Προς το περιεχόμενο

[SERIES] Game of Thrones Season 8

epir21
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Για γενική συζήτηση για τις προηγούμενες σεζόν του Game of Thrones (με spoilers), επισκεφθείτε αυτό το θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυσκολο και νομίζω ότι θα επιβεβαιωθεί η εικασία πως ο αληθινος εχθρός δεν είναι τόσο τα Ζόμπι, όσο η τρελή βασίλισσα.

Όπως το βλέπω και απ όσα ακούγονται, πρωτα θα γινει η μάχη με τους νεκρούς και μετά με τη Mad Queen

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
54 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Δυσκολο και νομίζω ότι θα επιβεβαιωθεί η εικασία πως ο αληθινος εχθρός δεν είναι τόσο τα Ζόμπι, όσο η τρελή βασίλισσα.

Όπως το βλέπω και απ όσα ακούγονται, πρωτα θα γινει η μάχη με τους νεκρούς και μετά με τη Mad Queen

Λογικά πρώτα θα γίνει με ww θα αποδεκατιστουν και μετά θα πάει η cersei να τους πολεμήσει που θα είναι αδύναμοι για αυτό εν μέρη ο αληθινος εχθρός είναι αυτή γιατί κατά τα άλλα ο αληθινος εχθρός είναι οι ww

αν γινόταν πρώτα η μάχη με την τρελαμένη, θα ήταν σίγουρο ότι θα κέρδιζε ο ανιψιός με την θεία. Οπότε δεν θα υπήρχε λόγος, τώρα που θα έχουμε μάχη με τα ζόμπι και θα χάσουν αρκετό στρατό, θα υπάρχει μία ποιο ισορροπημένη μάχη στο Kings Landing.

Στις 6/4/2019 στις 6:38 ΜΜ, 7nisiotis είπε

Ήταν επικεντρωμενη περισσότερο στη δράση, ειδικότερα το 6ο επεισόδιο, που πήγαν πέρα από το Τείχος ήταν ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ και με ατακαρες από The Hound. 

Το έβλεπα χτες βράδυ το συγκεκριμένο 

Η μεγαλύτερη μαλακία που θα μπορούσε να σκεφτούν, πραγματικά λες και πέταξαν στον κάδο τα 65 προηγούμενα επεισόδια

Εκεί που τα λέγανε τα παιδιά στο Dragonstone, πετάγεται o Tyrion, και λέει

"βρε δε πάμε να φέρουμε έναν undead στην Cersei μπας και την ψήσουμε" ; 

Και δε πάμε λέει ο Γιαννάκης ; 

Και παίρνει το καραβάκι, πετάγεται μέχρι το East Watch (μιλάμε η άλλη άκρη του κόσμου), πετυχαίνει εκεί και τα παλικάρια και βγαίνουν βόλτα αλά Hateful 8 στα χιόνια τα παλικάρια 

Tι να λέμε τώρα, για τον Gentry - Φειδιππίδη, για τους WW που έρχονται 22 χρόνια αλλά κάνουν και σπριντ επιπέδου Bolt και ένα σωρό μαλακίες που έγραψε όποιος βλάκας έφτιαξε αυτό το επεισόδιο (μην καθόμαστε να τα γράφουμε, είναι κουραστικό) 

Γνώμη μου ότι χειρότερο ever, αρνούμαι να πιστέψω ότι ο Martin θα γράψει στα βιβλία του κάτι τέτοιο 

• Like 2
  • Sad 1

27 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Γνώμη μου ότι χειρότερο ever, αρνούμαι να πιστέψω ότι ο Martin θα γράψει στα βιβλία του κάτι τέτοιο 

Μ'αρέσει που πιστεύεις ακόμα ότι θα τελειώσει τα βιβλία του. 

• Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, Metal_Head είπε

Μ'αρέσει που πιστεύεις ακόμα ότι θα τελειώσει τα βιβλία του. 

Έχω την κρυφή ελπίδα ότι το winds of winter είναι έτοιμο, απλά περιμένει να τελειώσει η σειρά για να το βγάλει 

Για το 7ο διατηρώ και εγώ τις επιφυλάξεις μου... 

21 ώρες πριν, ThReSh είπε

Για να είμαστε ακριβείς, ξημερώματα 15 Απριλίου (Δευτέρα). 😛

https://www.nextgot.com/

Ούτε μια βδομάδα δεν έμεινε B)

6 ώρες πριν, mary είπε

Τους τιτλους των επεισοδιων δεν τους ανακοινωσαν ακομα ε;

Όχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...