Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος να μου πει πως μπορώ να απενεργοποιήσω το wifi και το bluetooth από την τηλεόραση όταν δεν τα χρειάζομαι γιατί από το μενού δεν βρήκα πουθενά να τα κλείσω SAMSUNG UE32M5572 TV 32"

Δημοσ.

Σιγουρα απο το service menu..

Η μόνη λέξη με το όνομα service που είναι ασφάλεια που βρήκα είναι η σάρωση για ιούς στην τηλεόραση...Πραγματικά δεν γνωρίζω που μπορεί να έχουν βάλει ή αν υπάρχει καν αυτή η λειτουργία...μεχρι και στους ορους και προϋποθέσεις έψαξα και κάτι άλλα παρόμοια που είχε...e-manual..τιποτα!

Δημοσ.

πρέπει να το ξεκλειδώσεις με συνδυασμό πλήκτρων στο τηλεχειριστήριο

Ενδιαφέρων...πως όμως;...Έστειλα και στην samsung e-mail και μου απάντησαν....

Screenshot.png

Δημοσ.

http://www.askvg.com/secret-service-codes-for-sony-and-lg-tv/

πρόσεχε όμως μην κάνεις καμιά πατάτα

Χμ...Ευχαριστώ για τον σύνδεσμο που έβαλες αλλά με αυτό το remote control που έχω δεν νομίζω να δουλέψει....Και μια διευκρίνηση αν μπορείς να μου κάνεις αυτό το πλήκτρο P.STD ποιο είναι;

31S8-EyjmWL._SL500_AC_SS350_.jpg

Δημοσ.

Λοιπόν έκατσα και έψαξα αυτό που έβαλες το "hide service" στο google και επειδή το χειριστήριο πάνω δεν διέθετε νούμερα και πολλά αλλά όπως βλέπεις..έκανα το εξής στο smartphone μου (Galaxy s4) είχα κατεβάσει παλιότερα αυτή την Link.png Site: εφαρμογή που για μένα είναι η καλύτερη σε εφαρμογή ΙR...Και μπήκα μέσω αυτής στο service μενού..και συγκεκριμένα με αυτόν τον συνδυασμό (Display/Info + Menu + Mute + Power)..Τώρα για να μην κάνω καμια πατάτα όπως λες μπήκα και έψαξα πως θα απενεργοποιησω wifi-bleutooth φυσικά με την δυνατότητα να τα ξαναενεργοποιησω από εδώ..όχι μόνιμα..στο service μενού με wifi τουλάχιστον μπήκα σε αυτό το μενού και το είδα τώρα αν μπορείς εσύ να με καθοδηγήσεις ώστε να το απενεργοποιησω...

20170831_143958.jpg

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απλά το κάνω ένα up μήπως κανένας μπορεί να βοηθήσει εψαξα youtube,google...δεν βρήκα άκρη για κάθε μοντέλο είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα...και αν αρχίσω τα πειράματα δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

Δημοσ.

Αν δεν κλεινουν απο το menu της τηλεορασης μια λυση ειναι να τα αποσυνδεσεις τα modules, οπως εκανα εγω, αλλα θα χρειαστει να την ανοιξεις και η εγγυηση παει περιπατο σ αυτην την περιπτωση.

Δημοσ.

Αν δεν κλεινουν απο το menu της τηλεορασης μια λυση ειναι να τα αποσυνδεσεις τα modules, οπως εκανα εγω, αλλα θα χρειαστει να την ανοιξεις και η εγγυηση παει περιπατο σ αυτην την περιπτωση.

Eγχείρηση σε καινούργια τηλεόραση δεν κάνω...λόγω κυρίως εγγύησης...Τωρα από το service menu αν γίνετε..  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...