johnyb98 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Καλημέρα. Έχω ένα smartphone, και σε αυτό μία cosmokarta. Ούτε what's up, ούτε τίποτα. Μία απλή κάρτα. Δεν έχει γίνει αυτό που θα περιγράψω στη συνέχεια με τον pin. Απλά, ήθελα να το μάθω. Εάν δώσω 3 φορές λάθος pin όταν το ανοίγω, νομίζω η κάρτα κλειδώνει. Μετά, υπάρχει ένας κωδικός που λέγεται, αν δεν κάνω λάθος, puk, για να την ξεκλειδώσει, και να μπορέσεις να δοκιμάσεις και πάλι με pin. Αυτόν τον κωδικό, δεν τον έχω. Η κάρτα είναι 10+ ετών. Όταν την είχα αγοράσει τότε, σε κάποια, αν θυμάμαι καλά, συσκευασία, με manual, που κάπου εκεί μέσα πρέπει να έχει καί αυτόν τον δεύτερο κωδικό, αυτή λοιπόν η συσκευασία ΊΣΩΣ βρίσκεται κάπου καταχωνιασμένη στο σπίτι. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να ψάξω. Πρώτον, δεν νομίζω να τη βρω, και δεύτερον δεν είναι σίγουρο ότι υπάρχει. Αλλά, δεν ξέρω εάν είναι σίγουρα σωστά αυτά περί pin και puk ή εάν λέγεται κάπως αλλιώς. Μπορείτε να μου δώσετε 1-2 πληροφορίες για όλα αυτά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Εάν φτάσεις σε αυτό το σημείο πας σε κατάστημα cosmote και στο ξεκλειδώνουν εάν επιβεβαιώσουν με τα στοιχεία σου ότι είναι δική σου η κάρτα. ή πας από τώρα και σου δίνουν λύση.
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Παίρνεις τηλέφωνο (πχ κοσμοτέ αν έχεις κοσμοτέ) και τους λες ότι μας έγραψες. Απλά πρέπει να επιβεβαιώσουν πως είσαι ΕΣΥ ο κάτοχος ώστε να σου δώσουν το PUK. Εάν φτάσεις σε αυτό το σημείο πας σε κατάστημα cosmote και στο ξεκλειδώνουν εάν επιβεβαιώσουν με τα στοιχεία σου ότι είναι δική σου η κάρτα. ή πας από τώρα και σου δίνουν λύση. Δεν χρειάζεται να πάει. Το έκανα στην κάρτα της μάνας μου τηλεφωνικά. (Cosmote έχει) τώρα για τις υπόλοιπες δεν ξέρω αν πρέπει να πας. 1
stelios18120 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Τηλεφωνικα γινεται Παρε και δωσε τα στοιχεια σου και θα βγαλεις ακρη
saruman123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2017 Πήγαινε στον ΓΕΡΜΑΝΌ με ταυτότητα και πες έχασε την κάρτα και θέλω να μου βγάλατε άλλη με τον ιδιο αριθμό. Αυτή θα ελέγξουν αν όντως είναι δικό σου και θα σου δώσουν επιτόπου άλλη sim ,με την μόνη διαφορά ότι θα πληρώσεις 5€. Αν έχεις και λεφτά μέσα πες τους να σου κάνουν και μεταφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα