Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στα μέλη! Έχω βρει ένα dk2 μεταχειρισμένο σε καλή τιμή. Δε θέλω να δώσω 400+ για το cv1. Θέλω να παίζω κυρίως ets2 , assetto corsa κλπ με win 10. Αξίζει περίπου στα 100€; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι και οχι. Αν το βρηκες φθηνα (200-250) αξιζει κατα μια αποψη. Ειμαι κατοχος DK2 και αυτη την περιοδο εχω φαει κολλημα με το Alien Isolation σε VR.

Εχω δει αρκετες φορες το CV1 σε φιλο και ειναι καλυτερο, αλλα πιστευω οτι δεν ειναι χαωτικη η διαφορα.

Δεν εχω προβλημα με την αναλυση και μου αρεσει πολυ η Oled οθονη και το μαυρο. Επισης λογο χαμηλοτερης αναλυσης και refresh rate τρεχει καλυτερα σε μεσαιας κλασης συστηματα.

Το προβλημα; Η ελλειψη touch controls. Πλεον τα περισσοτερα παιχνιδια θελουν τα touch για να δουλεψουν (ειτε Vive, ειτε Oculus). Οποτε και εχεις μεγαλο θεμα να βρεις νεους τιτλους.

Αν σε ενδιαφερουν κυριως Forza, Elite Dangerous, Vorpx και γενικοτερα καθιστικες εμπειριες ακομα δεν ειναι κακα παντως.

Βεβαια για να μην σε παρω και στον λαιμο μου, μπορει αυριο με ενα update η oculus να τερματισει την υποστηριξη του στο oculus home. Οποτε και μετα θα παιζεις μονο με Steam VR. Οποτε αν το αγορασεις μην ψωνισεις τιποτα απο Oculus Store.

Edit: Δες και ενα προσφατο video που εχω φτιαξει με το Dk2:

https://www.youtube.com/watch?v=rmx3hAmtDyQ

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Από ότι έχω ακούσει αντί για touch controls μπορείς να χρησιμοποιήσεις ps move. Αλλά ούτως ή άλλως μόνο racing παιχνίδια θα παίζω με τιμονιερα. Γνωρίζεις αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με τα win10;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Από ότι έχω ακούσει αντί για touch controls μπορείς να χρησιμοποιήσεις ps move. Αλλά ούτως ή άλλως μόνο racing παιχνίδια θα παίζω με τιμονιερα. Γνωρίζεις αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με τα win10;

Κανενα προβλημα, λειτουργει αψογα, αρκει να βαλεις το Oculus και την καμερα σε USB 2.0 ports. Αν τα βαλεις σε 3.0 καποιες φορες δεν αναβει η οθονη και θελει restart το PC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...