GiwrgosP- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αγορασα επιτελους μακρυ καλωδιο και εναν hdmi splitter και ολα δουλευουν αψογα (στο θεμα το hardware) αλλα εχω το εξης θεμα.. Οταν παω να βαλω καναλια της cosmote (sport και cinema) μου πεταει μηνυμα "αδυναμια προβολης περιεχομενου λογω προστασιας πνευματικων δικαιωματων". Τι φαση; Δηλαδη μπορω να εχω σε 2 tv το ιδιο καναλι αρκει να μην ειναι fhd; (γιατι αν κανω κατι αντιστοιχο και δωσω σημα στην μια tv μεσω scart και στην αλλη μεσω hdmi ολα δουλευουν ρολοι.)
Damachi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Ποιο hdmi splitter ; Εχω την εντυπωση οτι θα τη φαω και εγω με ενα φτηνο http://www.e-shop.gr/savio-cl-93-4k-hdmi-splitter-1x2-p-PER.771119 . Περιμενω να το δοκιμασω σε nova αλλα αν εχει κλειδωμα το σημα .....
GiwrgosP- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 φθηνο αυτο; εγω πηρα ενα με 10.. δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την ποιοτητα του splitter (αν και δεν ξερω)
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Θελεις splitter που να μπορεί να βγάζει το hdcp κλείδωμα από το σήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα