Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για κανενα λογο το ταξιδι αυτο

εχω κανει πολλα περισσοτερα χιλιομετρα με παπι, αλλα με παρεα για τον χαβαλε και απο μικρους επαρχιακους δρομους καναμε τουρ

περιττος κινδυνος, θα εισαι σαν σταματημενος ενω ολοι θα περνανε διπλα σου αεροπορια

φοβερη ταλαιπωρια που θα θες αλλες 2-3 μερες να συνελθεις

και λιωνεις το μηχανακι χωρις λογο

τα μονοκυλινδρα μηχανακια ακομα και κυβικα να εχεις τα σκοτωνεις οταν τα πας με σταθερο γκαζι

ψαξε καλα τις μεταφορικες και θα βρεις ακρη, ρωτα και αναποδα τα γραφεια που ειναι εδω στην ορφεως στην αθηνα που στελνουν προς τα πανω

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεχρι τη Χαλκιδα το πιο μακρινο (απο πειραια) εχω παει με παπι και ηταν απαλευτο :P εν τω μεταξυ θα αναφλεγει η παπια και να το δοκιμαζες

Δημοσ.

Μεχρι τη Χαλκιδα το πιο μακρινο (απο πειραια) εχω παει με παπι και ηταν απαλευτο :P εν τω μεταξυ θα αναφλεγει η παπια και να το δοκιμαζες

Αν το μηχανάκι δεν είναι πειραγμένο και δε το πας στα τέρμα δεν αναφλέγεται τιποτα. Το να μην είναι πειραγμένο συμπεριλαμβάνει να έχει τις ποδιές του και τα εξαρτηματά του μαμα. Θα πηγαίνει μέχρι να μείνεις απο βενζίνη. Έχω κάνει 200 χιλιόμετρα με μια στάση με 50ρι δίχρονο και πάνω από 300 με μια στάση για ανεφοδιασμό με παπί. Αυτές τις μούφες περι κολλημάτων, φωτιάς και τα λοιπα είναι ουρμπανιες που τα βγαζουν οσοι δε ξέρουν να χειριστουν τα μηχανήματά τους.

• Like 2
Δημοσ.

Οι μεταφορικες κατα πασα πιθανοτητα σε απορριπτουν γιατι δεν θα κανανε ενα τετοιο δρομολογιο μονο για ενα μηχανακι.Το καλυτερο ειναι να πετυχεις καποια μεταφορικη που να εχει ηδη δρομολογιο για θεσσαλονικη και τοτε θα ενδιαφερθουν λογικα.Την λυση του πλοιου την σκεφτηκες;

Δημοσ.

Οι μεταφορικες κατα πασα πιθανοτητα σε απορριπτουν γιατι δεν θα κανανε ενα τετοιο δρομολογιο μονο για ενα μηχανακι.Το καλυτερο ειναι να πετυχεις καποια μεταφορικη που να εχει ηδη δρομολογιο για θεσσαλονικη και τοτε θα ενδιαφερθουν λογικα.Την λυση του πλοιου την σκεφτηκες;

Eγώ θα του έλεγα να σκεφθεί κ ελικόπτερο ή κανα C-130 του στρατού αν έχει χώρο...

Δημοσ.

Eγώ θα του έλεγα να σκεφθεί κ ελικόπτερο ή κανα C-130 του στρατού αν έχει χώρο...

Εσυ πες του να σκεφθει και την λυση του διαστημοπλοιου ή του διακτινισμου...

Δημοσ.

Μα ρε φιλε, μεταφορά από Αθήνα, Θεσσαλονίκη με ΠΛΟΙΟ? Δε πάει στα νησία, στη Β. Ελλάδα πάει. Αν πάρει τηλέφωνο με τη σειρά στην Ορφέως στο Μοσχάτο όλο κ κάποιο δρομολόγιο θα υπάρχει...

Δημοσ.

Προσφατα που εκανα Λευκαδα-Θεσσαλονικη με Κτελ,είδα μηχανακι στο χωρο των αποσκευων δεμένο με σχοινι, (για να μην παει πουθενα),δεν ξερω αν ηταν κανενος οδηγου,αλλα δεν χανεις και τιποτα να ρωτήσεις.

Δημοσ.

δεσε το μηχανακι πισω απο το λεωφορειο του κτελ.ανεβα επανω βαλε νεκρα και πηγαινε ετσι.

μηδεν κοστος εμπειρια ανεκτιμητη.

αμα δεν σου αρεσει το κτελ βρες αλλο οχημα να σε παει ετσι.

• Like 1
Δημοσ.

Πλοίο δεν πάει απευθείας Θεσσαλονίκη, και σκέφτηκα να το στείλω Μυτιλήνη σε κάτι συγγενείς και αυτοί να το βάλουν από εκεί για επάνω αλλά είδα ότι έχει 1 δρομολόγιο κάθε εβδομάδα με ένα ferry (στο ιντερνετ, δεν πήρα κάποιο τηλ για επιβεβαίωση).

Τελικά βρήκα μια μεταφορική με 80 ευρώ και έχει και βάση για να μπει το μηχανάκι, δε το πετάνε χύμα σαν εμπόρευμα.

http://www.grammadas.gr/contact-us αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, με κάποιες ειδικά γέλασα αρκετά, keep it up :D

• Like 1
Δημοσ.

Ο πιο οικονομικος τροπος ειναι να το πας οδικως αλλα ειναι πολυ κουραση με το 125 και θα πηγαινεις και δε θα φτανεις... Μετα μεταφορικη γιατι πραγματι ο ΟΣΕ δεν κανει τετοιες μεταφορες πια. Ολα αυτα τα λεω γιατι ενας φιλος μου ηταν ακριβως στην ιδια κατασταση και τελικα πηρε μεταφορικη. Δε θυμαμαι ποσο εδωσε αλλα θα ρωτησω να μαθω.

Δημοσ.

Πλοίο δεν πάει απευθείας Θεσσαλονίκη, και σκέφτηκα να το στείλω Μυτιλήνη σε κάτι συγγενείς και αυτοί να το βάλουν από εκεί για επάνω αλλά είδα ότι έχει 1 δρομολόγιο κάθε εβδομάδα με ένα ferry (στο ιντερνετ, δεν πήρα κάποιο τηλ για επιβεβαίωση).

Τελικά βρήκα μια μεταφορική με 80 ευρώ και έχει και βάση για να μπει το μηχανάκι, δε το πετάνε χύμα σαν εμπόρευμα.

http://www.grammadas.gr/contact-us αν κάποιος άλλος ενδιαφέρεται.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, με κάποιες ειδικά γέλασα αρκετά, keep it up  :D

Θα το έχω υπόψιν για κάποιο φίλο. Εμένα όταν είχα κάνει αντίστοιχη μεταφορά το '08 μου είχαν χρεώσει 70 ευρώ άλλα το είχαν σχεδόν πεταμένο μέσα το σκούτερ πάνω μόνο στο διπλό σταντ. Ούτε ενα σχοινί δεν ειχαν βάλει. Οταν το πας δες σε παρακαλώ αν όντως έχουν βαση κ αν παίρνει κ μεγάλο σκούτερ. Γιατί σκέφτομαι του χρόνου που θα κατέβω να παραγγείλω το t-max της yamaha και θέλω οσο το δυνατόν πιο προσεκτική μεταφορική, γιατι αν μου το γρατσουνίσουν θα τους δαγκώσω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...