Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καληεσπερα σε οποιον διαβασει το μηνυμα μου

εχω ενα λαπτοπ acer intel core ι5 4210m 2,6ghz

τελευταια εχει αρχισει να δειχνει σημαδια κοπωσης και σκεφτομαι να το φρεσκαρω.

θα χρειαστει φανταζομαι αλλη μια ραμ 4αρα και ισως καποιον ssd .γενικα δε θελω να ξεφυγω πολυ στο κοστος.δλδ μαξ 100-150 γιουροζ.

τι θεμα ειναι οτι δε γνωριζω καθολου τι ειναι συμβατο και καταλληλο και δεν ξερω πως να το ψαξω.επισης δεν ξερω αν αυτα που πιστευω οτι χρειαζεται ειναι οντως αυτα που χρειαζεται.υποθεσεις απο εναν ασχετο δηλαδη.γενικα αν υπαρχει καποιος που γνωριζει και μπορει να προτεινει οτιδηποτε θα με βοηθησει πολυ.

υγ.δεν ξερω επισης αν μπορω να κανω κατι με τα ηχεια του.ενταση σχεδον μηδεν εχει και ποιοτητα αυτου του ελαχιστου ηχου ειναι τραγικη.μιλαω για το αν γινεται να κανω κατι με τα δικα του ηχεια τα εσωτερικα γιατι εξωτερικα δε με ενδιαφερει να βαλω.

ευχαριστω!!

Δημοσ.

Εγκατέστησε το cpu-z και ανέβασε μια φωτό με την καρτέλα memory. Τι χρήση κάνεις στο λάπτοπ? Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει και θες αναβάθμιση. Αντιμετωπίσεις κάπου δυσκολίες?

• Like 2
Δημοσ.

Πλέον έχει γίνει κάπως αργό κ λαγκαρει ειδικά; όταν έχω 4-5 tabs ανοιχτά στον browser.γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις καθώς δε παίζω παιχνίδια.σερφαρισμα,βίντεο,όφις κλπ.

Γενικά συχνά ζορίζεται παρά το ότι το άνοιξα κ το καθάρισα.

Υγ.αυτήν την καρτέλα μεμορι που τη βρίσκω?

Δημοσ.

ο i5 2430M πέταξε πλέον με τον 850 εβο που του εβαλα εδω και 1.5 χρόνο.

Αλλο λάπτοπ θα δεις και δεν θα το πιστεύεις.

τα 8 γιγα στη ραμ ειναι αναγκαία αν θες να εχεις πολλα πράγματα ανοιχτά,εμένα τα 6 με 7 καρτέλες στον firefox φτάνουν και με το παραπάνω.

Δημοσ.

Για ραμ είναι κάποια συγκεκριμένη?

Εγκατέστησε το cpu-z και ανέβασε μια φωτό με την καρτέλα memory. Τι χρήση κάνεις στο λάπτοπ? Τι είναι αυτό που σε προβληματίζει και θες αναβάθμιση. Αντιμετωπίσεις κάπου δυσκολίες?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό ρε μάγκες που ζητάτε να σας βοηθήσουμε και σχεδόν ποτέ δεν αναφέρετε το μοντέλο του λαπτοπ σας, με ξεπερνάει...  :unsure:

Όπως και να χει, έναν ssd χρειάζεσαι και ram, όπως σου είπαν τα παιδιά και πιο πάνω. Δεν χρειάζεται να σκάσεις πολλά λεφτά. Εγώ πήρα σε προσφορά 40 ευρώ τον ADATA SP550 120GB και ο υπολογιστής μου εδώ και ένα χρόνο πάει σφαίρα σε σχέση με τον σκληρό δίσκο, παρότι δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο σαν SSD...

Τη ram πήγαινέ τη στα 8 και θα είσαι κομπλέ. Αν και με τα 4GB σου, για απλό browsing είσαι καλυμμένος.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

αν και έχει καιρό που ανοιξα το συγκεκριμένο θέμα , για διαφορους λογους δεν είχα δυνατοτητα να μπω να απαντήσω.

Γενικά πρόσθεσα ραμ  (πλεον ειναι στα 6 ) και είναι μια χαρά.Συντομα θα βαλω και εναν ssd σαμσουνγκ εβο και λειτουργικα θα είμαι μπομπα καθως απο το συγκεκριμενο μοντελο λαπτοπ ειμαι πολυ ευχαριστημενος( acer intel core Ι5 4210m 2,6ghz ).

Αυτό που δεν αντέχεται βασικα με το συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι ο ήχος και θα ήθελα να ρωτησω αν υπαρχει δυνατοτητα αλλαγης της καρτας ηχου η αν το προβλημα ειναι τα ηχεια που φανταζομαι δεν αλλαζουν.Επισης θα με ενδιεφερε και η αλλαγη της καρτας γραφικων με καποια πιο συγχρονη (τωρα εχω μια NVIDIA GeForce 840M).

Γενικα δηλαδη θελω να το αναβαθμισω και οχι να αγορασω καποιο καινουριο.Νομιζω οτι ο επεξεργαστης του ειναι αρκετα καλος ακομα και για gaming οχι πολυ πολυ απαιτητικο.

Θα εκτιμουσα πολυ τις οποιες προτασεις σας!

ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.

καρτα ήχου μόνο με usb καθώς δεν αλλάζει, το θέμα με τον ήχο λογικά είναι απο τα ηχεία σου εκτός κ αν με ακουστικά (οχι των 5€) ακούς το ίδιο "πρόβλημα"

η κάρτα γραφικών όχι δεν αλλάζει.

Δημοσ.

φιλε Χρησταρα ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!

Αρα δυστυχως μονο με τις μνημες μπορω να παιξω ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...