Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα εξαιρετικο εισαγωγικο επεισοδιο που μας προϊδεαζει για μεγαλα πραγματα. Καταπιαστηκε στην κυριολεξια με ολα τα μετωπα σε ολο το westeros και τα πηγε ενα βημα πιο κοντα σε αυτο που ερχεται χωρις να κανει κοιλια η να πεσει σε ρυθμο. Πολυ καλο το recap στην αρχη του επεισοδιου οπως και το intro που αλλαχτηκε φετος μιας και ειχαμε το ιδιο 7 χρονια. Το ολο theme της σειρας σε βγαζει ενα δεος και αυτο ελαχιστες σειρες το εχουν καταφερει μεχρι σημερα. Ποιος περιμενει μια βδομαδα τωρα. 

• Like 3
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mονο 6 επεισοδια στη τελευταια σαιζον και τελος , μολις τωρα το τσεκαρα,γιατι νομιζα εσφαλμενα οτι θα ειναι 8 τα επεισοδια...ενα μεγαλο κεφαλαιο κλεινει για ολους εμας τους φανατικους της σειρας. Το πρωτο επεισοδιο καλο για να μας ξαναβαλει στο κλιμα.

Επεξ/σία από afterhours
  • Like 1
Δημοσ.

Πάντως είναι λίγα τα 5 επεισόδια που απομένουν για να υπάρξει μεγάλη πλοκή στο όλο story. Το επόμενο θα είναι η μάχη του Winterfell και το πολύ -πολύ να δούμε και λίγα ψιχουλάκια πλοκής. Μετά θα χρειαστεί κι άλλη μια μεγάλη μάχη τουλάχιστον και ίσως μια μισή προς το φινάλε.. ε, δεν έμεινε και τίποτα για να δείξει ιστορία για τόσους χαρακτήρες που υπάρχουν. Γι' αυτό πιστεύω θα απογοητευτούμε στάνταρ στο τέλος και θα μείνουμε να θέλουμε κι άλλο.

• Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, afterhours said:

Mονο 6 επεισοδια στη τελευταια σαιζον και τελος , μολις τωρα το τσεκαρα,γιατι νομιζα εσφαλμενα οτι θα ειναι 8 τα επεισοδια...ενα μεγαλο κεφαλαιο κλεινει για ολους εμας τους φανατικους της σειρας. Το πρωτο επεισοδιο καλο για να μας ξαναβαλει στο κλιμα.

Φανατικός και τώρα έμαθες ότι είναι 6? 😛:D

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gavros10 είπε

Το 3ο επεισόδιο θα είναι τελικά 82 λεπτά, το μεγαλύτερο σε διάρκεια. Οπότε σε αυτό θα έχουμε μια μεγάλη μάχη 

Το θέμα είναι ότι στο τέλος του 2ου θα μας αφήσει με το π@$ι στο χέρι και άντε να περιμένεις την επόμενη εβδομάδα για το 3ο που θα γίνει ο απόλυτος πανικός. 

• Like 3
Δημοσ.

To intro αλλαχθηκε και δείχνει διαφορετικά σημεία του χάρτη που θα παιχτεί η πλοκή της  τελευταιας season. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δειχνει ενα μεγαλο υπόγειο χώρο κάτω από την κρύπτη που έχει τους τάφους των Σταρκ, στο winterfel.

• Like 2
Δημοσ.
Spoiler

Συγνώμη, αλλά μόνο σε εμένα φάνηκε εντελώς γελοία η σκηνή που καβαλάει τον δράκο ο Jon - Aegon ; 

Δηλαδή είναι δυνατόν, από που κι ως που καβαλάει δράκο ο οποιοσδήποτε, και από δίπλα η θεία να σκάει χαζογελάκια ; 

Κατά τα άλλα ΟΚ ήταν το επεισόδιο, αλλά νομίζω ότι το θέμα με τους δρακοκαβαλάρηδες είναι ένα τεράστιο κομμάτι της όλης σειράς, και εδώ αντιμετωπίστηκε ως κάτι εντελώς χαλαρό... 

Anyway, οψόμεθα 

• Confused 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, AristidisZ είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Συγνώμη, αλλά μόνο σε εμένα φάνηκε εντελώς γελοία η σκηνή που καβαλάει τον δράκο ο Jon - Aegon ; 

Δηλαδή είναι δυνατόν, από που κι ως που καβαλάει δράκο ο οποιοσδήποτε, και από δίπλα η θεία να σκάει χαζογελάκια ; 

Κατά τα άλλα ΟΚ ήταν το επεισόδιο, αλλά νομίζω ότι το θέμα με τους δρακοκαβαλάρηδες είναι ένα τεράστιο κομμάτι της όλης σειράς, και εδώ αντιμετωπίστηκε ως κάτι εντελώς χαλαρό... 

Anyway, οψόμεθα 

Spoiler

Νομίζω η σκηνή ήθελε να δείξει ότι ο Jon - Aegon το χει μέσα στο αίμα του ... γι' αυτό και ο δράκος τον εμπιστεύεται

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, godslayerxp είπε
Spoiler

Νομίζω η σκηνή ήθελε να δείξει ότι ο Jon - Aegon το χει μέσα στο αίμα του ... γι' αυτό και ο δράκος τον εμπιστεύεται

Spoiler

Προφανές είναι αυτό 

Απλά το έδειξαν εντελώς επιδερμικά και φάση Hollywood, ενώ (για το GoT προφανώς), είναι κάτι πολύ βαθύτερο και έπρεπε αμέσως να προκαλέσει την έκπληξη / υποψία ή ότι άλλο θες από την πλευρά της Danny

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Philippe είπε

Πάντως είναι λίγα τα 5 επεισόδια που απομένουν για να υπάρξει μεγάλη πλοκή στο όλο story. Το επόμενο θα είναι η μάχη του Winterfell και το πολύ -πολύ να δούμε και λίγα ψιχουλάκια πλοκής. Μετά θα χρειαστεί κι άλλη μια μεγάλη μάχη τουλάχιστον και ίσως μια μισή προς το φινάλε.. ε, δεν έμεινε και τίποτα για να δείξει ιστορία για τόσους χαρακτήρες που υπάρχουν. Γι' αυτό πιστεύω θα απογοητευτούμε στάνταρ στο τέλος και θα μείνουμε να θέλουμε κι άλλο.

Συμφωνώ απόλυτα. Θα αφήσει πολλά ξένα χωρίς λόγο. 12 επεισόδια έπρεπε να είναι γεμάτα πλοκή. Το 1ο της νέας σεζόν το βρήκα σχετικά αργό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...