filarhos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 9 hours ago, satsok2 said: Για να μην ανοίγω αλλο thread. Εχω αυτοκίνητο 20ετιας+ με καλή συντήρηση (στεγασμενο, με 7-8κ χμ/ετος, τακτικα σερβις κλπ) αν και σκοπευω να αλλαξω μεσα στο έτος. Τα λαστιχα μου ειναι 4-5 ετων, και αν και με λιγα χμ (~20κ) θα χρειαστουν αλλαγη. Θα χρειαστεί να κανω κάποια ταξιδια το καλοκαιρι (~2000χμ) κ το αμαξι θα παραμεινει σε χρηση στην οικογένεια και για την πολη (<500-800χμ το μηνα). Σε λάστιχα (185/55/15 αν θυμάμαι σωστά) ήμουν παντα ευχαριστημένος με Bridgestone. Προσφατα σε σερβις και σε μια ευθυγραμμιση μου ελεγαν οτι το αμαξι φαινεται αψογο και αν αλλαξω λαστιχα εχω επιλογη μαρκας (πχ Bridgestone) με 400+ ή καποιας θυγατρικης, απο 250-300. Συζητουσα με ενα φιλο κ ελεγε οτι με ελαστικά θυγατρικής, δεν ηταν τοσο ευχαριστημένος. Ποια η εμπειρια σας; Επισης, μπορεί κάποιο φτηνο ελαστικό, να το πληρωσω σε καταναλωση καυσιμου; Ξαναλεω οτι το αμαξι θα μεινει σε κινηση. Μπορείς να δεις και τις διαστάσεις 195/55/15 και την σίγουρα φτηνότερη 195/50/15. Έχουν μικρή διαφορά ~1.5% αλλά σε τιμή μπορεί να είναι και 100€ λιγότερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα