Προς το περιεχόμενο

Η Samsung αναμένει να πουλήσει περισσότερα από 11 εκατομμύρια Galaxy Note8

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Guys πρεπει να καταλαβετε πως το Ν8 δεν απευθυνεται σε ολους και δεν εννοω σε οικονομικο επιπεδο. Καποιος που το σκεφτεται αν θα το αγορασει και βαζει στην εξισωση το i8 ή οποιοδηποτε αλλο, δεν εχει λογο να το αγορασει κατα τη γνωμη μου. Μπορει με το S8+ να κανει την ιδια δουλεια και με λιιιιγο καλυτερη μπαταρια.

Ωστοσο καποιος fan της σειρας, απλα δεν εχει εναλλακτικη. Οταν εχεις συνηθισει το Spen που το βγαζεις για να γραψεις απο μια λιστα για ψωνια μεχρι εκθεσεις ή διηγηματα (στην περιπτωση μου) on the go, δεν μπορεις να πας σε αλλη συσκευη νομιζω. Οποτε (διχως να εχω στοιχεια ε) θεωρω πως οι notακηδες κατοχοι του Note 4 και του Note 5 που θελουν να αναβαθμισουν και εμειναν με το stylus στο χερι μετα το φιασκο του N7, προφανως θα το αγορασουν.

Απο κει και περα, ειναι το κοστος υψηλο? Φυσικα και ειναι. Αλλα επειδη καπιταλισμος, ειναι αυτο που ειναι και οποιος θελει το ζυγιζει και το αγοραζει και οποιος δεν θελει, απλως το αγνοει :)

My 2 cents.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Το χειρότερο note που έχει βγάλει η Samsung. Το δίνει με 6.3" ενώ είναι κάτι λιγότερο από 5.7 σε 16:9 ειδικά αν βάλουμε και τα on screen κουμπιά. Μακρια.

Wait, πως ειναι "το χειροτερο note που εχει βγαλει η Samsung". Που υπερτερει το Note 5 μου για να ειναι αυτο χειροτερο? Στην καμερα? Στην αποδοση? Στα S Features? 

Μονο στην μπαταρια δεχομαι ενστασεις, που  προφανως και θα επρεπε να ηταν μεγαλυτερης χωρητικοτητας.

Μονο στην μπαταρια δεχομαι, που  προφανως και θα επρεπε να ηταν μεγαλυτερης χωρητικοτητας.

3300mAh δεν θα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας; Τι αυτονομία / screen on time αναμένεται να έχει; Ρωτάω γιατί δεν μου φαίνεται τόσο μικρή, ναι οκ έχει μεγάλη οθόνη αλλά υποτίθεται οι AMOLED έχουν καλή αποδοτικότητα κτλ.

Το καλύτερο Note που έχει φτιάξει η Samsung, και γενικά το καλύτερο (ως τώρα) τηλέφωνο της (τουλάχιστον από την παρουσίαση).
Εεε και μην ξεχνάτε...ας μην ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. Αν δεν μπορείτε να αγοράσετε και εσείς μια, τότε πάρτε μια κότα. ;)

• Like 1

Το κινητό θα είναι Super, το μόνο μου παράπονο είναι στην Ram, θα είναι σίγουρα φορτωμένο με πολλά και στο τέλος δεν θα φτάνουν τα 6Gb. Ήδη δεν μου φτάνουν τα 4gb στο S8.

Όσο για το χιλιάρικο δεν συμφωνώ με όσους διαμαρτυρονται. Σε πολλές χώρες της Ευρώπης το μικρό μπουκάλι νερό κάνει 5€, και το νοίκι για 50τμ διαμέρισμα φτάνει τα 2.000€ το μήνα.

Εκεί τα 1.000 για κινητό είναι αστείο ποσό. Εξάλλου στην Κορέα και στην Αμερική (iPhone), δεν υπολογιζουν καν στην ελληνική αγορά.

• Like 1

• Moderators

3300mAh δεν θα είναι η χωρητικότητα της μπαταρίας; Τι αυτονομία / screen on time αναμένεται να έχει; Ρωτάω γιατί δεν μου φαίνεται τόσο μικρή, ναι οκ έχει μεγάλη οθόνη αλλά υποτίθεται οι AMOLED έχουν καλή αποδοτικότητα κτλ.

Δεν ξερω ακριβως τιμες αυτονομιας, αλλα εικαζω πως θα ειναι λιγο μικροτερη απο του S8+. Παντως δεν μπορεις να εισαι σιγουρος γιατι παιζει ρολο και η χρηση που κανει ο καθενας. Συν καποιες παραμετρους τυπου ποιοτητα σηματος κλπ.

Εμενα ας πουμε καμια συσκευη απο ολες οσες ειχα δεν μου εβγαλε δευτερη ημερα και καποιες φορες χρειαζεται να δωσω boost στο N5 μου εντος της ημερας. Το οποιο δεν ειναι και προβλημα ακριβως για μενα γιατι εχω power banks και γενικα παντα φορτιζω το βραδυ ειτε 10% εχει το κινητο ειτε 40%.

Τωρα κοιτα, καλη χρυση η αποδοτικοτητα της AMOLED αλλα δε μου φαινεται λογικο να βαζεις μικροτερη μπαταρια απο το S8+ που εχει (εστω και 0,1 ιντσα) μικροτερη οθονη. Δεχομαι μονο οτι παιζει θεμα με τον χωρο που καταλαμβανει το s pen. 

• Like 1

Καποιοι πιστευετε οτι η καθε Samsung ασχολειται με την Ελλαδιτσα. Εκανα pre-order το Note 8. Σε συμβολαιο με την 3 UK. Θα πληρώσω την συσκευη 120 Λιρες. Αντιστοιχα πακετα υπάρχουν σε ολο τον κοσμο. Το γεγονος πως το καρτελ στην Ελλαδα πουλαει τις συσκευες με 700 ευρω σε συμβολαια που κανουν τους Ευρωπαιους να μας λυπουνται δεν σημαινει πως και εξω ειναι ετσι

Εσύ θα σπάσεις νέα κοντέρ εξόδων με τα συμβόλαια της 3.

Το χειρότερο note που έχει βγάλει η Samsung. Το δίνει με 6.3" ενώ είναι κάτι λιγότερο από 5.7 σε 16:9 ειδικά αν βάλουμε και τα on screen κουμπιά. Μακρια.

Federer?

Απλώς ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά αυτήν την στιγμή + ότι δίνει μαζί -tuned by- akg ακουστικά + το Dex (νμζ) με κάποιες προπαραγγελίες. Σε όποιον φαίνεται ακριβό (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) μάλλον δεν απευθύνεται σε αυτόν. Και μιλάμε για την Samsung. Μια εταιρία που σχεδιάζει τις καλύτερες οθόνες, flash memories, SoCs (exynos), όλο το design της συσκευής από το 0, τρέχει τόσες υπηρεσίες κτλ κτλ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ μια τέτοια εταιρία να χρεώνει όσο κάτι oneplus που παίρνουν μέχρι και τα καλούπια των συσκευών έτοιμα από την μαμά-Oppo και χρεώνουν 500ρικα και τους λέτε και ευχαριστώ που σας πιάνουν κότσους. Το κόστος μιας συσκευής δεν είναι μόνο τα υλικά είναι και η έρευνα που έχουν ρίξει οι μηχανικοί μιας εταιρίας για να γίνει το προϊόν που στην περίπτωση των περισσότερων Κινέζων τέτοια έξοδα ΔΕΝ υπάρχουν. Και αφού στο κάτω κάτω τα κινεζικά όπως λέτε είναι καλύτερα, τι ασχολείστε; Συνεχιστε να τα αγοράζετε αφού απευθύνονται και σε εσας και αφήστε τα "κορόιδα" να πληρώνουν κάτι Samsung, LG, Apple, Sony και Huawei (η οποία είναι μια από τις εξαιρέσεις).

• Like 2

• Moderators

ότι δίνει μαζί akg ακουστικά

Συμφωνω με το ποστ σου γενικα, απλως εδω να διευκρινησουμε πως δεν ειναι της akg τα ακουστικα αλλα tuned by akg. Οχι πως εχει και μεγαλη διαφορα για την πλειοψηφια, απλα λεω. :)

• Like 2

Μου θυμιζεις κατι Αμερικανους που λενε

"Μα τζαμπα το δινουν το iphone"

και πληρωνουν κατι συμβολαια 70-80 δολλαρια, κλειστα για 2 χρονια.

Επειδη δεν τα δινεις χεράτα, δεν σημαινει οτι δεν τα δινεις.

Οτι εχουμε καρτέλ στηνΕλλαδα, και δεν εχουν στο UK ή στην Αμερικη;

Θα γελασω.

Να το πω πιο απλά μπας και το καταλάβεις. Και κυρίως μπας και δεν διαστρεβλώσεις αυτά που εγραψα. Εχω την επιλογή να πάρω το N8 είτε απο Ελλάδα είτε απο Αγγλια. Συγκρινω λοιπόν τα πακετα (Ελλάδα εβαλα το S8+ καθως δεν βρηκα το Note στην Cosmote)

Αγγλία. Πλήρωνω την συσκευή 79 Λίρες (85 Ευρω) και πληρώνω για 24 μήνες 67 Λίρες (72 Ευρω). Εχω τον μηνα true απεριοριστα MB, απεριόριστα sms, απεριόριστα λεπτά. Εχω 30GB personal Hotspot, εχω Netflix streaming δωρεαν και μπορω να χρησιμοποιώ το πακέτο μου σε ολη την Ευρώπη. Συνολικά στους 24 μηνες θα εχω δωσει 1813 Ευρω και θα πάρω το Note 10 χωρίς κοστος μπροστά.

Ελλάδα. Πληρώνω την συσκευη 649 ευρω και πληρώνω για 24 μηνες 75 Ευρω για 1500 λεπτα, 1500 sms και 3GB. Συνολικά στους 24 μηνες θα εχω δωσει 2449 Ευρω. 

Στην Ελλάδα θα πληρωσω σχεδον 700 ευρω παραπάνω για ενα αστειο συμβολαιο και την συσκευη. Ναι τυπικά δεν ειναι δωρεαν αφου προφανως το πληρωνω με το συμβολαιο. Υπάρχει ομως διαφορά να εχεις ενα συμβολαιο που πας σε ξενοδοχειο και δεν ασχολείσαι καν με το WiFi απο ενα συμβολαιο που την 2η μερα δεν θα εχω MB.

Και για να ξεφυγουμε απο αυτα. Ισχυει αυτο που ειπα. 1029 Ευρω δεν αξιζει ΚΑΝΕΝΑ τηλέφωνο. Αν δεν ειχα την επιλογή της Three δεν θα το επαιρνα. Απο εκει και περα κανεις επιλογές. Δεν θα πω προβατο αυτους που θα το παρουν. Οπως δεν ελεγα προβατα αυτους που αγοραζαν Apple. Το τι θα κανει ο καθενας με τα λεφτά του ειναι δικαιώμα του

ωραιο κινητο με πολλα features αλλα οχι και τοσα πολλα σε συγκριση με το s8 .και τα λεφτα ειναι πολλα και ολο αυτο γινετε διοτι ειδαν οτι τράβηξε καλα το s8 κ s8+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...