Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα!

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος και/ή οικονομικός τρόπος για να μεταφέρει κάποιος ένα μηχανάκι 125cc από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με μεταφορικές εταιρίες αλλά όλες θα με καλούσαν μετά για προσφορά κάτι που ποτέ δεν έγινε και γενικά δεν τους έβλεπα και πολύ πρόθυμους.

Με το τρένο από ότι διάβασα πλέον δεν γίνονται τέτοιου είδους μεταφορές.

Έχει κάνει κανείς πρόσφατα τέτοια μεταφορά και αν ναι πως και πόσο του κόστισε.

Ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε γίνονται με το τρενο; Ποση παρακμη αυτός ο ΟΣΕ πια... Εγώ θα τραβούσα μια μερα τη ταλαιπωρια και θα το πηγαινα οδικώς. Με 90 χιλιόμετρα δεξια λωριδα, ΛΕΑ, παραδρομος ε κάποτε θα έφτανες απλά θα καθυστερούσε πολύ με τις στασεις για να ξεπιαστείς. Πάντως αν δεν έχει οδική το μηχανάκι θα σε συμβούλευα να μη το επιχειρούσες...

Δημοσ.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω με μεταφορικές εταιρίες αλλά όλες θα με καλούσαν μετά για προσφορά κάτι που ποτέ δεν έγινε και γενικά δεν τους έβλεπα και πολύ πρόθυμους.

Μήπως επικοινώνησες με μεταφορικές που ΔΕΝ κάνουν το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη?

Δημοσ.

125cc μηχανάκι ο Βέγγος και δε ξέρω αν θα το πήγαινε 500+ χιλιόμετρα.

Όσες πήρα ήταν για μεταφορές ΣΕ Θεσσαλονίκη αλλά δεν πολύ θέλαν. Θα ξαναδοκιμάσω απλά είπα μήπως είχε να προτείνει κανείς καμία

Δημοσ.

125cc μηχανάκι ο Βέγγος και δε ξέρω αν θα το πήγαινε 500+ χιλιόμετρα.

Όσες πήρα ήταν για μεταφορές ΣΕ Θεσσαλονίκη αλλά δεν πολύ θέλαν. Θα ξαναδοκιμάσω απλά είπα μήπως είχε να προτείνει κανείς καμία

Το μηχανάκι παει εσύ δεν μπορείς να το πας, γιατί οι μηχανές θέλουν ο αναβάτης να έχει ψυχή, και 1000αρα να είχες πάλι μεταφορική θα έψαχνες.

• Confused 1
Δημοσ.

Ψυχή κ σκληρά οπίσθια μάλλον, σε πρόσφατο ταξίδι με 250άρι αυτό ήταν το μόνο μου πρόβλημα... θέλει στάση κάθε ~1.5 ώρα το πολύ, αλλά πήγαινα με 120-130, με παπάκι κ 90 δεν ξέρω αν θα την πάλευα και ήταν η μισή απόσταση :P

Μλκια αυτό με το τρένο πάντως, παλιότερα γινότανε και ήταν σχετικά οικονομικό... (~50€ Αθήνα - Ορεστιάδα για μηχανάκι)

Δημοσ.

πηγαινε σε μεταφορικη.τι περιμενεις;να ενδιαφερθουν αυτοι;αλλα μην πας σε αυτες που σε εγραψαν,ετσι για το γαμωτο.

Δημοσ.

Δοκίμασε και το Γεροδήμο να δεις αν πάει. Ειχα μετακομίσει ολόκληρο σπιτικό με αυτόν, απο Αθήνα σε Θεσσαλονίκη. Άλλα επιμένω ότι μπορείς να δαπανήσεις μια κυριακή (που δε θα εχει και πολλα φορτηγά) και να το πας. Η δεξια και η λεα είναι φιλες σου. Θέλει αρτια μέση και πολλές στάσεις. Εφοδιάσου με σαντουιτσάκια, καφεδάκι, mp3 και ξεκίνα.

Δημοσ.

Έχει κάνει κανείς πρόσφατα τέτοια μεταφορά και αν ναι πως και πόσο του κόστισε.

Μάλλον το προσπεράσατε αυτό οι περισσότεροι αλλά πιστοί στο πνεύμα του insomnia...

Αν ήθελα να το πάω μόνος μου δε θα έκανα καν το post, εκτός αν όντως πιστεύατε ότι διαβάζοντας τις απαντήσεις σας ξαφνικά θα άλλαζα γνώμη.

"Έλα μωρέ αφού το λέει και ο NikosKallithea θα πάω!"

Anyway ευχαριστώ για τις απαντήσεις και αν όντως έχει μεταφέρει κάποιος μηχανάκι για επάνω let me know how.

Δημοσ.

Μάλλον το προσπεράσατε αυτό οι περισσότεροι αλλά πιστοί στο πνεύμα του insomnia...

Εδώ εσύ προσπέρασες αυτό που εσύ ο ίδιος έγραψες:

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος και/ή οικονομικός τρόπος για να μεταφέρει κάποιος ένα μηχανάκι 125cc από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

Ε σε αυτό σου απάντησαν, ο πιο αξιόπιστος και/ή οικονομικός τρόπος είναι καβάλα.

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ εσύ προσπέρασες αυτό που εσύ ο ίδιος έγραψες:

Ε σε αυτό σου απάντησαν, ο πιο αξιόπιστος και/ή οικονομικός τρόπος είναι καβάλα.

My bad τότε, θεώρησα αυτονόητο να μην θέλει/μπορεί κάποιος να κάνει ταξίδι με 80 χλμ/ώρα πάνω σε ένα παπάκι για τουλάχιστον 6 ώρες.

Μάλλον δεν έχω ψυχή ;)

• Like 2
Δημοσ.

My bad τότε, θεώρησα αυτονόητο να μην θέλει/μπορεί κάποιος να κάνει ταξίδι με 80 χλμ/ώρα πάνω σε ένα παπάκι για τουλάχιστον 6 ώρες.

Μάλλον δεν έχω ψυχή ;)

Ok, τώρα που το ξεκαθάρισες θα σου απαντήσω και εγώ με τη σειρά μου πως ο πιο οικονομικός τρόπος είναι με μεταφορική. Κόστος minimum 50€.

ΥΓ

Με παπάκι ούτε εγώ θα έκανα τέτοιο ταξίδι, μόνο με κανα street μεγάλου κυβισμού.

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχω ψυχή ;)

6 ωρες θα είναι η καβάλα. Αλλες 6 (ωρες) θα είναι οι στάσεις για παπι. Αλλιώς δε θα εχεις λεκάνη όταν φτάσεις πάνω...

Δημοσ.

Εγώ χαριτολογώντας το είπα (νόμιζα η φράση "σκληρά οπίσθια" είναι ενδεικτική περιπαικτικού ύφους) και εμένα το ταξίδι ήταν το μισό (~250 χλμ) και ήδη αρχίζω και σκέφτομαι να πάρω μεγαλύτερο για ταξίδια (αλλά είναι οικονομικό το άτιμο, δεν ξέρω αν θέλω να το δώσω).

Το είπα άλλωστε ότι ούτε εγώ θα την πάλευα με παπάκι, απλά λίγο-πολύ την απάντηση την έδωσες μόνος σου (μεταφορικές και πρήξιμο στα τηλέφωνα) οπότε κουβέντα κάνουμε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...