Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη για το θέμα που άνοιξα αλλά έχω κάποιες απορίες .Σκέφτομαι να βάλω αυτόματο τηλεφωνητή στο μαγαζί μου αλλά δεν έχω ιδέα για το πώς λειτουργούν ,εγώ θα ήθελα δύο πράγματα α)με το που με καλέσουν και πριν ακούσω το πρώτο κουδούνισμα να λέει καλέσατε τον Κο τάδε και μετά να χτυπάει και β)όταν λείπω να το προγραμματίζω να λέει από πότε μέχρι πότε θα λείπω .

Μέχρι στιγμής έχω βρει τηλεφωνητές ενσωματωμένους στη τηλεφωνική συσκευή ,κάνουν τη δουλειά που θέλω ; Να κοιτάξω κάτι άλλο;

Δημοσ.

αν μπορείς δώσε μου πληροφορίες ,προς το παρόν έχω vodafon αλλα μπορώ να το αλλάξω αν χρειαστεί σε λίγο καιρο,επισης μιας και οι τηλεφωνητές είναι ενσωματωμένοι στις τηλεφωνικές συσκευές,αν κάποιος έχει δουλέψει αυτόματο τηλεφωνητή θα ήθελα την άποψη του  

Δημοσ.

Σε όλες τις εταιρείες σταθερής υπαρχουν τηλεφωνητές, οι οποίοι είναι και δωρεάν, η λειτουργία τους εχει τρεις τρόπους,

1.Έμμεση, όταν δεν απαντήσεις μετα κάποιους κουδουνισμους παει στον τηλεφωνητή

2.On busy, Όταν μιλάς η επόμενη κλήση παει στον τηλεφωνητή

3. Άμεση, δηλαδή δεν κουδουνιζει, παει με την μια στον τηλεφωνητή

Οποία θελεις ενεργοποιείς

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πέρασα σήμερα από mediamrkt και δεν ήξεραν τίποτα για τη δυνατότητα χαιρετισμού που ψάχνω .μου συνέστησαν  όμως μια συσκευή της panasonic με αυτόματο τηλεφωνητή την tg7861.

κάλεσα και τον πάροχο σταθερής μου την vodafone και με ενημερωσαν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα χαιρετισμού η αυτοματου τηλεφωνητή .

Πιο συγκεκριμένα ,είμαι οδοντίατρος και ψάχνω τρόπο όταν με καλούν στο σταθερό να ακούνε τη φραση'οδοντιατρειο Αλέξανδρος τάδε παρακαλώ περιμένετε ' και μετά να χτυπάει το τηλέφωνο .

υπάρχει λύση?

Δημοσ.

πέρασα σήμερα από mediamrkt και δεν ήξεραν τίποτα για τη δυνατότητα χαιρετισμού που ψάχνω .μου συνέστησαν  όμως μια συσκευή της panasonic με αυτόματο τηλεφωνητή την tg7861.

κάλεσα και τον πάροχο σταθερής μου την vodafone και με ενημερωσαν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα χαιρετισμού η αυτοματου τηλεφωνητή .

Πιο συγκεκριμένα ,είμαι οδοντίατρος και ψάχνω τρόπο όταν με καλούν στο σταθερό να ακούνε τη φραση'οδοντιατρειο Αλέξανδρος τάδε παρακαλώ περιμένετε ' και μετά να χτυπάει το τηλέφωνο .

υπάρχει λύση?

Δεν ξέρω τι ακριβώς ρώτησες στην vodafone και τι ήξερε ή δεν ήξερε ο πωλητής, βεβαίως και υπάρχει τηλεφωνητής αλίμονο

http://www.vodafone.gr/portal/client/faq/FAQLoadCategories.action?faqCategoryId=185

Oσο για το  PANASONIC KX-TG7861 δεν ξέρω αν ειναι δεν ειναι τηλεφωνητής, διάβασε το manual

http://dl.jehandleiding.nl/new/external_light.php?id=5330336&RDM=53758&brand=PANASONIC&ref=KX-TG7861GR&real_ref=KX-TG7861GR&real_ref_top=KX-TG7861GR&langueM=&key=a841a899f8f0c164de948f5a74bea529&security=e5788f0c749908c2c8f71a46ba1157cb&host=manualretriever.com&errorURL=http%3A%2F%2Fmanualretriever.com%2Flect.php%3FID%3D5330336%26lg%3DG%26h%3Dd41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e%26src%3D15&n1=1232&n2=1772&res=3408&modeSC=M

Δημοσ.

μια λύση (με κόστος) λέγεται τηλεφωνικό κέντρο (που προφανώς κάνει πολλά περισσότερα)

ή αγοράζεις κάποιο

ή "φτιάχνεις" μόνος σου 

αν το έχεις με υπολογιστές και τέτοια ψάξε για asterisk και μια φθηνή λύση raspbx (χρησιμοποιώντας raspberry pi) 

(κάτι διαφημίζει και η cosmote Μήπως να ρωτούσες κι εκεί ; )

Δημοσ.

έψαξα για το raspbx μιας και έχω ένα παλιο raspberry και κυριολεκτικά χάθηκα ,για αρχή πες μου αν δουλεύει με τη voip της cosmote αλλα και με τις απλες γραμμές  των υπολοιπων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...