Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα petlas τα έβαλα πριν από λίγους μήνες σε ένα κορσα,η διαφορά με τα Michelin ήταν 70 ευρώ και ο λαστιχάς μου μίλαγε με ενθουσιασμό για αυτά και τελικά τα έβαλα.

Τα αμάξι λοιπόν μόλις ξεπερνούσα τα 130 χλμ είχε τρέμουλο στο τιμόνι,αμέσως κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τα λάστιχα.Για να μην πολυλογώ με το τι έγινε τα ελαστικά ήταν στραβά,ο έμπορος έκανε την πάπια στην αρχή αλλά τελικά τα πήρε πίσω και έβαλα Michelin.

Στις μικρες διαστάσεις μπορει η διαφορα να ναι μικρη, για συγκρινε τα ιδια ελαστικα στις 17/18αρες που τα michellen στις μεγαλες διαστασεις υστερουν.

Παλι θα εβαζα barum( continental) παρα την ιδια εταιρια continental

Δημοσ.

Τα αμάξι λοιπόν μόλις ξεπερνούσα τα 130 χλμ είχε τρέμουλο στο τιμόνι

Αυτό δείχνει ότι θέλει ευθυγράμμιση.

Για λάστιχα αυτή την εποχή, έχουν εξαιρετικές τιμές στην ελλάδα τα toyo proxes cf2.

Καλά λάστιχα και τσάμπα τιμή.

Τα βρίσκεις (με ψάξιμο , αττική πάντα) 260 ευρώ 4αδα σε 205/55/16 και 320 4αδα σε 225/45/17 .

Τοποθετημένα κομπλέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό δείχνει ότι θέλει ευθυγράμμιση.

Ξέρεις καλύτερα εσυ δηλαδή από αυτούς που έβαλαν τους τροχούς σε μηχάνημα ζυγοστάθμισης και είδαν ότι είναι στραβά τα ελαστικα?

Παρεπιπτόντως όταν το αμάξι θέλει ευθυγράμμιση αλλά συμπτώματα έχει,το τρέμουλο στο τιμόνι μετά από κάποια χιλιόμετρα σημαίνει οτι οι τροχοί δεν έχουν ζυγοσταθμιστει σωστα.

Επεξ/σία από moure
Δημοσ.

Ένας γνωστός μου βρήκε από πηγή (πόσο σιχαίνομαι τον συγκεκριμένο όρο...), 4δα ελάστικά καινούρια 195/60-15 για VW Passat 129 ευρώ και μου λέει ευκαιρία... Εγώ του είπα ότι μάλλον θα είναι μούφες τίποτα ανακατασκευασμένα γυαλισμένα ,η γνώμη σας;

Δημοσ.

Ένας γνωστός μου βρήκε από πηγή (πόσο σιχαίνομαι τον συγκεκριμένο όρο...), 4δα ελάστικά καινούρια 195/60-15 για VW Passat 129 ευρώ και μου λέει ευκαιρία... Εγώ του είπα ότι μάλλον θα είναι μούφες τίποτα ανακατασκευασμένα γυαλισμένα ,η γνώμη σας;

Τα λάστιχα φαίνεται αν είναι καινούργια, επίσης έχουν ημερομηνία κατασκευής πάνω.

Το σημαντικότερο πάντως δεν το γράφεις, τι λάστιχα είναι? Αν πρόκειται για τρίτης κατηγορίας(τούρκικα-κινέζικα) τόσο περίπου έχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Θα το έγραφε εαν ηξερα κι αυτός . Πάντως μου είπε κνεζικα δεν είναι. Θα βάζατε εσείς τετοια λάστιχα;

Δημοσ.

τι πατε και βαζετε για 50 ευρω το πολυ διαφορα λαστιχα που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους.τα επωνυμα ειναι καλυτερα και επισεις πιο οικονομικα γιατι βαστανε στον χρονο.ετσι και αλλιως στην τριετια απο την ημερα παραγωγης θελουν πεταμα.τα φτηνα πιο γρηγορα.

Δημοσ.

Εγω έβαλα Fulda σε BMW E36  225/R45/17 μου τα άφησε 400€ Απο κάτι μεταχειριμένα που είχα βάλει έτσι για λύση ανάγκης μιλάμε σα να οδηγάω νέο αυτοκίνητο. Δεν την γνώριζα την μάρκα και ήμουν λίγο σκεπτικός, αλλά τα δοκίμασα και με βροχή και όπως μου είχε πει αυτός είχαν άψογη αντίδραση. 

Δημοσ.

ειναι  καλα τα fulda τα ειχα στην 159.στην βροχη ειναι αληθεια πατανε πολυ καλα.για οικονομικα ειναι πολυ καλα.τα πιο αχρηστα που ειχα βαλει ειναι τα μισελεν που ειχα στο rx8.570 ευρω .ειχα βαλει τα michelin primacy 3 που ηταν για ταχυτητα.σε στεγνο δρoμο ειδικα καλοκαιρι απιστευτο κρατημα.σε βρεγμενο τετοιο χαλι λαστιχο δεν εχω ξαναδει.το πολυ με 100 πηγαινα.τωρα βαζω bridgestone.στην βροχη που με ενδιαφερει πιο πολυ ειναι καλα.

Δημοσ.

τι πατε και βαζετε για 50 ευρω το πολυ διαφορα λαστιχα που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους.τα επωνυμα ειναι καλυτερα και επισεις πιο οικονομικα γιατι βαστανε στον χρονο.ετσι και αλλιως στην τριετια απο την ημερα παραγωγης θελουν πεταμα.τα φτηνα πιο γρηγορα.

Αν δεν βγουν τα λινά έξω δεν υπάρχει λόγος να αλλάζεις λάστιχα:P

Δημοσ.

Εγω έβαλα Fulda σε BMW E36  225/R45/17 μου τα άφησε 400€

Σε αυτή τη διάσταση που είναι πολύ εμπορική και έχουν πολύ καλές τιμές τουλάχιστον στην αττική,

βρίσκεις φθηνότερα τα toyo proxes cf2 στα 360 ευρώ η 4άδα τοποθετημένα.

Εγω έβαλα Fulda σε BMW E36  225/R45/17 μου τα άφησε 400€

Σε αυτή τη διάσταση που είναι πολύ εμπορική και έχουν πολύ καλές τιμές τουλάχιστον στην αττική,

Δημοσ.

Αν δεν βγουν τα λινά έξω δεν υπάρχει λόγος να αλλάζεις λάστιχα :P

σωστος.επισεις στον ενα τροχο να εχεις βαλει την ρεζερβα. B) .

• Like 1
Δημοσ.

Περιοχή Κοζάνης τα έβαλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...