Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ  Στέλιο.  Θα περιμένω τον λογαριασμό και ανάλογα θα πράξω. Εγώ υπολόγισα  άνω του 1000αρικου  τον λογαριασμό. Αν είναι μέχρι 350 ευρώ που λες τότε θα το αφήσω ως έχει γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον..

ΥΓ. Τα υπολόγισα βάσει αυτού: https://www.eydap.gr/userfiles/47614413-661a-4fba-ba7c-a14f00cfa261/Timologio_EYDAP.pdf

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε συ για 170 κυβικα ανω του χιλιαρικου δεν παιζει γ κανενα λογο.

Αν ηταν ετσι ο ανθρωπος που σου ειπα θα του ειχε ερθει 20.000€ :) :P

Ειπαμε εβαλαν πιο ακριβο το κυβικο η ευδαπ αλλα οχι κ ετσι.

Περιπου εκει πιστευω να δωσεις που σου ειπα. Οσο γ το αν θα το πληρωσεις η θα το αφησεις καβαντζα γ καμια αλλη στραβη ειναι δικια σου επιλογη ;) (εγω το ιδιο με εσενα θα εκανα παντως)

Βασικα περιμενε να δεις ποσο θα σ ερθει ακριβως,και μετα αναλογως τα οικονομικα σου πραττεις.

Κριμα παντως που σου εκατσε τετοια στραβη.πεταμενα λεφτα ρε γαμωτο. Αλλη φορα να κλεινεις τον διακοπτη στο καζανακι αν λειπεις πολλες μερες απο το σπιτι η τον γενικο του σπιτιου γ ολο το νερο ωστε να εισαι ησυχος.

Ετσι ακριβως.... Για 3-4 κυβικα δεν μου εκαναν εκπτωση αλλα ουτε αποδειξη επισκευης ηθελαν ουτε ελεγχο εκαναν .

Ναι οταν ειναι λιγοτερο απο κυβικο/μερα θεωρειται στα ορια του φυσιολογικου.

Δημοσ.

Και το είχα δει το καζανάκι που έτρεχε.. Το έφτιαχνα και ξαναχάλαγε . Και ο βλαξ δεν έκλεισα τον διακόπτη τον Αύγουστο που έλειπα. Τέλος πάντων..Υγεία και καλή καρδιά..

Στέλιο να είσαι καλά..

Πάμε τώρα στις προσφορές.. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...