Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με τα trophies του ps3 γιατί ψάχνω να βρω μια λύση και δε μπορώ.

Όταν πρωτοπήρα το ps3 έπαιζα offline, δεν έκανα ποτέ account στο psn, γενικότερα δεν συνδέθηκα ποτέ στο ιντερνετ.

Αγοράζοντας το ps4 έκανα account κανονικά κλπ και παρατήρησα στα  trophies φίλων μου ότι είναι συγχρονισμένα και του ps3.

Μετά από αρκετά χρόνια λοιπόν άνοιξα ξανά το ps3, έκανα login με το account μου κανονικά και προσπάθησα να συγχρονίσω και γω ότι trophies είχα μαζέψει τότε παίζοντας offline αλλά δε βρήκα κάποιο.

Η ερώτηση μου είναι βασικά αν υπάρχουν trophies από τότε και πως μπορώ να τα συγχρονίσω στον λογαριασμό μου. Έκανα sync και από το online mode και από το offline mode αλλά τίποτα. Χρειάζεται μήπως να τρέξω τα παιχνίδια στη κονσόλα; Ή δεν υπάρχει καμμία λύση και ψάχνω άδικα.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το PS3 είχε trophies μετά το 2008. Παιχνίδια πριν από το 2008 ή δεν είχαν trophies ή πρόσθεσαν trophies με patch μετά την κυκλοφορία του 2.40 firmware. Αν τα παιχνίδια που είχες παιξει είχαν trophy θα πρέπει να βρίσκονται ακόμα στο PS3 σου. Αν θυμάσαι τι είχες παίξει μπορούμε να δούμε αν είχαν trophy. Πχ το Ninja Gaiden Sigma δεν είχε κανένα trophy γιατί βγήκε πριν το 2.40 firmware.

Επίσης κάτι έξτρα, ότι trophy κερδίζεις χωρίς να έχεις περασμένο PSN account δεν θα εμφανίζει ημερομηνία και ώρα που το κέρδισες.

Δημοσ.

ναι φυσικά και θυμάμαι, gta iv, nfs undercover, lost via domus, pro 09 και 10. 

Έκανα ένα τεστ, έτρεξα το lost, έκανα ότι update είχε κλπ αλλά δεν άλλαξε κάτι με τα trophies, βασικά απ'ότι κατάλαβα μάλλον δεν έχει

γιατί μετά έβαλα το προ 10 και μου εμφάνισε ότι trophies έχει το παιχνίδι απλά δεν είχα κανένα (0%).

Δε ξέρω ίσως γίνεται κάτι με τα saves κλπ, δεν το έχω δουλέψει πολύ το ps3 για να μπορέσω να εξηγήσω τι ακριβώς βλέπω στα save data.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...