Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο πιο οικονομικος τροπος ειναι να το πας οδικως αλλα ειναι πολυ κουραση με το 125 και θα πηγαινεις και δε θα φτανεις... Μετα μεταφορικη γιατι πραγματι ο ΟΣΕ δεν κανει τετοιες μεταφορες πια. Ολα αυτα τα λεω γιατι ενας φιλος μου ηταν ακριβως στην ιδια κατασταση και τελικα πηρε μεταφορικη. Δε θυμαμαι ποσο εδωσε αλλα θα ρωτησω να μαθω.

Βασικά ο ΟΣΕ ποτέ δεν έκανε τέτοιες μεταφορές, ποτέ δεν είχε τιμοκατάλογο με στάνταρ κόμιστρο για δίτροχα όπως είχε πχ 47€ για αυτοκίνητα, σαν εμπορεύματα τα δέχεται που πληρώνεις βάση βάρους και όγκου.

@ts:

Κάνε μια ερώτηση και στον Σωτηρίου, 2104825557, διαθέτει και αυτός βάση για μεταφορά moto.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλοίο δεν πάει απευθείας Θεσσαλονίκη, και σκέφτηκα να το στείλω Μυτιλήνη σε κάτι συγγενείς και αυτοί να το βάλουν από εκεί για επάνω αλλά είδα ότι έχει 1 δρομολόγιο κάθε εβδομάδα με ένα ferry (στο ιντερνετ, δεν πήρα κάποιο τηλ για επιβεβαίωση).

Τελικά βρήκα μια μεταφορική με 80 ευρώ και έχει και βάση για να μπει το μηχανάκι, δε το πετάνε χύμα σαν εμπόρευμα.

http://www.grammadas.gr/contact-us αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, με κάποιες ειδικά γέλασα αρκετά, keep it up  :D

Αν θέλεις τη συμβουλή μου, ΜΑΚΡΥΑ από τη συγκεκριμένη μεταφορική.

Ούτε ανταγωνιστής είμαι ούτε κανένα συμφέρον έχω. Απλά έκανα το λάθος να πάω σε αυτούς για μεταφορά ενός επίπλου.

Αγενέστατοι, 100% ασυνεπείς και το έπιπλο τελικά έφτασε σπασμένο!!!

Για να καταλάβεις για τί περίπτωση μιλάμε, κάνε το εξής πείραμα:

Είμαι σίγουρος πως όταν ρώτησες τιμή σου είπαν "80 ευρώ". Πάρε τώρα να διευκρινήσεις αν η τιμή είναι με φπα. Εσκεμμένα το αποκρύπτουν και το μαθαίνεις κατά την παράδοση. Αν πάρεις να διαμαρτυρηθείς σε βγάζουν τρελό ότι και καλά στο είχαν πει!

Οι τύποι είναι ανεκδιηγητοι και αν ειχα χρόνο & χρήμα θα τους κυνηγούσα και δικαστικά.

Ειλικρινά δε θα έγραφα κάτι αρνητικό ελαφρά τη καρδία για οποιαδήποτε εταιρεία και ούτε το έχω κάνει ξανά, απλά οι συγκεκριμένοι με έφτασαν στα όριά μου! Και για τους πιο καχύποπτους, πάνω στην απελπισία μου, πριν μέρες είχα ανοίξει και Link.png Site: thread για την εμπειρία μου με την εν λόγω "επιχείρηση", χωρίς εκεί να αναφέρω όνομα. Όταν είδα όμως το link εδώ, θεώρησα πως πρέπει να μοιραστώ την εμπειρία μου.

Και αν κάποιος εξακολουθεί να αμφιβάλει έχω και μάρτυρα γιατί η μεταφορά, αφορά αγγελία μου στο Insomnia.

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, εγώ για μετακόμιση απο Αθήνα σε Πύργο Ηλειας , σχετικά ίδια απόσταση με Αθήνα - Θεσσαλονίκη πλήρωσα για μια απλή μετακόμιση, μόνο ένα φορτηγό τους χρειάστηκε, γύρω στα 250 ευρώ με την  https://www.xrysosmetaforiki.gr/

Δημοσ.
Στις 29/8/2017 στις 5:23 ΜΜ, NikosKallithea είπε

γιατί οι μηχανές θέλουν ο αναβάτης να έχει ψυχή,

οπότε το αν θα κάνεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη με 125 καθορίζει το αν είσαι αναβάτης με "ψυχή", μάλιστα!

ποιητικό δε λέω, αλλά μπα

Δημοσ.
Στις 29/8/2017 στις 5:23 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Το μηχανάκι παει εσύ δεν μπορείς να το πας, γιατί οι μηχανές θέλουν ο αναβάτης να έχει ψυχή, και 1000αρα να είχες πάλι μεταφορική θα έψαχνες.

Ελλοχεύει η πιθανότητα να μην έχεις ανέβει σε ποδήλατο χωρίς βοηθητικές.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Ελλοχεύει η πιθανότητα να μην έχεις ανέβει σε ποδήλατο χωρίς βοηθητικές.

Γελάω και εγω ακόμα χαχαααααα

Δημοσ.
Στις 10/11/2018 στις 1:26 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Μπαααα τίποτα, δεν εχω δίπλωμα

Ε τότε τι γράφεις αφού δεν έχεις κάτι να προσφέρεις στη συζήτηση; φτάνει με τα τρολ πια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε

Ε τότε τι γράφεις αφού δεν έχεις κάτι να προσφέρεις στη συζήτηση; φτάνει με τα τρολ πια.

Χαχαααα, και πάλι γελαω

Δεν θα σου δώσω λογαριασμό τι εχω και τι δεν εχω, άλλωστε δεν αφορά και το θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...