Προς το περιεχόμενο

Hdmi wireless transmitter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για μια ασύρματη λύση hdmi καθώς θελω με ένα splitter να δώσω σήμα από τον αποκωδικοποιητη OTE TV και στην τηλεόραση του σαλονιού και και στου δωματίου. Υπάρχει κάτι μέχρι 50 ευρώ;

Δημοσ.

https://www.germanos.gr/product/mini-wireless-av-sender-58ghz/20293117/

δεν είναι hdmi αλλά κυκλοφορούν και πολύ φτηνότερα

Αυτό είναι αναλογικό και δεν κάνει για hdmi και γενικά με ψηφιακό σήμα.

Το να βρεις κάτι τέτοιο θα είναι ακριβό και σίγουρα θα έχει απώλειες. Πάρε ένα μακρύ hdmi και κάνε την δουλειά σου.

• Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω για μια ασύρματη λύση hdmi καθώς θελω με ένα splitter να δώσω σήμα από τον αποκωδικοποιητη OTE TV και στην τηλεόραση του σαλονιού και και στου δωματίου. Υπάρχει κάτι μέχρι 50 ευρώ;

H ασυρματη μεταδοση hdmi ειναι γενικά ακριβό σπορ. Δες το παρακατω link που ειναι δοκιμές απο διαφορα τετοια στυστηματα. Βεβαια ο τυπος πουλα με προμήθεια οποτε μπορει κάποιο απο τα review να ειναι λιγο πιο εξευγενισμένο, αλλά αν σε ενδιαφέρει πραγματικά ριξε του μια ματια. Πρώτον θα καταλαβεις πως δουλευει η τεχνολογία και απο τα σχολια αρθρο και τις κριτικες σε amazon θα δεις τι αξίζει και αν θελεις/συμφερει να επενδυσεις σε τετοιες λύσεις

http://thewirecutter.com/reviews/the-best-wireless-hdmi-video-transmitter/

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει κάτι σε λογική τιμή. Οπότε 30 μέτρα καλώδιο και όλα κομπλέ :P. (Έχω περιορισμούς στο μήκος του hdmi;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει κάτι σε λογική τιμή. Οπότε 30 μέτρα καλώδιο και όλα κομπλέ :P. (Έχω περιορισμούς στο μήκος του hdmi;)

Εχεις. Ειδικα αν ειναι φθηνο. Εχω 10 μετρα καλωδιο μεχρι τον projector και πριν βαλω Hdmi Switch που ενισχυει το σημα ειχα πολλες διακοπες εικονας. Με το που εβαλα το Switch (ειναι με ρευμα για αυτο το λογο) εστρωσε.

Σε 30 μετρα φανταζομαι η κατασταση θα ειναι χειροτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις. Ειδικα αν ειναι φθηνο. Εχω 10 μετρα καλωδιο μεχρι τον projector και πριν βαλω Hdmi Switch που ενισχυει το σημα ειχα πολλες διακοπες εικονας. Με το που εβαλα το Switch (ειναι με ρευμα για αυτο το λογο) εστρωσε.

Σε 30 μετρα φανταζομαι η κατασταση θα ειναι χειροτερη.

Για αυτό παίρνεις ένα ποιοτικό. Όχι 30 μέτρα με 10€.

Της valueline στα 30μ έχει 95€. Στα 20μ έχει πιο λογικές τιμές με 25-35€.

Δημοσ.

Αν εισαι σε μονοκατοικια  η καλυτερη λυση για HD εικονα ΟΤΕ σε ολο το σπιτι είναι ενας HD DVB MODULATOR LEMCO

από το HD DVB MODULATOR στελνεις στην κεντρικη κεραια και μετα θα εχεις σε ολο το σπιτι HD OTE

Δημοσ.

Αν εισαι σε μονοκατοικια  η καλυτερη λυση για HD εικονα ΟΤΕ σε ολο το σπιτι είναι ενας HD DVB MODULATOR LEMCO

από το HD DVB MODULATOR στελνεις στην κεντρικη κεραια και μετα θα εχεις σε ολο το σπιτι HD OTE

Βγαίνω λιγο offtopic για μια ερώτηση noobie. 

Μπορεί να κάνει stream απο διαφορες πηγές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ή μονο την προεπιλεγμένη εισοδο; Αν δηλαδη του βαλω ένα tvbox και ενα pc θα τα στριμάρει ταυτοχρονα σε διαφορετικά RF καναλια ή κάνει stream μονο μια απο τις πηγές με επιλογή επάνω στο modulator;

Δημοσ.

Ή μπορείς να κάνεις αυτό που έχω κάνει εγώ: Να πάρεις ένα φθηνό android box και να του βάλεις ΟΤΕ TV GO (για να βλέπετε και διαφορετικά κανάλια). BWT για όσους δεν το ξέρουν το OTE TV GO δουλεύει και σε PC με Windows (μέσω browser).

• Like 1
Δημοσ.

το modulator έχει 1 in (HDMI) και 1 out (RF),

τα modulator που έχουν multi in, 1 out είναι πανάκριβα.

Ή μπορείς να κάνεις αυτό που έχω κάνει εγώ: Να πάρεις ένα φθηνό android box και να του βάλεις ΟΤΕ TV GO (για να βλέπετε και διαφορετικά κανάλια). BWT για όσους δεν το ξέρουν το OTE TV GO δουλεύει και σε PC με Windows (μέσω browser).

με πρόλαβες :-D

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω δορυφορικο cosmote tv και vodafone internet στο σπιτι οποτε δεν μπορω να εχω cosmote tv go μεσω wifi σπιτιου, αλλα μονο μεσω δεδομενων απο το κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...