Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Ποιος θα θα φάει τον night King δεν μπορεί να τον αντιμετώπιση κάνεις. 

Σε αυτό πιστεύω θα παίξει μεγάλο ρόλο ο Bran. Κάτι από το παρελθόν στο origin story του Night King πρέπει να είναι το weak spot του.

To GOT μας έχει δείξει ότι όλοι χαρακτήρες μαζί με τα προτερήματα τους έχουν και κάποια ελαττώματα. Ο Night King φαίνεται μέχρι στιγμής ανίκητος, αλλά δεν νομίζω να κρατήσει μέχρι το τέλος. Δεν λέω ότι απαραίτητα θα νικήσουν τον Night King στο τέλος, αλλά θα είναι κοντινό το αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ξερουμε μεχρι τωρα σχετικα με τους πρωταγωνιστες

- Σερσει: αν ειναι σωστη 100% η προφητεια, θα πεθανει απο το χερι του μικροτερου αδερφου. ΟΜΩΣ, το κομματι αυτο δεν το εδειξε ποτέ η σειρά, αλλά υπαρχει μονο στα βιβλια. Γιατι;

- Ντενέρις: οι δρακοι της ξερουν πότε βρισκεται σε κινδυνο και την προστατευουν, βλ Daznak's Pit Meereen

- Night King: τον δημιουργησαν τα παιδια του δασους απο δρακογυαλο και μαλλον, μονο με αυτο σκοτωνεται. Bonus point, αν πεθανει αυτος μαλλον πεθαινει και ολο το army of the dead.

- Τζον: Θα πεθαινε απο την κουνια, αν δεν τον εμφανιζε σαν δικο του μπασταρδο ο Νεντ.

Εγω απο αυτα καταλαβαινω οτι μονο η Ντενερις εχει καλες πιθανοτητες να τη βγαλει ζωντανη.😜

Δημοσ.

Night King μόνο ο bran μπορεί κανει κάτι. Νταινερυς έχει σκοτώσει και, δύο άτομα την οικογένεια του σαμ και δεν νομίζω να έχει καλό τέλος. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mary είπε

Τι ξερουμε μεχρι τωρα σχετικα με τους πρωταγωνιστες

- Σερσει: αν ειναι σωστη 100% η προφητεια, θα πεθανει απο το χερι του μικροτερου αδερφου. ΟΜΩΣ, το κομματι αυτο δεν το εδειξε ποτέ η σειρά, αλλά υπαρχει μονο στα βιβλια. Γιατι;

-

To εδειξε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thomasG4 είπε

Σε αυτό πιστεύω θα παίξει μεγάλο ρόλο ο Bran. Κάτι από το παρελθόν στο origin story του Night King πρέπει να είναι το weak spot του.

To GOT μας έχει δείξει ότι όλοι χαρακτήρες μαζί με τα προτερήματα τους έχουν και κάποια ελαττώματα. Ο Night King φαίνεται μέχρι στιγμής ανίκητος, αλλά δεν νομίζω να κρατήσει μέχρι το τέλος. Δεν λέω ότι απαραίτητα θα νικήσουν τον Night King στο τέλος, αλλά θα είναι κοντινό το αποτέλεσμα.

Μπορέι να δούμε Μπραν προσπάθει να ελέγξει τον ζόμπι δράκο.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mary είπε

Δεν λέει και πολλά πράγματα αυτό. Η προφητεία λέει "valonqar", που σημαίνει απλά μικρός αδερφός. Θα μπορούσε να είναι ο Tyrion, αλλά και ο Jaime βγήκε μετά την Cercei, άρα μπορεί να θεωρηθεί κι αυτός μικρός αδερφός. Επίσης δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι θα είναι ο δικός της μικρός αδερφός, μπορεί να είναι κυριολεκτικά οποιοσδήποτε μικρός αδερφός.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε

To εδειξε.

Δεν το έδειξε. Το είδα ξανά πρόσφατα. Όλοι αυτό νομίζουν αλλά δεν το έδειξε.

Η σκηνή :

Εδώ δείχνει και λίγο μετά, για να μην με πείτε ότι στο βίντεο απλά το κόψανε :

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, billpao είπε

Δεν ξέρω αν το έχει ξαναποστάρει κάποιος αυτό , αλλά αν συμβέι κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ ωραιο τέλος:

Καλή εκδοχή, θυμίζει φάση Lost που κυκλοφορούσαν απίστευτα ωραία σενάρια για το τέλος, αλλά οι σεναριογράφοι τελικά μας ξενέρωσαν απίστευτα 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλω να σας σποιρελιασω αλλά μου ήρθε φλασια πως πέρυσι τους ειχαν "πιασει" να γυριζουν την σκηνή με τη μεγάλη μάχη. Έψαξα και βρήκα το άρθρο που διάβασα και

εδώ φαίνεται πως το winterfell έχει αρπάξει φωτιά.

CapturePNG.png

https://www.belfastlive.co.uk/news/tv/game-thrones-fire-set-part-14232202

Το άρθρο και η φώτο είναι από το Φεβρουάριο 2018

Επεξ/σία από mary
Δημοσ.
11 ώρες πριν, mary είπε

Δεν θέλω να σας σποιρελιασω αλλά μου ήρθε φλασια πως πέρυσι τους ειχαν "πιασει" να γυριζουν την σκηνή με τη μεγάλη μάχη. Έψαξα και βρήκα το άρθρο που διάβασα και

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

εδώ φαίνεται πως το winterfell έχει αρπάξει φωτιά.

CapturePNG.png

https://www.belfastlive.co.uk/news/tv/game-thrones-fire-set-part-14232202

Το άρθρο και η φώτο είναι από το Φεβρουάριο 2018

Δες το λες και spoiler μιας και από τα trailer το βλέπουμε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, coffeex είπε

Δες το λες και spoiler μιας και από τα trailer το βλέπουμε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει. 

Στο τρέιλερ θυμάμαι που το έδειχνε χιονισμένο όχι καμμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...