louben Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 ΠΑιδια μια ερωτηση. Θελω να συνδεσω καινουργια τηλεοραση μεσω passthrough powerline, με το οικιακο μου δικτυο. Επειδη απο την ιδια πριζα θα παιρνει η τηλεοραση τοσο ρευμα οσο και ιντερνετ, θα υπαρχει προβλημα, τοσο στην ποιοτητα του ιντερνετ οσο και στην ασφαλεια της τηλεορασης απο υπερτασεις κτλ? Το εχει δοκιμασει κανεις?Εντυπωσεις?
petasis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Εγώ έχω δώσει δίκτυο σε έναν εκτυπωτή με powerline. Έχω μείνει ευχαριστημένος. Με το ρεύμα δεν τίθεται θέμα. Το θέμα είναι αν αρκεί για streaming. To 8030P της TP-Link είχα αγοράσει.
louben Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 ποσο ειναι οκ για streaming? Δε στριμαρω ταινιες, απλα browsing,youtube (στην τηλεοραση κτλ).
isay Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ειναι σχεδον ανεξαρτητα πραγματα και αν εχεις δυσλειτουργίες θα ειναι πρακτικά αμελητεες και μη ανιχνευσιμες. Για την ποιοτητα του internet κανενα προβλημα, αλλά για τις προστασίες υπερτασης δε θα εχεις καμια προστασία γιατί τα powerlines δεν ειναι και επιτηρητές τάσης. Αν θες και ethernet internet και προστασία υπερασης, τοτε ΜΕΤΑ τo passthrough powerline θα βαλεις προστασία υπερτασης (ακομα κι αν πανω στo powerline) και εκει θα συνδεσεις την τηλεόραση. Δηλαδη η σειρα θα ειναι Τοιχος -> πριζα ->passthrough powerline->προστασία υπερτασης-> καλωδιο ρευματος τηλεορασης. Για το internet θα ειναι Τοιχος -> πριζα ->passthrough powerline->καλωδιο δικτου τηλεορασης 1
louben Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 εχω ηδη στην τηλεοραση ενα πολυπριζο APC κατα της υπερτασης. Αν το καρφωσω στο passthrough δηλαδη ειμαι οκ απο τις υπερτασεις? Προσωρινο μετρο βεβαια, μεχρι να αποφασισω να βαλω επιτηρητη τασης στο σπιτι. Και κατι ακομη. Με το 500αρι ειμαι οκ (για browsing και youtube κυριως, δε στριμαρω ταινιες).
isay Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω σου έγραψα ποια θα ειναι η συνδεσμολογία. Το αν και πως θα εισαι καλυμμένος απο υπερτάσεις ειναι αλλη κουβέντα που εχει να κάνει με τον εξοπλισμο προστασίας. Δική μου γνώμη ειναι οτι προστασία εχεις μονο με καλο ups που εχει avr. Δηλαδή για μενα δεν ειναι σοβαρη προστασία μια απλή αντικεραυνική ασφάλεια κενου. Ειναι ακριβό placebo
louben Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω σου έγραψα ποια θα ειναι η συνδεσμολογία. Το αν και πως θα εισαι καλυμμένος απο υπερτάσεις ειναι αλλη κουβέντα που εχει να κάνει με τον εξοπλισμο προστασίας. Δική μου γνώμη ειναι οτι προστασία εχεις μονο με καλο ups που εχει avr. Δηλαδή για μενα δεν ειναι σοβαρη προστασία μια απλή αντικεραυνική ασφάλεια κενου. Ειναι ακριβό placebo Thanks για την απαντηση. Δε μιλησα μονο για αντικεραυνικη προστασια αλλα για κατι τετοιο. http://www.kafkas.gr/proionta/ilektrologiko-yliko/iliko-ragas/elenchos/epitirites-ragas/epitirites-tasis/hager-monofasikos-epithp-tashs-eu102_96612/ με ολα τα παρελκομενα. Απλα χρειαζεται πρωτα ενισχυση η γειωση και λεω να ξεκινησω απο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα