NinjaMan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ουσιαστικά ψάχνω εξοπλισμό για να πιάσω δουλειά ως delivery εκ του μηδενός χωρίς δηλαδή να γνωρίζω από οδούς οτιδήποτε (ζω στο Ηράκλειο Κρήτης που έχει αρκετά στενά και δρομάκια). Μέσα στον εξοπλισμό σκέφτομαι και κράνος που να έχει ενσωματωμένο bluetooth για να ακούω τις φωνητικές οδηγίες της συσκευής χωρίς βέβαια να ξέρω αν αυτό είναι όντως απαραίτητο. Επίσης χρειάζομαι κάτι με δυνατή μπαταρία που να αντέχει τουλάχιστον 12 ώρες ασταμάτητης χρήσης. Το κόστος δεν με πειράζει να είναι μεγάλο αρκεί να βρούμε ένα αξιόπιστο, δυνατό και καλό εργαλείο. *Για παράδειγμα, τα sony xperia z τι λένε; Είναι ανθεκτικά στην σκληρή χρήση που τα θέλω εγώ; Αυτό είναι ένα βιντεάκι που βρήκα με tablet-gps πάνω σε ειδική βάση για μηχανάκι: https://www.youtube.com/watch?v=0x4pZ6Of70c Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2017 από NinjaMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Ουσιαστικά ψάχνω εξοπλισμό για να πιάσω δουλειά ως delivery εκ του μηδενός χωρίς δηλαδή να γνωρίζω από οδούς οτιδήποτε (ζω στο Ηράκλειο Κρήτης που έχει αρκετά στενά και δρομάκια). Μέσα στον εξοπλισμό σκέφτομαι και κράνος που να έχει ενσωματωμένο bluetooth για να ακούω τις φωνητικές οδηγίες της συσκευής χωρίς βέβαια να ξέρω αν αυτό είναι όντως απαραίτητο. Επίσης χρειάζομαι κάτι με δυνατή μπαταρία που να αντέχει τουλάχιστον 12 ώρες ασταμάτητης χρήσης. Το κόστος δεν με πειράζει να είναι μεγάλο αρκεί να βρούμε ένα αξιόπιστο, δυνατό και καλό εργαλείο. Χωρίς να ξέρω απ'αυτά, βγάζουν τόσο κέρδος οι deliverάδες ώστε να αξίζει να επενδύσουν σε κάτι τέτοιο? Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2017 από turbat0s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NinjaMan Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Χωρίς να ξέρω απ'αυτά, βγάζουν τόσο κέρδος οι deliverάδες ώστε να αξίζει να επενδύσουν σε κάτι τέτοιο? Σχεδόν όλοι θα σου πουν όχι σαν πρώτη απάντηση. Για εμένα όμως προσωπικά είναι σημαντικό. Ουτουσιάλλως το κάνεις απόσβεση σε 1-2 μήνες και σου μένει μετά για όσο καιρό κρατήσει. Για σκέψου το άσχημο είναι; Ας μην βγούμε όμως άλλο εκτός θέματος, όποιος έχει να προτείνει κάτι για να βοηθήσει ας μπει στον κόπο να προτείνει κάποιο μοντέλο. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2017 από NinjaMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2mobile Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Όποιο tablet και να διαλέξεις καλό θα ηταν να αγοράσεις και ένα powerbank. Σε περίπτωση που τελειώσει η μπαταρία θα το φορτίζεις με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Mε την μπαταρία γενικώς υπάρχει ενα πρόβλημα!Τα περισσότερα GPS κρατούν 2 με 2,30-3 ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ε ναι ρε μαν πάρε ένα κινητό vfm (χιαομι) με μεγάλη μπαταρία. Ταμπλετ και παπί εργονομία μηδεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Έχει δίκιο ο @costacurta Παρε Xiaomi σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/11999744/Xiaomi-Mi-Max-2-64GB.html που είναι και μεγάλο (6,44")και με μεγάλη μπαταρία(5300mAh) Βέβαια υπάρχει και ο "βασιλιάς" τις μπαταρίας αυτό εδώ https://www.skroutz.gr/s/12503159/Oukitel-K10000-Pro-32GB.html αλλά είναι (5,5") Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα