να μην έχεις να πληρώσεις και να σου κατασχέσουν και το δίπλωμα και τη μηχανή ή αμάξι ή ότι άλλο έχεις να τελειώνουμε με αυτό το αστείο.

Sorry αλλά το backspace στο δικό μου μηχάνημα δεν το βρήκα.Ίσως θα κρύβεται σε κανα θάμνο.

• Like 6
Δημοσ.

Αυτό με το 10πλάσιο πως το συμπεραίνεις?

Το πόσο της κλήσης θα εμφανιστεί στις ληξιπρόθεσμες οφειλές στο taxisnet με την ανάλογη επιβάρυνση ανα μήνα καθυστέρησης 0,73% (περίπου). Αν δεν έχεις να πληρώσεις κάνεις μια ρύθμιση 12 δόσεις και τα δίνεις πιο άνετα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...